Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Fabien » čtv črc 07, 2011 12:03 pm

Tir: +Okukuje se dál a mačká si faldy na břiše.+ Kecá, že jo? Mollyna kecá...nepřibral jsem...+tázavě koukne na Tir, aby potvrdila, že je pořád stejně štíhlý hoch. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv črc 07, 2011 12:56 pm

Molly: vidí ubohé tři maxiknedlíky a je šokována. jen tři? co jste tu celou tu dobu dělali? čekala jsem jich aspoň deset, dvanáct... dík. přeci jen poděkuje, ač zklamána. to mi ale nesmí nikdo užírat... chystá si knedlíky s zakysanou smetanou a cukříkem.

Fab: pohladí ho po bříšku. vůbec ne! jsi úplně ztepilá gazela. ale ty knedlíky raděj nejez! co kdyby náhodou ti zkazily figuru...zakrojí knedlík a ochutná. moooc jí chutná. ale když vidí srdceryvný Fabienův pohled, připraví mu taky sousto, omatlá ho zakysankou a cukříkem a šoupne mu to do pusy. neblbni, Fabí. kde by se vzaly špeky? a jestli se tu vyvařuje a jsou orgie, tak co? v práci zase zhubneš.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » čtv črc 07, 2011 1:09 pm

Molly: vyvalí africké bříško a spokojeně si ho poplácá. ano! v to jsem doufal. ale jde to pomalejc, než jsem čekal. kuchyně je tu liknavá - furt jím a furt nic. žádný žádoucí a přitažlivý špek neroste... hodí na ni káravě vyčítavý pohled, že ho málo krmí :D. pak zase zatáhne břicho a předvede žebra :lol: a kde jsem přibral? hele - úplný xilofon...

Fab: koukám... no, nejspíš to bude parazit. ale ne blechy, ale tasemnice. směje se Fabienově drobnější postavě a zamumlá něco, že má ramínka jakzávodní uzenáč :lol: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv črc 07, 2011 1:14 pm

Tir: +Závistivě kouká na maxiknedle a pak panicky začne prohledávat další mísy, dokud nenalezne tunu knedlíků normální velikosti.+ Že jo...+začne se cpát jako o život.+ Já si taky myslim...že to vysportuju, vypracuju..vousáč taky přibral!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv črc 07, 2011 1:21 pm

Tir: Je tu tuna normálních, zapečená cuketa, cibulová polívka a koláč...máš dojem, že je toho málo? +koukne na vyhladovělou divoženku a už jen, jak to vyjmenovává, padá na ní únava.+

Sam: +Vyprskne smíchy.+ Tak liknavá kuchyně? málo tě živěj? Zkus to napsat do knihy přání a stížností...a nebo kouknout u konkurence...+pokrčí rameny a přejede po xylofonu :lol: + Seš hezky opálenej...+raději tu váhu už nekomentuje.. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv črc 07, 2011 1:31 pm

vidí, že jsou ještě další knedla a pochutiny. ulaví se jí, ale hned stáhne svůj talíř z Fabienova dosahu. huš! nandám ti tvoje.

Molly: aha. tak se nezlob. ochutnám všechno! uklidňuje ji, že úsilí nvyjde na zmar. jsou moc dobrý! žárlivě střeží vlastní knedle. po obědě udělám ty maliny... plánuje a dlabe vlastní knedlíčky, po té, co nandala a opentlila Fabienovi horu na talíř. dobrou chuť!

Sam: tím nás nedojmeš. děláš žebrama mimikry a zatím žereš jak ruskej zájezd. nevěř mu, Molly. je to otesánek a spolknul by všechno v okolí několika kilometrů jak černá díra...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv črc 07, 2011 1:50 pm

Tir: +Nacpává se vlastníma knedlema, ale stejně závistivě pokukuje po těch jejích.+ Hele? Proč máš takhle velký? To je přece pro velký kluky...teda pro mě!!!

Sam: +Zaxichtí se na něj, když má řeči.+ Zato ty jsi jako tsunami...všechno spláchneš do svýho žaludku...

Molly: Já ho viděl..+žaluje+...sežral celou svačinu a nic nám nenechal...Ne, že mu budeš cpát jídlo navrch!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv črc 07, 2011 2:12 pm

Tir: V pohodě...+je teda docela utahaná a tak sedne s talířel knedlíků a velkým kafem ku kraji stolu.+ Vážně snědl Sam celou sváču sám?

Sam: +Nandá mu na talíř horu podle jeho přání a pak na něj překvapeně koukne.+ Vážně si to sněd sám? :shock:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv črc 07, 2011 7:01 pm

Molly: nevím. já jsem jenom pila vodu... same, sněd si jim něco? krčí rameny a ptá se u zdroje.

Fab: nene, ty jsou jenom pro Tirinku... Molly mi je udělala speciálně, neb jsem ji o to slušně poprosila. a velcí kluci předváděj žebra a jsou v podezření z odcizení a sežrání svačiny. ohlídne se po Samovi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv črc 07, 2011 7:08 pm

Molly: schová žebra pod triko. svačinu? to mám asi amnézii. a taky takovej hlad, že o svačině nic nevím... co to bylo? a kde? kouká vyjeveně, že je tak nelítostně nařčen z místa, kde to nejméně čekal. tak nějak si myslil, že Molly ho krmí ráda.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette