Jackova stáj

Moderátor: Mystick von Sachsen

Re: Jackova stáj

Příspěvekod Styx » čtv čer 10, 2010 9:28 pm

Ani bych si ublížit nenechala +uculí se a zase položí tvář zpátky na podložku a soustředí se na masáž+ Kde jste se naučil této metodě? Připomíná mi nějakou orientální techniku. Čínskou? +zeptá se zvědavě a užívá si jeho silných prstů, které jí zkušeně rozmasírovávají ztuhlý krk+ Budu vás doporučovat svým známým +odvětí spokojeně a přemýšlí, že by sem někdy přivedla Remuse po proměně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Maséři » pát čer 11, 2010 7:19 pm

Starý rodinný recept, řekl bych. uculí se Abych řekl pravdu, tato masáž je velmi specifická. Za prvé se provádí hlavně na mužích. přejíždí jí rukama po bocích
Laxamentum caedo meum legatio...
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pát čer 11, 2010 7:58 pm

Co je na ní tak typicky mužského? +zvědavě+ Vážně by mě zajímalo, proč jste se u mne rozhodl zrovna pro tuto masáž +culí se+ A za druhé?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Maséři » ned čer 13, 2010 6:42 pm

Řekněme, že masérky disponují více přitažlivými částmi těla, než muži. pokud je zákazník muž, důležitou roli zde hrají i ženská ňadra. na chvíli se odmlčí a pokračuje dál v příjemné masáži. Tuto masáž jste si zvolila sama, pokud si dobře pamatuji. Ale pro vás, jakožto zámožnou zákaznici bych já osobně zvolil zlaté zábaly. Třeba příště. uculí se Za druhé? No provádějí ji ženy...
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned čer 13, 2010 7:03 pm

Chcete říct, že erotická masáž je čistě mužská záležitost? Copak ženy nemají o ni taky zájem? +velice ji to udiví+ Ano, zvolila jsem si ji sama, protože jsem byla zvědavá, co to vůbec obnáší. Ale určitě bych si nenechala dělat tento druh masáže od ženy +odfrkne si+ Zlaté zábaly? Dám na vaše doporučení +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Maséři » ned čer 13, 2010 7:55 pm

Ony by zájem měly, ale mužů, kteří provádí tuto masáž, je zatraceně málo. Pokud vás má nabídka zlatých zábalů zaujala, podívejte se do našeho katalogu. Nejlepčš je na ni ovšem Max. A ne ní to gay. šibalsky na ni mrkne. Tak, jak se cítíte?
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned čer 13, 2010 8:17 pm

To se mi ani nechce věřit. Já být mužem, tak bych přímo nabízela své služby v erotické masáži +zamyslí se+ Proč vlastně o to není mezi muži zájem? Dotýkat se smyslně dívčího těla bez toho, že by schytal za to facku, to je přece lákavé, ne? +nahlédne do katalogu na toho Maxe+ No, holohlaví muži mi sice moc neimponují, ale snad mě uspokojí s tím, co předvede. Promiňte, ale víte, že vypadá na gaye o hodně víc, než vy? +zasměje se+ Cítím se moc příjemně, děkuji.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Maséři » pon čer 14, 2010 9:43 am

Max a gay? upřímně se zasměje. Madam von Sachsen mu zakázala provádět erotické masáže, protože by na každou hned vlítnul. :D A tohle je ten důvod, proč je tak málo mužských masérů. Kvůli sexu... tlačí jí na tlakové body a zádech.
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pon čer 14, 2010 12:38 pm

Vlítnul? +nahlas se rozesměje+ To je takový kanec? Myslela jsem, že maséři by si měli udržovat profesionální odstup. Vlastně mám štěstí, že jsem natrefila zrovna na vás +tiše vzdychne, když jí tlačí na ty body+ Na co konkrétně tohle působí? +zvědavě+ A u těch zlatých zábalů se chová normálně? +vrátí se zpátky k Maxovi+ Já jen abych se připravila na to, co mně čeká +chichotá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Maséři » pon čer 14, 2010 8:27 pm

Nebojte, neposlal bych vás do lví klece. šibalsky se uculí. Erotické masáže jsou určeny na uvolnění celého těla a na odbourání stresu...Moc příjemné po náročném dni. Mezi klasickou masáží a touto je rozdíl snad jen ten, že má dvě části, a že se provádí kompletně bez oblečení...pak uslyší slabé bouchnutí venkovních dveří a hlasy...Nový zákazník...řekne si to jen tak pro sebe. Při zlatých zábalech ne. Teda pokud si necháte dělat jen obličej. :lol: Ale jsme tu samozřejmě všichni profesionálové. přesune se na hlavu, kde je také nesčetné množství bodů. Pak se vrátí k erotické masáži. Já mám třeba po tom krásné sny...
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Masážní pokoje