Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 12:40 am

:oops: :shock: :o :? 8-) :roll: :* :Love -s- ::( ::( :geek: :mrgreen: :twisted: :lol: :P
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 12:07 pm

:lol: :lol:

Tir: +Pochopí její rozněžnělost a jiné pocity a pevně jí k sobě přivine.+ Ještěřičko....moje jediná na světě...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 12:48 pm

(já myslela, že hrajeme pantomimu.)

Fab: taky se natulí a nejdřív ho jemně rafne do ouška a pak do ramene. chvilku ho hladí po vlasech a ramenou a pak se zavrtí a uteče mu z náruče. začne se schánět po kalhotkách a botech. šaty nechá, bojí se, aby je neumazala od malin. polonahá se chopí bandasky nebo džbánku a jde sbírat. ochutná tři nejobrovštější maliny, které zahlídne. uuumm! mňam! natrháme jich hodně a udělámei i s jogurtem takovou skorozmrzlinu... olizuje si prsty a olizuje se celá, když myslí na požitky zase jiné kategorie :).
Naposledy upravil Tirage dne ned lis 07, 2010 1:05 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 12:59 pm

Tir: +Plazí se za ní po čtyřech, sotva najde trenýrky.+ Vyčerpaný Fabísek chce taky malinu! + žadoní a vybírá jí už ty natrhané z bandasky.+ A zmrzlinkou budu chtít krmit...Takhle rychle mi utýct! že se nestydíš a ještě tady takhle nestydatě sbíráš bez podprsenky! +frflá, ale pak začne sbírat taky ,neboť má na koláč a ostatní pochutiny opravdu chuť.+ Vážně teď půjdete s matkou třídit ty hadříky? že bych si vlezl do postele a chrupnul...jenom na chviličku...+vyzvídá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 1:11 pm

Fab: nestydím! sehne se k němu a plácne ho po ještě nahém zadku, než se u ní do trenek oblékne. sedne si k němu na bobek a dá mu malou malinovou pusu na nos a nasype mu do pusy plnou hrst malin, co natrhala. usmívá se na něj hezky. od kdy ti vadí, že nemám podprsenku? jenom je potřeba dávat pozor na trny.
ano, natrháme nádoby a jdu s Moll a Nicol třídit oblečení. ty se klidně vyspi, lásko. dneska čte Sam, ale kdyby se moc rychle vyčerpal, ať to můžeš vzít za něj. pak se na něj otočíé a mrkne. víš, co je výhoda? že až bude zmrzka vychlazená, budem tu sami a nikdo nám nebude užírat! :D
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 1:17 pm

Tir: +Spokojeně žroutá maliny a s plnou pusou diskutuje.+ No, mně nevadí, že nemáš podprsenku, dokonce to vyžaduji. Ale jsme na veřejném místě, všude plno havěti...králící, matka, Isamun někde určitě vykukuje a všichni koukaj na ty tvoje nádherný...+malinový polibek levé i pravé bradavce.+ Třeba bych mohl zaspat i ten večerní mejdan s knihou, ne?+ zkouší to ještě ukecat.+ A probudit se, až všichni vypadnou a rovnou se vrhnout na tebe a na zmrzku...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 1:27 pm

Fab: zasměje se. veřejné místo! zažila jsem veřejnější místa v samovazbách. a pak taky jedno... tam se to jmenovalo Náměstí přírody. Sam má určitě jiné starosti a maminka... přeci jen se trošku nervózně rozhlídne. ... ta, doufám, taky. líbána ho hladí ve vlasech a je nakolněna tomu, slíbit - odpustit cokoli. jak myslíš, ale co chrousti? až všichni vypadnou? to chceš spát 18 hodin? jak chceš... ale co když se já začnu nudit? až přepočítám všechny králíky, třeba bych se z nudy vypravila do vsi...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 1:33 pm

Fab: +Třeští oči na to, co mu to Tir vypráví o Náměstích a panika, že by šla sam do vsi ho probere...+ ...dobře, dobře, vytáhnu chrousty, budu se střídat s vousáčem, pochválím Molly buchty, sežeru tvůj koláč...a chrupnu jenom chviličičku...malinkou...Začíná foukat vítr, abys nenastydlas!+ napadne ho najednou a rychle skryje Tiragina ňadra do dlaní. UZnovu si představí, jak tahle divoška jde sama do vesnice a poleje ho studený pot..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 1:45 pm

Fab: vítr je příjemně teplý, ale Tir se stejně přitulí. neboj, já bych se na cestu do vsi oblíkla... a byla bych úplně hodná... vyspi se, jak chceš. pusinkuje ho. a zatím nikam nejdeme - musíme natrhat hodně malin, když chceme i zmrzlinku. a něco v naléhavosti jeho výrazu ji přiměje říct. miluju tě. zase se dá do sbírání.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 1:53 pm

Tir: +Trošku se mu uleví, když to Tir řekne a je to pro něj i povelem k tomu, aby jí začal pomáhat, ovšem je to náročné, když potřebuje Tir přitom objímat.+ Zmrzlinku chceme, ještěřičku taky. Pomůžu zalezu, ty vyzkoušíš a přijdeš za Fabískem ho probudit...něžně...a pak se půjdem mámě pro radost do kuchyně vomrňat...+líbne jí důkladně na krk, takže po něm zůstane jasně čitelné znamení :) (tak už to má taky!)+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette