Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 10:32 pm

Fab: po plácnutí se víc zavrtí. ale vždyť víš, že to se musí ukázat, tyhle pohádky se nevypráví. připomíná mu a aby se rozvzpoměl (sklerotik, po tak krátké době :lol: ), dá mu krásnou pusu. a otočí se tak, aby je moc ti druzí dva neočumovali. když polibek skončí a Tir a Fab se pomalu zase navracejí z vlastního vesmíru, střetne se Tirage očima se shovívavým pohledem Nicolette. usměje se rozpačitě a schová se na Fabienově rameni.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 10:35 pm

Molly: ty se bojíš? to já bych měl mát strach - všude samý divoký a polodivoký pastevec, ty s hrníčkama na dušičky... rezatý mravenci - určitě i medvědi a draví komáři!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 10:36 pm

+Moc neví, kam s očima. Je jí trochu trapně, že sleduje ty vrkající párečky, ale zase na druhou stranu jí to nedá, aby se nepodívala. Sleduje oddaně, jak je její synek šťastný a když se střetne pohledem s Tirage, usmívá se sice shovívavě, ale vděčně, protože nevěřila tomu, že by toho jejího pošuka někdo někdy chtěl.+
Nicolette

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 10:41 pm

Sam: +Líbne ho do vousů.+ Ale no tak, statečný cestovateli! Neboj, medvědi ne...jen divoké kachny,maximálně! Vážně to chceš se mnou risknout? Tenhle výlet?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 10:45 pm

Molly: divoký kachny? no to ne! předstírá mdloby. pak otevře jedno oko. risknu to. ale jenom, když mě budeš držet celou dobu za ruku! a přitáhne si ji k sobě a drží si ji za leccos, až se Molly vrtí a přeskládává Samíkovi průzkumné ruce, aby ve společnosti aspoň trochu obstáli. ale no tak, Moll, musím trénovat ne tu ochranu před pastevci, aby se ti nedostali sem... ani sem... cghechtá se a snaží se vrátit do vybraných důvěrných pozic.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 10:48 pm

Tir: +Na chvíli se utopí v polibku a ve vzpomínce na poslední pohádku, kterou mu Tir vyprávěla.+ Miluju tvoje pohádky..ještěřičko! +Vzdychne jí do pusy a jen tak ze sportu střelí pohledem po Molly, aby se pochlubil (jakoby si toho ještě nevšimla :lol: ). Pak hladí Tir po vlasech.+ Už jsi najedená, lásko? Já jen, jestli není čas se vrátit k plánovanému dennímu programu?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 10:51 pm

Sam: +Je celá zrudlá a nenápadně kouká po Nicol a pak se ještě střetne s pohledem Fabienovým, ale pak se na to vykašle a bojuje ze všech sil, aby tu za chvíli neseděla polonahá. Odstrkuje mu ruce z prsou, ale sotva to udělá, zjistí, že se přesunuly na stejné místo, ale už pod trikem.+ Same! To není obrana! To je útok! moc ráda bych tě držela celou cestu za ruku, ale nejsem si jista, zda zvládnu jít pětadvacet kilometrů s rukou na své vlastní bradavce!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 10:54 pm

Fab: za chvilku... ještě bychom měli být chvilku s maminkou, ne? není to hloupý, ona vaří, nakupuje, stará se a pak z nás nic nemá. možná bychom mohli jít ještě pro maliny na koláč, jenom my dva. k večeru upeču koláč a maminka bude vařit, ty bys nám čet. možná i se Samem. kdyby vařila se mnou i Moll, maminka by si mohla sednout a štrikovat. a zítra se prý chystá na nějakou návštěvu. víš, byla by to chvíle a ona by taky byla spokojená. vystřídáme se s Molly a Samem, než taky budou chtít na maliny...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 10:56 pm

Molly: trochu pokrotne. a já si myslím, že ty toho zvládneš ještě mnohem víc. nehladě na to, že já bych ty stanoviště měnil... žádná obrana, ani útok. to e pravé a nefalšované zbožňování. frflá. ale je hodnej a drží si ji společensky přijatelně za boky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 10:58 pm

Tir: +Nespokojeně zamručí.+ No jo, máš pravdu. Ale večer čte Isamun! Já ještě nemůžu od toho posledního zážitku pořádně mluvit! +chrčí+ Ale na maliny jdeme první! Tamhleti..+kývne směrem k bojujícímu páru+...ty jsou jak králíci. Těm je jedno, kdy kde...+mávne rukou nad Samem a Molly a pošeptá Tir+...zato já tě chci mít jenom pro sebe...na malinách třeba!

Nicol: Hele, mami, co kdyby jsme s Tir došli na maliny a Tirage by večer upekla koláč? +sugestivně se dotazuje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette