Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pát pro 31, 2010 12:34 am

Tir: No, já vím hodně, co se ti líbí, ale pořád mám pocit, že se musím učit...něco nového objevovat...+pěkně si Tir upravuje na pohovce, "aby jí nebylo zima" a aby to měli oba pohodlné.+ :roll:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 31, 2010 12:39 am

Fab: ano. jsi můj objevitel. a slíbils, že řekneš svoje trapasy. připomíná a taky jim to zařizuje pohodlné a v teplíčku. když jde o pohodlí, to je něco pro Tir. a tak o zvědavost :).
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát pro 31, 2010 12:56 am

Tir: No, slíbil, ale myslel jsem, že ty mi řekneš nejdřív ty svoje..+smlouvá a pomáhá vytvořit kanapové hnízdo. :P + Aspoň něco..řekni..+škemrá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 31, 2010 12:58 am

Fab: vždyť jsem řekla - že jsem se bouchala do hlavy a počítala kolikrát ještě. a že to neuměl, mačkal špatný knoflíky. teď ty. schválně se mu natulí na záda, kde zmenší jeho akční rádius.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob led 01, 2011 2:54 pm

Tir: +Pochechtává se a spokojeně vrní.+ A kolika ses dopočítala? To by mě fakt zajímalo...Nikdy mě nenapadlo, že by to holky mohly počítat..+ A zodpovědně se zamyslí nad svým největším trapasem.+ Když jsme byli s Moll na vejšce, chodil jsem s naší spolužačkou. Dost sošná byla, ale měly s Moll pokoje vedle sebe na koleji. A jednou jsem se tajně v noci plížil k Hariette, ale spletl jsem si dveře a vlezl jsem k Moll. To by eště šlo, ale já měl na sobě kostým supermana a když jsem hupl do postele v domění, že je to Hariette, Moll mě objala a myslela si, že je to její kluk, protože se za supermana převlíkal taky. Málem nás oba kleplo....
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 7:57 pm

Fab: tulí se a opusinkovává mu rameno. to víš. když se nudíš, tak i počítáš. nevím už do kolika to bylo. asi nějaké dvojmístné číslo... dodá, když chce Fab podrobnosti. pak se ale po řečech o supermanovi a hlavně o Molly celá nastraží. k Molly? a... jak moc tě objala? odlepí se od něj a sedne si, podívá se mu do tváře. tys s Moll...? ne, neříkej mi to! nechci vědět, žes s ní spal! spal jsi s ní? zakrývá si uši dlaněmi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 02, 2011 8:30 pm

Tir: +Chytne ji a zpátky ji obejme.+ Neboj, ještěřičko! Molly se pozná na první obejmutí. Hariette neměla zdaleka takový...no víš co, jako Moll. Ovšem...na to nějak nemyslel ten druhej superman a s Hariette se bez výčitek vyspal. A tak jsme s Moll zase na sebe zbyli. Prostě jsme se hrozně opili a já jí pozvracel učebnice...+nostalgicky zavzpomíná.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 8:40 pm

Fab: když to dopadlo tak tragicky, tak ho obejme, ňuňá a utěšuje. akorát udělá. fuj! chudinko, to ti muselo být špatně... nad poznámkou o poblitých učebnicích :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 02, 2011 10:29 pm

Tir: +Udělá hrozně smutné oči.+ To mi bylo hrozně špatně. A pak jsem se na to napil protikocovinovýho lektvaru, co jsem sám umíchal - dělal jsem to prvně v životě - a poblil jsem se znovu, protože jsem zmotal dvě přísady. A do toho Molly furt bulela - kvůli nápadníkovi, učebicím, že umřu a já nevim co eště...to byl teda zážitek...+ a tváří se jako hrozně zdrcený Fabísek, co za nic nemohl a nejhůř dopadl.. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 10:35 pm

Fab: přilepí se mu na záda a moooc ho ňuňá a politovává. ale že ji nevidí, taky se trochu šklebí, jakej je ťunťa. ty jsi moje malé nebožátko a chudinečka malá, ošizená, poblinkaná... slečna se na tebe vyprdla... aspoň ti nepočítala... zachichotá se a malinko ho rafne mezi krk a rameno. ale teď máš mě a já bych se supermanem do postele nešla, neboj!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette