Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » pon čer 14, 2010 12:18 pm

Fab: díky. a máš číst, nás to poutá. chce mít jenom pocit blízkosti a kontakt, jinak se cele nechá unášet příběhem a Fabienovým hlasem a myslí na rozpočítávání vzoru, nikoli na něco nemravného :D , to teprve přijde. že jo? kývne na Nicol, která má taky svou práci a pohodu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 14, 2010 12:23 pm

(No, nevím, na co bude myslet Tirage, ale Fab si to chce v každým případě dočíst :twisted: )

+Zapije bublaninu pivem (ty následky nebudeme předjímat) a pokračuje v přednesu. Na to, že tam je i jeho matka úplně zapomněl a Tir vnímá taky dost okrajově. Jen ty její tlapky na jeho nohou jsou mu příjemné.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 14, 2010 12:47 pm

tiše a soustředěně poslouchá a štrikuje. občas se usměje nebo mrkne na Nicol, chvílema sleduje Fabiena, jak se stránkami knihy propadl do jiného světa. okusuje bublaninu a popíjí rybízové víno z minisklenky. užívá si volna a letní večerní nálady.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 14, 2010 1:05 pm

+Blíží se k velkému finále. dost to žene - dílem proto, že chce vědět, jak to dopadne, dílem proto, že se mu po pivu chce hrozně čůrat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 14, 2010 3:01 pm

Fab: asi ho moc nepotěší, když s večerem, jak se ochlazuje, začíná mít dost studené nohy a snaží se k němu nasáčkovat do tepla. zavadí studenou tlapkou o jeho předloktí. pozoruje jeho nervozitu, ale netuší, jaký boj se ve Fabienovi odehrává.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 14, 2010 4:07 pm

Tir: +Studená nožka ještě více podpoří jeho nutkání k močení.+ Tir..ty jsi hrozně studená! Vem si ponožky!...A moment...+vystřelí rychlostí světla na záchod, aby to za prvé stihl a aby to už za druhé dočetl!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 15, 2010 7:45 am

Fab: vykulí oči, co se děje a kam prchá. pak si nohy zabalí do nějakého plédu či deky, když jí uteklo ohřívátko. pak se ale zase zvedne a jde postavit vodu na nápoje, neb se asi s Nicol domluví, že by si daly čaj. když se Fabien vrátí, máš ještě hlad? chceš taky čaj? a hladí ho po tváři. ty máš teda výdrž... ve čtení. přiznej se, že tě to chytlo?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte čer 15, 2010 9:46 am

Tir: +Spokojený, vyčůraný se vrátí a velebí se zpátky ke knize.+ Jo, čaj dám...co? Ne, co blázníš? chci to dočíst, abyste věděly, jak to dopadne. Nejhorší je vás poslat do postele těsně před pointou. to bych pak s váma nevydržel.+ Lakuje zkušeně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » úte čer 15, 2010 9:49 am

Tir: +Zvedne se od pletení a ukazuje Tir v kuchyni, kdeže jsou jaké druhy čaje a konvičky.+ Tak takhle zažranýho do knihy jsem ho neviděla od jeho třinácti let. To četl myslím Tři mušketýry a zapomněl i dva dny jíst...+směje se Fabienovu zaujetí a je dojatá.+ Dala bych mu tak tři dny pauzu a pak vymyslela nějakou další knihu. Je to moc příjemné, nemyslíš?
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte čer 15, 2010 10:05 am

Nicol: myslím, že ho to naprosto dostalo. a jak se snaží, aby to na něm nebylo vidět, to je vážně roztomilé... culí se. a seznamuje se s kuchyní a úložišti. Tři mušketýři? no, to by mi k Fabienovi docela šlo... bojovat za čest dámy...

Fab: zásobí ho proviantem a zase si k němu sedne a plete. ano, prosím, dočti nám to. to by nás rozhodilo, kdybychom, nevěděli, jak to dopadne. ještě kousek do konce a půjdeme po pohádce spát jako nemluvňata. já se jen dotknu postele a usnu...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette