Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » úte zář 21, 2010 9:14 pm

Nicol: aha. chvíli jsem se bála, že jim hurikán odnesl zeď základny tak daleko, že to byla 14ti denní výprava na záchod :).

Molly: já bych je teď k flašce nepouštěla. stačí víno. a tvrdý ať si dají v čase osobního volna, kdy nebudou mít na starosti bavit dámy. teda nás! ne nějaký jiný ženský. trochu se zamračí.

Fab: jo. ale frezie voněj! a maminka mi půjčí klíč, protože holčička si postýlku už zasloužila. ale chlapečky tam lézt nenecháme, neb by z postýlky udělali kůlničku na dříví.

Sam: ožene se po něm a rafne ho pořádně do prstu. ale už dost! nech nás! jdi si k Moll a nezlobte, chlapi zatracený!
Naposledy upravil Tirage dne úte zář 21, 2010 9:30 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » úte zář 21, 2010 9:17 pm

Molly. já to zvládám jenom s kulturním přehledem! hihňá se, vypila už půl flašky a se svojí konstitucí...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte zář 21, 2010 9:22 pm

Tir: Nedovedu si to představit, jak by se trmáceli čtrnáct dní na záchod, ale ta představa mě baví. +Taky už má pěkně upito.+

Molly: No, já je tady srovnám, chlapce...+mateřsky.+
Nicolette

Příspěvekod Fabien » úte zář 21, 2010 9:26 pm

Fir (když ten druhej je Tab :lol: ): Chlapečci si postýlku taky zasloužili, protože pracovali. A chlapeček Fabísek by z postýlky kůlmičku na dříví nedělal, měl by na práci jiné věci...a považ s nebesy...s Fabískem..postýlka...+vyjednává.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte zář 21, 2010 9:33 pm

Tir: +Taky se zakaboní, když pomyslí na to, že by Sam bavil někoho jiného než ji.+ Pravdu díš, nechť nás baví..alespoň na šarvátky a půtky času mít nebudou.+ V ženském kolektivu se to pěkně rozjelo a Molly už má taky upito.+ Už ti Fab dělal striptýz? To je jeho parádní číslo. Teda neviděla jsem to od gymplu, ale na maturitním večírku ...+rozesměje se+...no, vyvedli nás z hospody dřív, než si stihl na stole sundat trenky...

Nicol: No, jestli to zabere, to tvé usměrňování, napíšu si recept.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte zář 21, 2010 9:36 pm

(no jo, to bylo prostě to dokonalé splynutí... kůlmičko. už je to opravený.)

Nicol: chechtá se. jo! srovnej je se zemí!

Fab: cuká se smíchy a padne mu kolem krku. já nevím... nic nevím... já jsem se opila, králíčku! dostane škytavku.

Molly: cože? trenky v hospodě? to pil na sekeru a propil i trenky?

Fab: králíčku! už nesmíš nikdy propít trenýrky! já bych strašně žárlila a víš, že pak padají facky! tváří se přísně a přehnaně artikuluje.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 21, 2010 9:46 pm

Tir: +Je z její opilosti trochu vyjukanej.+ Ještěrko! No, tohle jsme si nedomluvili! Takhle se zřídit! Co trenýrky...?

Molly: Jak ví o trenýrkách? Seš vážně, jak malá. Všude kváváš o tom striptýzu, viď? +Pak si všimne, že i ona je nějak móóc veselá.+

Sam: Same, pojď si srovnat Molly. Nějak nám přebrala.

Nicol: +Zaostří na matku, která se s holkama směje jako o život.+ No matko?! Ty taky?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » úte zář 21, 2010 9:50 pm

Tir: Uříznu si proutek a dostanou na zadek oba dva...+pokouší si zapálit cigaretu, ale strká si ji do pusy obráceně, takže ji musí Molly uvést na správnou míru.+ A když to nepomůže, budou sekat zahradu!

Molly: REcept je jednoduchej. Musíš chlapa utahat, pak nebude myslet na blbiny...to je základ!
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte zář 21, 2010 9:55 pm

(hahaha! to chci vidět bez míče! utahat... přecevzetí ses chytla, ale funguje to? no nevim...)

Fab: drží ho kolem krku a směje a škytá a nemůže přestat. co? nedomluvili? ublíženě se od něj odtáhne a nakrabatí čumáček, ty jseš! se ti nelíbím plipá... opllá a sám propíjíš trenýrky na striptýzu! co máš co dělat na striptýzu vůbec!

Nicol: nalepí se na ní a žaluje. chodí na striptýz jenom v trenýrkách! ať seká zahradu! a dobrotu. nebo nehraju!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte zář 21, 2010 10:03 pm

se mi tu ztratil jeden Samík... jeho hovory... skandál! tak znova!

Tir: teda! ty vzteklino vzteklá! už jsem hodnej, nenechám se od tebe ohlodat, Tir. taeda ty si toho svýho hlodavce chráníš... hotová ramlice.

Molly: náhradní táta. my se z těch náhrad nevymotáme, to jsme spolek! jak ve skladišti náhradních dílů. ale ty nejsi moje náhradní, ty jsi originální. líbne ji na rameno.

Fab: dobře, souhlasím - pax! jo, vypadá to dobře. na síť. ale stejně jsem tě měl nechat zamotanýho a prodat tě Tir za nějakou protislužbičku... spekuluje.

zahlédne Nicolettin pohled a jde k ní. dvorně se ukloní a políbí jí ruku. to jste si pustila do baráku dobrovolně, milostivá! směje se. a my se těžko necháme vyhodit.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette