Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » sob kvě 29, 2010 12:33 am

moje rodina jsou lidé, kteří se mě ujali. jsou to cestovatelé mezi světy. prostě dokážeme procházet do jinách vesmírů i časů. Eternity - ta mě vychovala - vede kancelář... no, nejspíš detektivní. je to hlavně o zjišťování informací. a taky je potřeba zajistit, aby se ty správné informace dostaly v pravý čas na pravé místo. napije se. bydlíme v Portal Miracles. je to dům s vlastní inteligencí, jak už ji tak některé budovy mívají. stojí mimo čas a prostor... těžko se to vysvětluje... ale východy z něj veou do konkrétních míst i časů. asi byste se musela přijít podívat. kdo jsem já, to nevím. jako původem. Et říká, že taky dítě cestovatelů. ale rodiče si nepamatuju. tady mě považují za čarodějku. ale my máme trochu jiná kouzla. třeba nepotřebuju hůlku... dopije aperitiv a je naprosto hotová z vysvětlpvání. pokolikáté už to říká a stejně nikdo kromě "rodiny" nechápe úplně, o co jde. najednou se jí zasteskne po Miracles a jeho obyvatelích.
Naposledy upravil Tirage dne sob kvě 29, 2010 12:40 am, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob kvě 29, 2010 12:40 am

+Doplouží se z koupelny a sedne si vedle Tir a vezme jí za ruku.+ Co se stalo, Tir?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob kvě 29, 2010 12:42 am

Fab: nic. proč? já to jenom nedovedu tak vysvětlit. to umí Morf, nebo Et... zase pokrčí ramney. nikdy mi to nepřišlo divný, kdo jsem. až poslední dobou. vlastně to nevím. ale taky vím - patřím do Miracles... a te´d k tobě. pohladí ho po ruce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » ned kvě 30, 2010 1:16 pm

Fabien: Fabulko! +Vrhne na syna naprosto přesvědčivý a nesmlouvavý výraz.+ Dojdi do sklepa pro víno, zapomněla jsem ho přinést...a přines ještě kus sýra! Nůž vem v kuchyni!

Tir: +Počká, až se Fabien odplouží a pak vezme Tir za ruku.+ Holčičko, vy jste úžasná. Já vím, že jste asi trochu vedle sebe z toho, co tu vidíte...Váš svět je úžasný, moc ráda bych ho poznala. Víte, znala jsem se dřív s jedním cestovatelem...je to takové moje malé tajemství, ale vy ho nikomu jistě neřeknete..? +P/odívá se na ní tázavě.+...Znám principy o kterých mluvíte, i domy jako je ten váš...kdybych jen věděla, jakou úžasnou dívku Fabulka má!...+podá jí ještě víno+...Nikdy nic neřekne, kdyby Mollinka nenapsala...Tirage, holčičko, doufám, že se vám tu bude líbit. Můj dům je obyčejný, stejně jako můj život. Většinou jsem sama, jsem hrozně ráda, že tu jste....+A najednou si připadá opravdu trochu sama, i když se jí vrátil téměř ztacený syn a přijel s moc milou dívkou.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 7:46 am

kouká na ni a zase není tak moc překvapená. vždycky měla pocit, že je Fabien nějak zvláštně blízko jejímu nadání cestovat. vezme si od ní sklenku a než se napije, usměje se na ni trochu. děkuju, myslím, že se mi tu bude líbit. vezme ji za ruku, když vidí, že se jí po Fabienovi stýskalo. někdy byste se měla k nám podívat.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 9:59 am

Nicol: Mami...neříkej mi Fabulko! +Frflá a plouží se do sklepa. Je naštvanej, že musel opustit Tirage , a že se jí zrovna nemůže dotýkat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pon kvě 31, 2010 10:04 am

Tir: +Napije se vína a usmívá se.+ Někdy moc ráda, Tirage, děkuju. Ale zatím tu mám na starosti všechny králíky. Možná, až bude Honoré na nějaký čas doma, tak potom. Ještě jsem ani neviděla nemocnici, kde Fabulka pracuje. A možná, že bych se mohla podívat po nějakých nákupech...něco do sbírky...+ukáže rukou po králičích blbinkách všude kolem.+ A moc ráda se seznámím s vaší rodinou. Je vás doma víc než jen vy a Eternity? A chová se k ní Fabulka hezky? Někdy je trochu jako neřízená střela...+pokrčí omluvně rameny.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 11:05 am

Nicol: jak říkám, Fabien u nás docela zapadá. myslím si, že si ho naši docela oblíbili. bydlí nás víc, záleží taky jak kdy. kdo s námi pracuje a tak. ale normálně je v Miracles Eternity a Morfeus, její přítel, potom holky, Sigismunda a Fatamorgana, Eternetin brácha Isamun a já. a poslední dobou Fabien. a taky Molly. upije vína a poslouchá podivný šramot a hluk, který přichází od místa, kde zmizel Fab. ohlédne se tím směrem. až budete mít chvíli, určitě se zastavte. rádi vás uvidíme. máme některé dni moc hezké výhledy do zahrad. vlastně stačí, když si uděláte chvíli na kafe, nějaký průchod se vždycky najde. nemusí to být dlouhá návštěva - tím spíš, žebyste třeba vzala svého přítele ráda s sebou.

teda, kde je ten Fabien? vím, že to není vrchol slušného chování a omlouvám se, ale já mám už hroznej hlad. obzvlášť po tom víně... koukne upřímně a trochu hladově po Nicolette a na důkaz jejích slov jí zakručí v břiše. Tir si položí ruku na žaludek.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon kvě 31, 2010 11:20 am

Tir: Teda, taková velká rodina! Úžasné...a Molly je tam taky? No, to jsem ráda, byla dlouho tak sama, takže jí rozptýlení takové velké rodiny určitě udělá dobře. Jsem ráda, že jí Fab vzal s sebou.
Ale vy máte, chudinko, hlad! +Zatváří se vyděšeně.+ Hned...hned...já bych tady povídala a vy zatím...chudinko! +Začne zmatkovat kolem stolu. Je to stejné zmatkování, jaké může Tir znát od Fabiena.+

Fab: Fabulko!!! Kde jsi s těma věcma! Umřeme tu hlady, než přijdeš! +Křičí směrem, kde se Fabien nalézá.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 11:43 am

Nicol: ne, to jsem nechtěla... promiňte. já vám pomůžu s něčím... spíš jí překáží a dojde jí, že se i přes varování holek a rodiny zase chová nevhodně. a pak, aby ji trochu zaměstnala něčím jiným, než zmatkováním. Molly k nám nechodí s Fabeinem. oni jsou spolu s naším Samem... jestli se vám to ještě nedoneslo. vlastně jako my s Fabem jsou spolu už od plesu lady Styx. napráská celkem ochotně Molly :D
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette