Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 4:59 pm

Tir: jasně, že jsem ji obojím uhranul. myslím, že je to tím, že Molly zpívá sama trošku falešně. ale třeba chorály jí docela jdou... tam se necuká... kapitán John Brown to zřel! pěkně se rozmachuje štětkou. ještě poslední sloku a dal bych nějakou moravskou... jako že od Buchlova větor vějě. ty dlouhý prkna si to vyloženě žádaj! otře si kapky potu z nosu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon črc 04, 2011 5:13 pm

slyší šrumec ve spodních vrstvách a koukne se a zahlídne jen fabienovu čupřinu. nevyčuhovat! je přísně zakázáno vyčuhovat! nenahýňajtě sa z okijééén! nebezpečí padající plechovky s barvou, potažmo natěračů!!! pokřikuje varovně. kdo se na něj koukne, ten bude zelenej! a pak už natírá, samozřejmě se na žebříku kroutí až tančí. a když zpívakjí se Samem dvojhlasně, že je Martínek strom zelený, namaluje Samovi na záda dětský obrázek stromu - kruh s jednou nožičkou dolů jako korunu a kmen. ještě že má dlouhou násadu na štětce :P
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 5:19 pm

Tir: co blbneš, kozo sánská? budu celej zelenej! že ti zmaluju zadek do modra! a tím nemyslím šmolkouvo, co máš na plot! vzteká se a snaží se křičet potichu :lol: , neb jak Molly slyší o plácání na zadek, tak je celá zmámená. vážně, Tir, nech toho. i tak budeme dost špinavý... a leze dolů nabrat do plechovky další barvu. když míjí úroveň kuchyňského okna, nenápadně pozoruje, jestli Molly netopýřím uchem neslyšela nic o zadcích a plácání, aby se u vaření zbytečně nerozrušovla a třeba to nedej bůh nespálila :lol: :mrgreen:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon črc 04, 2011 5:22 pm

Sam: náhodou - já mám slíbenýho umejvače, tak mi barva nevadí. taky si to zařiď se svpo vodní žínkou - a uvidíš celou věc jinak! culí se a taky leze pro barvu. když leze kolem okna akrobaticky se naklání dovnitř a huláká na faba, aby jí dal do pusy taky jednu meruňku. Fabísku pacholíčku, jen dva prstíčky sem strčíme, chceme ještě napít vody, a hned zase polezeme na komín!!!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 6:14 pm

Tir: vrtí nad jejím jekotem hlavou. ale nápad s umýváním se mu zalíbí. pošle cestou zpět do výšin Molly oknem vzdušný polibek a raděj zapusí myšlenky na omývání, aby neslítnul ze žebříku. ovšem pod posledními dojmy spustí Na Poříči dítě křičí, ženská drhne schody.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon črc 04, 2011 8:14 pm

Sam: tuhle píseň nesnáší, tak ho překřikkuje songem Co jste hasiči, co jste dělali. a pak prosí. Same, zazpívej Annu Bohmovou radši... nebo nějakou... kramářskou... spokojeně se zadívá na téměř natřený štít. no, ještě dvě vrstvy... ale to až jindy. až tohle zaschne. dotírá malé kousky, co ještě nemá. já si skočím asi ještě natřít kus plotu, než bude oběd. co kdybys mi pomohl obsekat tu zídku? Fabien se k tomu moc nemá... pomůžu vám zítra hrabat a obracet seno... ať to je hotový. večer bych se šla koupat. je tu jezírko a taky řeka... napumpuje do bandasky od malin vodu apije a lije po sobě vodu. podá bandasku Samovi. chceš?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte črc 05, 2011 10:50 am

Tir: vezme nádobu a napije se. hmmm! to byla žízeň, že bych se o ni mohl opřít. dík. tak pralesík kolem plotu? myslel jsem, že to tvůj králík spase. ale jo. jdeme na to. zamíří s Tir k plotu. to by Et nevěřila, jak tu makáme. doma je to většinou na Sigi a na ní. i když myslím, že i Morf občas něco udělá. aby Et potěšil. na Sen je docela šikovnej... jenom aby se nám z toho nestal zvyk. i když pár dní prázdnin tady - to se mi líbí a líbilo by se mi i do budoucna.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte črc 05, 2011 11:05 am

Sam: Sam má za chvíli posekáno a Tir natírá, jak o život. Sam obseká celá plot a z posekaných rostlin udělá úhledné hromádky. pak si sedne a opřeo lokty za tělem a sleduje bezmračné nebe a žvýká konec trávy. kouká, jak to Tir jde od ruky.
práci dovedeš sledovat celé hodiny, co? směje se mu Tir. unavený? to já vůbec. fakt se těším potom k řece. a já Et často pomáhám doma. to ty jseš pořád v luftě. ale Sigi je zlatá. hlídá mi i zvěř a vůbec... přines ještě vodu, jo? trošku si loknu. dodělám tenhle kousek a půjdem přepadnout kuchyni, co říkáš?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte črc 05, 2011 11:38 am

Tir: klidně. já sedím a je mi dobře. a už jsem chytil i trochu bronzu, i se zelonou měděnkou... prohlíží si te´d už opálenou vlastní hruď se zelenými tečkami barvy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 05, 2011 11:53 am

:Love :Love ...opálený Samík.. :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette