Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 12:28 pm

Tir: +Není sama, kdo se žene cílovou rovinkou. Fabien má co dělat, aby koordinoval své pohyby pánve a ruky v Tiřině klíně. Bleskne mu hlavou, jak to asi dělají bubeníci, že dokážou dělat v jednu chvíli každou končetinou jiný pohyb :lol: Je úplně hotovej a za chvíli se udělá nepřestávaje laskat Tiragin klín (dost jsem myslela na lasturku :twisted: :twisted: :twisted: ).+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 12:32 pm

(a na taková slova pozor! nebo odvetná akce!)

Fab: bubeníkovo snažení není bezchybné, ale upřímné a náruživé a Tir úplně dostane. chvilku po něm se udělá a třese se mu v náručí a chytá dech. stále hladí jeho předloktí a snaží se pootočit tak, aby ho mohla políbit.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 12:41 pm

Tir: +Celý zadýchaný ji zalehne, líbá její krk a lopatky, hladí ji a svou vahou se snaží ji uklidnit.+ Lepší než literatura...+šeptá vesele a moc spokojeně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 12:52 pm

Fab: chvíli to vydrží, ale pak se vrtí a chce si lehnout vedle něj a tak, aby na něj viděla. náhodou... literatura je taky poučná a zábavná... políbí ho, když konečně může. ale tohle se mi s tebou taky moc líbí, Fabienku. hladí ho po tváři, krku a rameni.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 12:57 pm

Tir: Jistě, jistě...vzdělání nade vše...+vrní a pošupuje se tak, aby Tir měla pohodlí a on si jí mohl hladit a mazlit a dobře na ní vidět a líbat.+ Když s tebou se i dobře čtou ty máminy blbiny...a tohle se s tebou dělá ještě mnohem líp...a voníš po třešních!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 1:07 pm

Fab: hmm, taky mám ještě tohle, hele. ukazuje mu skvrny od tmavé třešňové šťávy, co jí zůstaly na hrudníku a břiše. ale krásně a procítěně jsi četl, lásko. skoro jsem tě nepoznávala. trošku si z něj utahuje, ale hlavně ho obdivuje. skutečně. a hladí ho chodidlem po lýtkách a dlaněmi po hrudi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 1:17 pm

Tir: +Nafukuje se jako krocan, když ho Tir chválí a připadá si děsně důležitej.+ Ty ses neumyla, lásko? To budeš muset napravit...takhle špinavá v postýlce? +Začne olizovat třešňové skvrny, protože tím též odvede svou pozornost od jejího hlazení, které ho hrozně motivuje :lol: .+ Líbilo se mi ti číst.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 1:28 pm

Fab: umyla, ale tohle hrozně blbě pouští... trochu to ale už vybledlo. nejhorší jsou ořechy, ty taky hrozně barví... v půli přednášky musí přestat, jak jí z jeho olíbávání trnou bradavky. líbí se mi, když mi čteš. hladí ho ve vlasech a prohýbá se pod jeho polibky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 1:33 pm

Tir: +Můžu zítra pokračovat...ve čtení...vybereš si knížku...ale teď ti to budu muset...omýt+ Špičkou jazyka krouží kolem jejích bradavek a je mu jedno, že tam žádné třešňové fleky nejsou.+ Ráno musíme do vesnice pro sýr...+sdělí úplně mimo kontext.+ Po cestě je nádherný altánek...bude se ti líbit!...+a pokračuje v soustředěné očistě Tiragina těla.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 1:39 pm

Fab: odevzdá se jeho líbání a jenom se jí prohlubuje dech. altánek, hezky vyřezávanej? je v situaci, kdy jí to skoro nemyslí, tak neprokoukne jeho úmysly. do vsi se těším. mají tam i jiné obchody?
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette