Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Nicolette » pát dub 08, 2011 9:08 pm

Sam: +Zčervená jako růžička a vesele se zasměje.+ Ale Isamune...! Přestaňte s tím lichocením. Ještě díky němu omládnu!+ A omluvně mrkne na Honorého, který se tomu vesele směje.+

Molly: Vůbec jsem netušila, že se Honoré vrátí. Přišla jsem domů a už tu byl...v laskavé péči Tirage!

Tir: Ty muffinky se ti tak povedly! Poprosím tě o recept...

Honoré: No, vážně drahý - jak to, že jsi se tu tak nečekaně objevil?
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát dub 08, 2011 9:13 pm

přitočí se nenápadně k Honorémua a zašeptá. přiznejte se, že je to tím, že na jihu došlo syrové lidské maso... a zubí se poťouchle.

Nicol: je to docela obyčejné těsto, to je tím ovocem... díky za pochvalu. snažila jsem se.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 9:22 pm

Honoré: s plnou pusou mufínků, jak se cpe, pokrčí rameny a na své lichocení Nicol jen poznamená. ona je vážně úžasná. ale nebojte. já už mám vybráno. otočí se k Molly.

Fab: tě bůh, králíku... kývne na ně a na jeho pyšný výraz ohledně Tir udělá vlastní, který říká. ale jo, je docela šikovná, ale učila se u mistra - u mě! :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 08, 2011 9:28 pm

Tir: Miláčku mhuáš je bhuáješný...+ s plnou pusou jí hrozně chválí a líbá jí pusou plnou drobků.+

Sam: Doufal sem vousáči, že stihnu nakládaný králičí stehna sníst dřív než přijdeš...a do toho eště Honoré...doufám , že nezahynu hlady! +culí se u toho.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 9:36 pm

Fab: Žádný medvědi...ale lilo jako z konve. Přišli jsme na chatu úplně promočený. Větší část věcí z batohu stejně budeme muset dosušit tady.

Tir: Jsi báječná! Vážně jsme se Samem dost hladoví a tahle oslava...hmmm...+nasaje znovu vůni všech pochutin.+

Honoré: Prosím, vyprávěj...

Sam: +Dá mu pusu na bradu (výš nedosáhne) a hrozně spokojeně se směje. Má tady všechny, které má ráda.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 9:39 pm

Molly: :D dá jí odvetnou pusu na temeno hlavy. a cpe se sýrem, který vyndali. ukrajuje a krmí i Molly a lakomě přidělí kousek i Tir :)

Fab: no, zanedbaně nevypadáš... nebudu tě šetřit taky se zasměje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » pát dub 08, 2011 9:44 pm

+Moc spokojený, že je na něj soustředěna pozornost, usedne do křesílka vedle grilu, vezme do ruky sklenku vína a kývnutím hlavy vyzve Nicol, aby si sedla na jeho klín nebo vedle něj. Nicol si přitáhne křesílko těsně vedle něho, též zasedne a hladí Honorého po noze.+

Všichni: Tak tedy...+počká, až sei ostatní usadí, kam chtějí,+...nebylo to tím, že by došlo lidské maso...Tirage...ale začala docházet pitná voda. Ono se možná lehko řekne...naberte do hrnku sníh a hoďte nad plamen, ale při všech těch spadech, co se dneska srocují nad póly...radši bych se napil z kaluže u prasečince, než rozmrzlého sněhu v Antarktidě....V každém případě - náš úkol byl stejně prakticky splněn a tak jsme se všichni - tedy já, Martin a Pedar rozhodli, že se o deset dní dříve vydáme na cestu domů. Nemluvě o tom, že Pedarovi omrznul..ehm...tedy...kus těla při neopatrné hygieně...
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 08, 2011 9:57 pm

sice se culí, ale též nábožně naslouchá. ona se nijak nežinýruje a sedne si Fabovi na kolínka.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 9:59 pm

Honoré: Já vím, že jsi to už asi říkal, ale já to neslyšela - co jste vlastně tentokrát hledali?

Tir: +Nakloní se k ní, vedle sedící, a zašeptá.+ Jak se ti líbí? Honoré myslím! My ho tady všichni hrozně milujeme. Ty jeho příběhy...někdy se opakuje a protahuje, ale stejně je fantastický!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 08, 2011 10:02 pm

Molly: hoví si u Faba a jen se na Moll usměje a horlivě kývá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette