Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pát říj 29, 2010 10:43 am

Tir: +Vyjeveně kouká, jak je Tir naštvaná a cítí se trochu ukřivděně, že zažil takovou hroznou chvilku a ještě se mu nadává.+ Já vím, že mě miluješ a já miluju tebe, ale má člověk jistotu? Vzpomněl jsem si na toho bambulu s vejložkama, co se kolem tebe motal...nezlob se, měl jsem vědět, že je to blbost...když já tě mám tak rád, že z toho blbnu...+ Uleví se mu, že to řekl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 29, 2010 4:26 pm

Fab: zjihne z jeho vyznání. nepustí ho a znovu ho pusinkuje. už se neboj, můj truhlíčku. pusa. můj Fabísku. pusa. můj miláčku. pusa. jsem úplně hodná a věrná. a miluju tě. pusa. i když na tebe ječím. pusa. i když tě ze žárlivosti fackuju. pusa. i když spím. pořád. pusa.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát říj 29, 2010 7:45 pm

Tir: +Taky je dost zjihlý.+ Jsi úžasná, moje ještěřička! Zůstaneme v posteli nebo sejdeme mezi prostý lid?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 29, 2010 9:03 pm

Fab: natulí se a obejme ho. sejdeme dolů, abychom pohovořili s lidem a pak mohli brzo do postele. usmívá se hrozně vychytrale. a taky aby prostý lid nesežral sám úplně všechno, znáš prostý lid, je horší, než kobylky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 30, 2010 10:05 am

Tir: Jistě jistě. Poctíme lid svou přítomností jen na chvilku! +a pak panika v očích+...myslíš, že nám ještě něco k jídlu zbylo? Třeba Isamun drží dietu!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 30, 2010 1:02 pm

Fab: myslím, že prostý lid, škodolibě se zasměje, líbí se jí tak Samovi říkat, už ohlodal i nohy od stolu. Sam drží tak maximálně bodovou dietu. ale spoléhám na tvou maminku, moudrou ženu, která má jistě pro synáčka králíčka, za králíčka mu dá hned pusu, aby neječel, železnou zásobu protekčních dobrot. a proto půjdu s tebou za ruku, aby na mě taky něco protekčního zbylo! a pak zašeptá jen tak pro sebe, kromě synáčka...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 30, 2010 5:47 pm

Tir: +Panika se ztupňuje.+ Rychle, miláčku, jinak budu muset prošátrat matce špajzku!...Nejlepší kusy schovává tam!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 7:12 am

Fab: tak protekční kusy ve špajzu? asi bych se měla kouknout, jestli tam neskrývá třeba ještě nějakého synka... zlobí ho. když ale v jeho očích zahlédne ukřivděné zklamání, obejme ho a políbí. ne, ne, to byla jenom legrace. nechci jinýho. ty jseš můj nejlepší Fabísek. ještě ho olíbne na nos a začne se oblékat.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 10:27 am

Tir: +Udělá hrozně ukřivděný obličej.+ Tak já ti nestačím, co?...+a nechá se oňuňat a ujistit, to se mu moc líbí.+ No, jestli chceš hledat ve špajzu kromě nnějaké alternativní zábavy i jídlo, atk se obleč rychle, protože mám dojem, že ze zdola slyším hluboký hlas tvého skorobratra. A toho bych ve špajzu opravdu našel dost nerad!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 10:59 am

Fab: když jí vrátí její zlobení "alternativní zábavou ve špajzu", zavrčí a hodí po něm kus oblečení, který jí zrovna přijde pod ruku. je to zrovna tričko, tak se pak zase pro hadřík natahuje. přetahujou se o něj. Tir pakl kňučí, i když si začala. pusť to! Fabe! že ti všechno sežerou, když budeš zdržovat? tváří se, že ona za nic nemůže :) . konečně se oblékouu a za vzájemného pošťuchování sejdou dolů.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette