Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » pát zář 03, 2010 7:49 am

(hodná? kde?)

ovoce? abysme neoslepli... poplácá ji po zadečku, jako že už musí jít. a zveddá se k odchodu. copak podprsenka, ale spíš se bojím, abys ty mně nemusela léčit, kocovina umí být zlá i po kvalitním chlastu. takovej Samík s poblitejma vlasama a cetkama... :shock:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 03, 2010 9:37 am

(poblitý vlasy a cetky ještě neznám, ale zasvěcení plešatí tvrdí, že je to dost hustý ;) :? )

Samík: Fabien je doktor, prosím tě, ten vás oslepnout nenechá...i když na lektvary jsem spíš já. Asi vás přijdu překontrolovat, chlapci! +Zatahá ho za dred.+ Chceš snad trávit prázdniny s kocovinou za krkem? No, jak myslíš! +Ulomí ve váze květ kopretiny a zasune si ho do výstřihu, pokrčí rameny a proskmýkne se kolem Samíka ke dveřím.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 03, 2010 9:51 am

(vím své a historkám věřím - nablito ve dredech, to je horší, než v álejích...)

jen aby! slepota mne nikterak neláká. vetkne si další kopretinu za ucho a následuje Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Memory » úte zář 14, 2010 11:40 pm

Priletí nemocničná sova z Munga. Na posteli nechá dopis pre Molly, načechrá si pierka a zas odletí.

Milá Molly,
prepáč, že ťa otravujem počas tvojej dovolenky, ale keď sa s Fabienom vrátite, máme tu jeden veľmi zaujímavý prípad. Týka sa upíra a úprimne, neviem si s tým rady. Podrobnosti, až keď sa vrátite. Ponáhľať sa zatiaľ nemusíte.
Želám príjemný zvyšok dovolenky.
Memory
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 12:02 pm

Samík: +Nechá se vmanévrovat k pokoji a před prahem slavnostně nadzvedne Samovi vlasy.+ Víc ti toho neponesu, vážený hoste, i když jsi hróózně vyčerpaný. Krajovým zvykem je, že host potěší hostitele nějakým dárkem, ale ty potřebuješ naklepat polštáře...+zavře za nimi dveře a naznačí, že by ráda ještě prozkoumala partie, které Sam skrrývá v kalhotech. Na poslední chvíli si to ale rozmyslí, otočí se od něj a jme se naklepávat polštáře.+ Ovšem s tou ukolébavkou, to teda nevím, neboť krajovým zvykem též je hostu na dobrou noc zazpívat...+směje se a tváří se, že si Samíka nevšímá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv zář 23, 2010 12:13 pm

Molly: dárky... zatracený domorodci, pořád by jen chtěli zrcátka a korálky! začne si prohledávat kapsy. co bych ti tak... překvapeně si uvědomí, že kalhotky již vydal dříve. někde jsem tu měl lízátko...
zpívat? jako bojové zpěvy? "Kdož sú boží bojovníci" a tak k zaplašení nepřítele?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 12:21 pm

Sam: Lízátko nechci! Chci korálky...Ne tady se nezpívají Boží bojovníci, tady se zpívá Marsseilaisa...+Polštář je dokonale naklepán a Molly nezbyde nic jiného, než se na Sama zpátky otočit. Vezme mu z ruky tác chlebíčků, který si ukořistil dole a postaví ho na noční stolek.+ Jistě - vyčerpání se může ještě zvýšit náročným úkolem se svléknout...+pokývá zasvěceně hlavou.+ Škoda...dobrou noc...+svlékne si šaty a tímžto pádem už je zase jen ve spodním prádle, které stihla vyměnit při převlékání .+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 12:24 pm

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv zář 23, 2010 12:30 pm

Molly: korálků spousta. prohrábne si dredy. pak schodí ze sebe rychle všechno, co má na sobě a míří do koupelny, nahý a povznešený. dokázal jsem to. samostatně se svléct. dobrou, zalto. zmizí v koupelně a bručí si pod vousy s jiskrou pobavení, si mě nepřej, provokatérko...

(už došlo na Ditu, jo?)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 12:37 pm

(Dita je favoritka! ;) )

Sam: Dobrou, lásko! +volá za ním do koupelny a potěšeně se zdobí Samíkovými cetkami, které ze sebe schodil.+ Vidíš, jak jsi byl statečný!+ Lehne si na postel na břicho (poloha "pasení koně" :lol: ) a prohlíží si časopis s nábytkem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette