Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » stř dub 13, 2011 10:14 am

Fab: uklidní se a vyléčena ze škytavky šeptem Fabovi řekne, co se stalo. olíbne mu u toho ouško. a pak už se zase kření na Sama a šklebí se mu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř dub 13, 2011 10:45 am

no! no co? řekne jen Sam, mírně zaskočený a oči rozlepující, a pak už se taky tomu směje.

Honoré: upře na něj pohled střelené laně a hrozně vážně odpoví. hovno vydrží? nevíte, co mám za sebou... a chytí si Moll pevněji a opět se k ní rozkošnicky přivine - hlavou na polštářky :D ale tady je dobře... culí se mnohoznačně, že není jasné, zda na polštářcích, nebo na Nicolettině usedlosti.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » stř dub 13, 2011 2:22 pm

Isamun: +Kření se na něj a dělá taky mnohoznačné pohledy.+ No vidíte, pane kolego...vyprávějte nám o sobě. Moje paní říkala, že jste opravdu zajímavý člověk. Jestli vás Molly moc neutahala...ééééé...chtěl jsem říct, jestli neste moc unavený! ;)
Honoré
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 14, 2011 9:29 am

Honoré: ona je naprosto zlatá a sladká holčička... drží si Moll, aby nemohla protestovat a třeba nedej bože neutekla z klína. já... no zase tak zajímavý nejsem. normálně stavím domy... někdy se pustím i do projektování zahrady, ale nemám na rostliny trpělivost, přes to je u nás spíš Sigismunda... občas něco vyřizuju pro sestru, její kancelář. to ale Tir taky. většinou jde o to zjistit nějaké informace nebo dokumenty... na historky o tučňáčích omrzlých přirozeních nemám. culí se
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 14, 2011 7:44 pm

Sam: +Sleduje Samíka, jak se u ní tulí a lebedí si a je jako spokojený najedený kocour předící na klíně svému člověku, který ho drbe. Zatouží po divokém Samovi, po chvilce, kdy by byla v jeho moci, kdy by jí Sam dokázal, jaký je skvělý milenec... Ještě chvilku poslouchá jeho spokojenou konverzaci s Honorém, pak se mu vysmekne z klína.+

Všichni: Moc se omlouvám, jsem po té cestě hrozně zapocená. Než se dogriluje maso, rychle se osprchuju. Necítím se dobře...+vykročí směrem k domu. U dveří se otočí po Samovi, pokrčí ramenem a očima mu jasně říká...POJĎ! :pii :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 14, 2011 8:49 pm

(nechme je odejít do pokoje, ale dneska tohle nedám. dneska by se zdejchnul ze společnosti a na prvním gaučíku to zalomil. a to Molly nechceme udělat. chceme ji potěšit dravě i hravě, ale dnes je Sam chcíplá myš s náběhem na migrénu... :cry: :hug )

Molly: chvíli ještě pohovoří a pak se s omluvou, že si musí nutbně odskočit taky zmizí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 14, 2011 8:51 pm

chudáček Samíček...oňuňávám...musí si odpočinout, aby byl zase čilý milý... :* :hug
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv dub 14, 2011 9:06 pm

+Zachytí Mollyin pohled adresovaný Samovi a zašklebí se.+

Tir: +Nakloní se k ní a šeptá.+ Vidíš to...?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 14, 2011 9:15 pm

Fab: položí si tvář na jeho a drží ho kolem krku. nevidím nic. mám oči jenom pro tebe... a pro gril...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 14, 2011 9:29 pm

Tir: +Zahledí se taky ke grilu...+ Chaha...+šeptá Tir+...zdá se, že toho na nás zbyde hodně! Už to bude brzo hotový a ty dva hned tak hotový určitě nebudou!!! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette