Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Fabien » pát zář 10, 2010 9:48 am

Něco málo z kompromitujícího alba.+

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 9:53 am

Fab: +Snaží se album schovat, ale jelikož je větších rozměrů a do výstřihu se jí nevejde, vzdá to.+ Tohle ti neprojde! Nechtěj vědět, co všechno ti můžu nalejt do kafe, zrádče! +syčí na něj.+

Sam: Tak to jsi převzal štafetu. Pokusnýho králíka jsem dělala vždycky já. Radši to nepij a drž se wizoura. Myslím, že Fabien nezvládl technický postup. +A snaží se ho obloudit polibky.+ To je přece jedno, jak jsem vypadal, když jsem byla malá.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 10:02 am

Taky něco z alba.

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 10:14 am

Molly: naprosto jedno, máš pravdu. přikyvuje, nechá se olíbávat, pojídá dortík, asi tak třetí kus, a prohlíží si dál fotky. tohle je pěkný, to skoro poznávám, ukáže na poslední foto. akorát se ten fotograf mohl víc snažit, je tu prd vidět. otáčí albem, jakoby z jiného úhlu mohl zahlédnout víc. pak se mu rozjedou koutky a užívá si, jak na některých Fotkách Fab vypadá vážně poněkud hloupě (chtěli jsme napsat "jako blb", ale pak jsme si to rozmysleli :P ).

Fab: díky, díky! to je mi ale zajímavý materiál! chytí album a listuje jím.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 10:24 am

Sam: Obávám se, že Fab na většině fotek vypadá trochu divně...a já taky. Uvidím někdy tvoje fotky? +Pak se ale Sam prolistuje k opravdu kompromitující sérii.+ Same...tohle vážně nemusíš...

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát zář 10, 2010 10:26 am

Molly: šilhá po fotkách. náhodou ti to sluší. nenech se od nich tahat za nos. ani za nic jinýho. uculuje se, když si všimne, že má sam ruku pod stolem a určitě na Molly sahá.

Sam: nevíš, kde jsou naše fotky? nějak dlouho jsem je neviděla.

Fab: jo, lepší. chvíli se tak dortově líbají, taková malá prasárnička :). obě jsou fajn, to víš sám. a po nocích se mě jen tak nezbavíš! dodá šeptem. tance kolem ohně? copak je slunovrat? ale možná bych dneska mohla zapálit svíčky... tak romanticky, co? ale bude toho víc, abys vydržel, králíčku, ten nápor erotična... škádlí ho tiše a drží se ho kolem krku a tulí se, je vlastně úplně hodná.
Naposledy upravil Tirage dne pát zář 10, 2010 10:50 am, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 10:32 am

Molly: naopak. je zcela zaujat. to ybch si rád vystřihnul. sice naživo je to lepší... ale moc ti to tam sluší. no tak, Moll, není tam nic, co bych už neviděl. jen mě trochu štve, že mi ty fotky skoro nechceš ukázata a tady je mají volně k dispozici... udělá psí oči
moje fotky? vidět?

Tir: fotky? ne,naše fotky jsem taky neviděl. zrovna jsem se tě chtěl zeptat, jestli nevíš, kde jsou?naprosto nevinně odpoví.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát zář 10, 2010 10:33 am

Tir: Po nocích se chci zbavit všech kromě tebe, ještěřičko. + Dortové líbání je společensky snesitelná prasárnička, tak se mu ve společnosti bezstarostně oddá. :twisted: + Svíčku? Nechtělo by jich to víc? A já furt nevím, co to máš pro mě za dáreček? +Taky se nenápadně přesune rokou pod stůl na Tiragino stehno.

Molly: Jestli mi naleješ něco do kafe, zrušim ti dovolenou!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 10:37 am

Samík: No jo, trochu se stydím...+šeptá mu.+ Ale večer ti něco ukážu..mám pro tebe jedno prázdninové překvapení...docela malé...+A nahlas.+ Kdybys chtěl, pomůžu ti ty tvoje fotky najít.

Fab: Nerada to říkám, ale tímhle mě držíš v šachu. Ovšem znám i jisté prostředky...+významně povytáhne obočí, aby si Fab nemyslel, že mu tohle projde jen tak.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 10:46 am

Molly: to jsem celej zvědavej. pošeptá jí. a nahlas: to asi budu potřebovat. určitě. pomoct s hledáním. přikyvuje, protože on má kompromitující materiály bezpečně ulitý, že si mohpou hledat o sto šest. pokračuje v prohlížení a druhou rukou v průzkumu Mollyina soukromí.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette