Fab: moc složitá! souhlasí. a zívne. já jen abys věděl, že ať je to, jak chce, nejsi na to sám. políbí ho na rameno. docela hezky a přítulně. a hladí po zádech.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tir: Ty jsi moje sladká ještěrka...+je hrozně rád, že slyší od Tirage právě tohle. Ještě chvíli leží, tak jak je a nechá klížit svá oka, ale po chvíli se otočí a obejme ji.+ Jsem nejšťastnější chlap na světě...
Fab: když tedy Fab ta poslední dvě místečka najde , Tir se na něj krásně usmívá, vrní blahem a dělá mu u sebe místo. a taky nejsi sám, kdo je šťstnej, lásko...
Tir: +Blaženě se k ní přitiskne.+Je to úžasnej pocit, že je na světě někdo, s kým můžu bejt šťastnej tak, že je šťastnej i on...+líbá konečky jejích vlasů.+
Fab: mluví jí z duše. jenom se usměje a hladí ho něžně a prohlubuje se jí dech. jsem s tebou šťastná. a děláš mě šťastnou... uculí se a malinko zrůžoví. ...pokaždý. to bych nikdy nevěřila, že mě to bude tak bavit s někým...
Tir: +Z toho vychvalování (mu) vyroste nejméně o deset centimetrů .+ Ani nevíš, jak to baví mě. Vlastně si trochu připadám jakobych byl na tobě závislý, ještěřičko.+ Olíbává krček a lhadí její štíhlý pas.+