Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 11:48 pm

Nicol: když já jsem po větrnícáích nesmírně povolný... demonstruje tuto skutečnost otlapkáváním Molly - ale tak decentně, nic nepřístojného. už si taky všiml, že se Nicolette v Moll vidí. a pomyslí si, jaká je Tir mrška, že se dokázala tak rychle přišmajchlovat. čeho si zatím tak docela nevšiml, jakou slabost má Nicol pro něj ;) .

Molly a Tir: ale holky - když jsem se uvolil, doufám že vymyslíte něco, co přežiju duševně zdráv. ať vás ani nenapadají nějaký srandičky, Steelovou nečtu. co třeba Agáta Christie? skvěle hlasově evokuji napětí... plácá a škádlí Molly.

Fab: jo. schovaný - jak v nedobytné pokladně! je mi to jasný. neboj se, že vyvázneš úplně, taky musím mít přestávky na záchod a na panáka.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 9:32 am

Fab: ano, večer máš volno. ale teď jdeme na maliny. a večer si klidně chroustej s chrousty, ale budu si u tebe hřát nohy. až dopečeme, budu plést tvůj svetr.

Sam: díky, brácho. vymyslíme něco s fkusem! rozverně mu zacuchá dredy, když jde kolem. taky Molly trošku rukou rozcuchá, jak jde kolem nich. culí se připadá si hrozně dospěle nad malými koťátky, jak se tak Sam a Moll ňuňají.

a jde se s Nicol domluvit, co a jak s vařením. občas okřikuje i na Molly a domlouvajíse. a chystá se směr maliny.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » úte lis 02, 2010 12:34 pm

+Vstane a jde se do kuchyně domluvit s Tir na večerním vaření, když jde kolem Isamuna, nakloní se k němu.+

Sam: Je-li tomu tak, mám pro vás dobrou zprávu. Ve špajzu v horním fochu vpravo je ještě jedna mísa větrníčků a na večer bych prosila nějakého Poirota. Slečnu Marplovou nemám moc ráda! +Jistě, Sam si nevšimne ;) , ale Nicol by mu snesla modré z nebe. :lol: +

+Domlouvá se s děvčaty a když je rozmyšleno ptá se.+

T+M: Nechtělo by se vám probrat se mnou na půdě nějaké staré oblečky, než začne ta večerní siesta? Mám toho tam horu a ráda bych něco vyřadila...
Nicolette

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 12:37 pm

Tir: Jistě, jistě...maliny nepočkají, špačci by je mohli sežrat! Kde je bandaska? +Vayskočí z kanape a začne se schánět po sběrné nádobě a nechce ani nechat Tir domluvit se s Nicol a Molly a tahá ji ke dveřím.+

Nicol: Matko! Nejdřív maliny, pak si můžete třídit, co chcete! Jasný! +Vrhne na matku velmi výmluvný pohled, jako že už jsou velký a ona to musí pochopit!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte lis 02, 2010 12:41 pm

Tir: +Je moc ráda, že jim malá Tir :D nesvazuje vlasy dohromady a že je jenom cuchá. Sedne si obkročmo Samovi na klín, aby přes jeho rameno viděla dozadu do kuchyně na holky a domlouvá s nimi postup práce.+

Sam: šla bych zabalit batoh, aby jsme ráno neměli moc práce - před výpravou...+zašeptá mu do ucha a cinkne mu korálkem z dredu o náušnici.+

Nicol: Já zabalím batoh a pak přijdu třídit...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte lis 02, 2010 1:02 pm

Molly: jak ráno? to budem vstávat nějak brzy? v omámení tak úplně nechápe. pak mu docvakne. ajha§ bágly zabalit a Molly rozbalit... v pokoji... zajede jí krátce a nenápadně, ale důkladně dlaněmi pod tričko, jakoby už vybaloval.

Nicol: ano prosím, Herkula dáme! a větrníčky taky dáme... culí se. a asi tím Nicol rozpoutala třetí světovou, neb Fabík se bude čílit.

Tir: ani ji nemůže pláchout, když si drží Moll. tak se na ni jenom zašklebí. jdi si ty... "ještěrko"!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 1:09 pm

Nicol: oblečky? jé, to jo! to už ji Fab tahá za ruku. určitě, maliny, oblečky, vaření, pečení... to zvládneme.

Fab: au! moje ruka! ty jsi poděs... ani jsem se nepřevlíkla, abych něměla tyhle šaty od malin... ty jsou od třešní... stejně se ráda nechá se odtáhnout na maliny :)
Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » úte lis 02, 2010 1:14 pm

Sam: +Jak tak na něm obkročmo sedí, není vidět tak úplně, co Sam dělá, ale Molly to cítí dobře.+ Jo, zabalit bágly...nezapomenout doma kapesníky...co nejdřív...+radši ze Sama vstane a sune se ke schodům a přes rameno sleduje, zda jde Sam za ní.+ Vetrníčky si můžeme vzít taky na cestu...+slibuje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 1:17 pm

och..šatičky... :Q
Nicol: Tohle vážně není pravda!!!!!!! Tak kdo je tady tvůj syn! Mě si ani venšimneš, dáváš mi zbytky a tady tomu....Isamunovi....podstrojuješ jako královi! +je vytočenej, ale vyhlídka malinového pokušení ho uklidňuje.

Tir: Rychle pryč, ještěřičko, nebo budu ošklivej!...+až už je s ní v zahradě a tahá ji směr malinové houští.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » úte lis 02, 2010 1:21 pm

Fab: Přestaň už, Fabiene! Jsi jako malej kluk! +trochu jí to rozčílí, ale nakonec se rozesměje.+

Tir+ Moll: +Ještě za oběma volá.+ Doufám, že vás budu moct do něčeho oblíknout, možná tam budou i moje svatební...
Nicolette

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette