Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod mollyz » ned čer 19, 2011 4:36 pm

Sam: +Trochu vykulí oči.+ A není ti bez nich někdy smutno? Vážně je nechceš vidět?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned čer 19, 2011 7:45 pm

(to je vážně chceš jako seznamovat? nebo nějakou tragickou nehodu, aby se seznamovat nemuseli? :o )

Molly: smutno? ani ne, proč? zatváří se zmateně. proč bych je nechtěl vidět? občas je vídám. mají se celkem dobře a mají vlastní životy a starosti. delší návštěvy jim ruší kruhy a není toho tolik, co bychom si chtěli říct. nejsou jako Fabienova máma a Honoré. možná až budu mít děti, uvidíme se s nima víc. vnoučata by je asi bavila. teď pracujou a ... no nevím... kouká na ni, co jí vedlo k pocitu, že by mu mělo být smutno, nebo že je vůbec něco v nepořádku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned čer 19, 2011 8:56 pm

(nééé..nechci je seznamovat.. :shock: ...to byla jen konverzační otázka)

Sam:+ Taky je trochu zmatená.+ No víš, asi, jak jsme tady u Nicol, tak mám nějak pocit, že je tenhle systém v pořádku. Ale Fab sem taky moc často nejezdí, to je fakt. No, spíš mě to napadlo proto, že za tu dobu, co jsme spolu jsem neměla dojem, že bys tam byl.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned čer 19, 2011 9:22 pm

Molly: miláčku, jsi moje láska hořkosladká, ale smiř se s tím, že neznáš každé hnutí mé mysli ani těla. byl jsem tam asi týden před naší dovolenou. bylo toho dost, i s Angelinou. ale měli jsem s otcem něco k dořešení. občas mi něco pomůže udělat v projektech. dívá se na ni a drží ji v pase. načež slyší Fabiena řvát na chibě. a co je zase tohle? co řve ten pavián? snídaně? to bych si dal!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned čer 19, 2011 9:34 pm

Sam: Neber to tak, že tě chci kontrolovat. To ne...+ospravedlňuje se.+ Nechci se v tom vrtat. Jen mě to zajímalo.+ A slyší Fabiena.+ Pošuk se vyspal do růžova a počítám, že Tir vaří kafe a krájí ten fantastický meruňkový dort, co večer Nicol dělala.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned čer 19, 2011 9:42 pm

(a pak kdo je tady šmírák!)

Molly: fakt? dort? zaujme ho to slovo :lol: . a aby ukončil to, co probírali, okamžitě vyběhne směr kuchyně a žrádýlko.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát črc 08, 2011 9:04 am

+Doplouží se do pokoje a padne na postel. Ani se nepřikreje (je horko), jen se uvelebí na bříšku a za půl minuty spí jako medvídě v zimě.+ :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát črc 08, 2011 10:37 am

posadí se na podlahu vedle spáče. dodlábne oběd a hlídá, zda medvídě pravidelně odfukuje. po jídle se svlíkne jako had z oblečení pracovního jen do trenek a lehne si podél Molly. hladí ji jemně ppo zádech, bocích a zadečk a pažích a šeptem se ptá. co je, Moll?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát črc 08, 2011 10:50 am

Sam: +Cítí Samovu ruku a jeho doteky, ale nedokáže se vůbec probrat. Sama je zaskočena tou náhlou únavou.+ Hmmf...+sdělí Samíkovi.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát črc 08, 2011 11:10 am

Molly: dál ji hladí a šeptá. když mi neřekneš, co se děje, tak... tak... a vytuhne vedle ní. za chvíli začne velmi tiše chrápat :lol: :*
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette