Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » stř říj 06, 2010 9:40 pm

Molly: tvoje tričko? prohlíží si její holčičí tričko. že bych byl jako v těsnějším kontaktu se svou ženskou stránkou? a trenky si můžu nechat svoje? neměla bys někde sponky-berušky? při vaření si musím udělat něco s vlasma, aby mi nepřekážely. obleče se a zaváže dredy na uzel v týlu. tygr? já jsem úplnej kuguír! zařve a vyplázne na ni jazyk - "řvoucí lev"
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 06, 2010 9:45 pm

Sam: Sponky berušky by se ti na dredy stejně nevešly. Tohle je rozhodně lepší...+osahává uzel.+ A trenky si nech kuguíre, neboť těsné spodní prádlo u mužů způsobuje zdravotní potíže a při dlouhodobém nošení neplodnost a problémy s erekcí...+tváří se hrozně učeně (aby ne, když je doktor!).+ Budeš snad vařit do pasu odhalen? +olízne si pak mlsně rty.+ To by ale mohlo být nebezpečné! Mohla bych tě obtěžovat! +Směje se, ale v koutku duše hryže ji žárlivost, aby jí ho ostatní baby v domě neokukovaly.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 06, 2010 9:53 pm

Molly: vařit do pasu odhalen? kterým směrem? na sever, nebo na jih? obtěžovat? myslel jsem, že mi budeš buď asistovat, nebo mi recitovat. překontroluje si volnost trenek a narovná gumu. díky, zlato, díky! víš že od tebe snesu hodně, ale kdyby to mělo škrtit... to nevím... jde ji vděčně políbit.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 06, 2010 10:02 pm

Sam: Do pasu odhalen zásadně na sever...to je přece jasné! +pro jistotu taky ještě překontroluje volnost trenek.+ Mohu recitovat i při asistování i obtěžování...co bys rád slyšel? Zase nějakou pochmurnou baladu nebo vzletnou poesii...nebo třeba Shakespeara?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 06, 2010 10:20 pm

Molly: naopak! při práci budeš moct umělce sledovat pouze očima! a recitovat - vznosné a vzletné, samozřejmě. chystám kulinární lahůdku, ne jed na krysy - aspoň doufám!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 06, 2010 10:30 pm

Sam: +Vyděšeně vytřeští oči.+ Cože! Nebudu se tě moct dotýkat? Ani nikde? Při recitaci budu potřebovat nějaký dotyk reality...předpokládám ,že čím vzletnější verše, tím větší lahůdka...ale ne bezdotykové dopoledne! To bych z toho mohla onemocnět...+smlouvá a vine se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 06, 2010 10:36 pm

Molly. jak dopoledne? jsem rychlí jako hurikán, jako kuguír! jak dlouho myslíš, že budu vařit pudink? celý dopoledne? sundavá jí ze sebe ruce. a škodolibě se usměje. aspoň bys se pak víc těšila. kdo tenkrát říkal, že je žulový a železobetonový a vydrží se nedotýkat libovolně dlouho, co?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 06, 2010 10:45 pm

(Ale no tak... :roll: Počkej, až ochutnáš mnou vyrobený koláč podle receptu od babičky blůmové)

Sam: No, nejsem si jistá rychlý kuguíre, jak dlouho ti může příprava lahodné krmě trvat, neb jsem tě ještě vařit neviděla.+ Sundá z něj trochu nabroušeně ruce.+ Tak ty chceš zase soutěžit, kdo to vydrží dýl? Jenže pokud by to byla soutěž, tak ty bojuješ nepovolenými prostředky, protože když jsi bez košile, je těžké zůstat železobetonem. Ale prosim - můžeš to mít...pochmurné verše a Molly tři kroky od tebe..+pokrčí rameny a vzdychne si. To ovšem neměla dělat, neboť, jak vydechne, knoflík od Samovy košile, co má Moll na sobě, přeletí přes celou místnost a cvrnkne o okno.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 06, 2010 11:16 pm

Molly: nechci soutěžit, dodržuju bezpečnost práce. o krok couvne před jejím nabroušeným pohledem. budou-li verše pochmurné, pudink se srazí, varuju předem. a prostředky jsou to dovolené - bez košile - vždyť s mi ji šlohla, ale zato v tebou doporučeném hávu! ukazuje na její tričko, které na sebe navlíknul. ale! knoflík mu proletí kolem nosu. snad jsem tolik neřekl?to jsem zvědav, jestli umíš přišívat knoflíky...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 06, 2010 11:20 pm

Sam: Knoflíky samozřejmě zašívat umím. Není to o nic těžší než přišít člověku nohu, ale stejně nevím, na co ho tady nahoře potřebuješ, když si ty horní knoflíky nikdy nezapínáš! +Udělá od něj taky jeden krok, aby vytvořila vzdálenost takříkajíc bezpečnostní.+ A s veršema se nech překvapit! To budeš dělat pudink prakticky do rytmu ...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette