Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » čtv čer 03, 2010 1:01 pm

vysadí zviřátko u Nicolette a jde si taky nalít kávu a na talířek ukořistí kousek své rolády - aby demonstrovala, že skutečně není otrávená, a velký kus jablečného koláče.uvelebí se na pohovce, skopne boty a složí nohy pod sebe, trochu se natulí na Fabiena bokem a užívá si mňamek.

Nicolette: jak se ten mrňousek jmenuje? ale vypadá, že návštěvu u Fabiena přežil docela dobře... nechal nám tam i bobkový pozdrav. natáhne krk ke stolku a šilhá na titul knihy. co čtete? ta dáma na přebalu má nádherné šaty.

Fab: jenom se po něm občas podívá a uculuje se, jak do něj padá jídlo i kafe jak němci do kdytu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 04, 2010 12:40 pm

Tir: +Přitáhne si Tir k sobě, hrozně se cpe a spokojeně se usmívá.+ Matka čte ráda srdceryvný romány na pokračování, kde se všichni děsně milujou a nikdy se nemůžou vzít, protožejim to jejich stav, rodinné poloměry nebo vzdálenost zapovídají. Skoro si občas říkám, jestli nejssem nemanželský dítě nějaký nenaplněný lásky...+Zazubí se na Nicol.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 04, 2010 12:53 pm

Fab: to mě o sobě napadlo taky. ale asi to nakonec bude mnohem prozaičtější. taky si pochutnává a užívá pospolitosti. je to taková pohodová atmosféra. já miluju knížky z historických období, romány. a pak když je to trochu praštěný a legrační. a když mají hezkou grafiku a vazbu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pát čer 04, 2010 12:57 pm

Tir: +Vezme si od ní králíka a něžně ho drbe za ušima.+ Pacinko moje, jsi v pořádku?...To je Blink, Tirage. On se totiž uvedl do naší domácnosti tak, že poblinkal koberec v předsíni. Zlatíčko moje. Ovšem, zdá se, že je odolnější, než jsem myslela, protože, vše živé, co přežije ve Fabienově pokoji bez úhony dostane nálepku "nesmrtelný".
Och, čtu takový rozkošný románek. Mám to ráda...Přesně jak říká Fabulka. Jsem ve věku, kdy si to mohu dovolit. Již mám prožito, tak si ráda zavzpomínám...

Fab: Přestaň dělat vopičky, Fabiene a jak tě může něco tak nehorázného vůbec napadnout...+trošku provinile se přitom podívá na Tir.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 04, 2010 1:09 pm

Fab: zatváří se hrozně výchovně, asi jako jeho maminka. a pak se nakloní k jeho uchu a tiše mu pošeptá já vím, jak tě to napadlo, jsi totiž cvok! jak to, že to maminka neví?

Nicol: tyhle knihy mívají nádhernou atmosféru... možná by nám mohl večer Fabien předčítat. já mám s sebou pletení. fab říkal, že taky máte ráda ruční práce. úplně vidím tu idylu....
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pát čer 04, 2010 1:20 pm

Tir: No, to je skvělý nápad. Vážně umíš plést? to už dneska děvčata většinou neumí. Hrozně ráda jsem pletla Fabulkovi svetry, ponožky, šály i čepice, ale dneska pletu spíš na Honorého. Vlastně teď mám pro něj rozdělanou pořádnou teplou kuklu do těch mrazů, co jezdí....Kdyby nám Fabulka četl...A taky ti budu muset dát ochutnat moje rybízové víno. K pletení je skvělé...+Celá se rozplývá. tir jí přesně kápla do noty.+
Nicolette

Příspěvekod Fabien » pát čer 04, 2010 1:25 pm

+Nevěřícně hledí z tirage na Nicolette a zpátky. Nějak mu nedochází, co se to tu děje, že jeho divoká ještěrka chce strávit večer pletením...a ještě k tomu navrhuje, aby ON u toho předčítal nějakej pošahanej romantickej román. Ještě chvilku a možná po něm začnou chtít, aby jim u toho hrál na harfu.+
Obě: No, vy jste se snad zbláznily! Jestli budu něco předčítat, tak jedině anatomii draků (velký úspěch :P ) nebo seznam nebezpečných mýtických tvorů!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 04, 2010 1:34 pm

Nicol: no výborně! to bude nádhera... už se těším. rybízové víno říkáte? hmmm!

Fab: cuká se smíchy, jak se vytočil. a políbí ho na nos. to mi nevadí. víš, že ráda poslouchám tvůj hlas. ale mohl bys se trochu přemoct a číst nám něco krásného... upletu ti námořnickej svetr. a do ucha mu zašeptá. a budu na tebe moc a moc hodná... po večerníčku... nahoře....
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 04, 2010 1:39 pm

Tir: +Šeptá jí dost podrážděně.+ Jestli budu číst tu blbinu, tak potom ...ještěrko, budu chtít tvůj zadeček!! Souhlas? +A nahlas.+ Námořnickej svetr?ˇ

Nicol: Čí jsi vlastně matka? Začínám mít pocit, že vy dvě....aúúú....do čeho jsem to spadl? +Pitvoří se a hroutí se na Tir.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 04, 2010 1:49 pm

Fab: se smíchem se nechá zalehnout a když je blízko, šeptá. co budeš chtít. přece jsem ti už slíbila všechno, co budeš chtít... a nahlas. ano, modrej, teplej a s aranským vzorem!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette