Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod mollyz » stř čer 01, 2011 9:28 pm

Fab: Sklapni pterodaktyle!!+ popadne Honorého pantofel, který jí přistál u zadku a mrskne s ním po Fabovi. Trefí ho do ramene.+ Joj! + zaraduje se a snaží se vyškrábat se na nohy. Ale přišlápne si přitom dlouhou košili a stará látka se roztrhne jako papír. Bezradně na to kouká...Celá etuda dopadne jako za starých časů. Rozchechtaný Fab se schová za dveře svého pokoje a Molly, která si katastrofu způsobila sama, bezradně stojí na chodbě a chce se jí brečet.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 02, 2011 10:32 am

jak vidí Molly a fabiennovi paty, má velkou chuť ji odvést do pokoje za ucho. ale všimne si, že nabírá a stahuje si utrženou košili za podolek otřepený. co to tu vyvádíš, najádo? a proč si větráš prdelku? je sice doba zkracování, ale takhle? vezme ji za ruku a kouká se na její nově vzniklé mini.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 02, 2011 10:50 am

Sam: +Je jí košile hrozně líto, měla jí ráda.+ Jsem blbec, prala jsem se s Fabem a přišlápla jsem si ji..+opře hlavu o Samův hrudník.+ Umím zašívat jen tržné rány, košile ne...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 02, 2011 12:05 pm

Molly: pojď spát. zívne a vede ji do pokoje. ráno se na to kouknem. třeby by Tir... zívne jako lev.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 02, 2011 12:17 pm

Sam: Ale ta košile je po pratetě..+zakňourá, ale nechá se odvést do pokoje. Tam si zbytky oblečku ze sebe svlékne a hledá, co by si vzala na sebe jiného, aby jí nebyla zima.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 02, 2011 12:23 pm

Molly: manévruje ji dál k posteli a přikyvuje souhlasně na svlíkání. vlez si do pelíšku, já tě přivinu k srdci i k tepláku... ráno se na to podíváme, když je památeční... teta se určitě dožila požehnaného věku, když byla tak zabezpečena na noc... tiše hlubokým hlasem přede, aby ji uklidnil a ona se uložila a oba mohli spát.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 02, 2011 12:28 pm

Sam: Devadesát osm...+ v duchu usoudí, že teplák by jí teď vážně přišel vhod. :lol: Nechá Sama, aby jí domanévroval k posteli a poslušně si lehne.+ Zahřej mě, prosím...+zaškemrá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 02, 2011 12:37 pm

Molly: posadí ji na postel a galantně :lol: si svlíkne tepláky. uváže jí je volně kolem krku - pro zahřátí a pro srandu. :lol: pak si sundá i triko a natulí si ji k sobě a přitulí. myslím, že moje chlupatá hruď a nohy tě zahřejou nejlíp. je to přeci jen pravá srst! ale budeš hodná a necháš Samíka spinkat! rovná se vedle ní a ji taky, by to měli - hlavně tepelně - pohodlné. přikrývá je dekou. nesmíš kopat, medvídě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 02, 2011 12:41 pm

Sam: :lol: Elegantně si obtočí tepláky jako hřejivý šál a natulí se na srst. :lol: + Medvídě je hrozně hodné a vůbec nekope...a už prakticky spí..+mlží.+ :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 02, 2011 12:52 pm

Molly: to je dobře. jinak by musel Samík vykopnout... penaltu... zívá a pusa se mu v pantech obrací naruby. dobrou, medvídě hodný, sladký... zívne a natulen na její záda ji políbí na rameno.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette