Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 2:02 pm

( :lol: zmetek! :Love )

Fab: připadá si jako mnohoruká bohyně s blechama - jak ji Fab objímá a taky občas trhá, zdá se, že má čtyři ruce, ale dvě z nich často bloudí po těle. ale i ak malin utěšeně přibývá. tak jo. to by šlo. schválí jeho plán. a jak je na ni nalepen a ona sbírá soustředěně, ani jí nedojde, že byla právě označkována.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 2:12 pm

(tralala ;) :lol: :pii )

Tir: +Mrkne do bandasky a shledá, že je skoro plná.+ Konec zábavy, ještěrko! Tohle je nejen na koláč a zmrzku, ale i na marmeládu a omáčku a ještě si z toho postavíme hrad...+ odstrčí bandasku na stranu a povalí tir do trávy.+ Jsem hrozně unavenej, vyčerpanej Fabisek, co se musí jít vyspat...+a označkuje jí ještě na druhé straně krčku a okusuje jí její pracovité ručky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 2:36 pm

Fab: chechtá se. chci malinovej hrad! nechá si olizovat malinami opatlané prsty. au! co to... budu mít modřinu... dojde jí konečně, co Fab provádí. ty jseš prevít! vždyť si budu zkoušet šaty před Nicolette! ty jseš! ty jseš... unavený... na oplátku ho jenom tak něžně hladí, jako usínající mimino a nedá se strhnout k milostným hrátkám.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 2:39 pm

Tir: +Pochechtává se.+ Jo, budeš mít modřinku...jednu a druhou....a hahaha...máti ti jistě bude dávat přednášku a Molly zezelená závistí...a jsem unavenej!+ udělá chrobáka na krovkách a rozplácne se vedle ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 2:54 pm

Fab: osahává si krk. tak to tě musíme dát spinkat... a vzbudím tě něžně vůní koláče... ukolébává ho do klidu a když ztratí veškerou obezřetnoset, vrhne se na něj a odtáhne mu gumu trenýrek a pěkně malskavě mu udělá modřinku na podbřišku, hned vedle jeho mužské chlouby. tak! to máš za to! taky si tě označkuju! chechtá se vítězně, popadne džbán a prchá do kuchyně. polonahá a raději opatrná, aby nevysypala maliny.
Naposledy upravil Tirage dne ned lis 07, 2010 3:05 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 3:03 pm

Tir: +Za jejími zády se nese zuřivý lví řev.+Uuuuááááááá! + Fab třemi skoky Tir dožene a strhne jí zpátky do zahrady.+ Kam se ženeš takhle nahatá!?+ Odloží jí maliny na zem, vezme ji do náruče a nese ji k roští, kde visej matčiny hodobóžové šatičky. + Koukej se oblíct! +Pomáhá jí s šatama přes hlavu a když je bezpečně zahalena pustí ji teprve směr kuchyň. Sám se samolibě nese za ní a tváří se jako král světa.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 3:09 pm

Fab: lekne se řevu, že málem maliny rozsype. ale když ji zatkne, vzdá se, dokonce dá ruce vzhůru - na oblékání. a když ji Fab zkontroluje a šatičky í všude po těle uhladí, políbí ho a popadne maliny a nese je do kuchyně. pěkně se vyspi, můj princi. tiše za ním zavolá, napůl vážně, napůl z legrace.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned lis 07, 2010 3:18 pm

Tir: +Zamává jí už ze třetího schodu, ale pak se ještě vrátí, políbí jí něžne na rty a pak se vydá na cestu do pokoje. Cestou prochází kolem pokoje pro hosty a zabuší na dveře, jakoby hořel dům.+ Molýýýýýý, dělej vylez! Tirage na tebe čeká a matka taky!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 3:25 pm

(zlatíčko kazišuk! kam se hrabou králíci :lol: )
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned bře 27, 2011 8:52 pm

+Je trochu nafučený, že musí všechno dělat sám. Frfle si pro sebe, snáší dřevo na verandu ke grilu a občas chaoticky narovná nebo přendá nějakou židli.+ Héééj!!!!!!!!!!!!! Poďte mi někdo pomoct!!!!!!!!!!!+ zahuláká po chvilce znaven vlastní dokonalostí.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette