Maxovo zrcadlo

Moderátor: Mystick von Sachsen

Re: Maxovo zrcadlo

Příspěvekod Ares » pon srp 02, 2010 11:46 pm

Ruka, která míří níž, jí zlehka přejede po chloupcích a obloukem přes slabiny se opět vrátí nahoru, kde se k ní přidá i jeho druhá ruka. Takže Mystick má obě zápěstí opět volná. Směřuje výš k jejím vlasům. Neposlušné pramínky odsune stranou. Jednou rukou přehrne tu rudou záplavu. Máš moc hezké vlasy. Dýchne jí do obličeje. Ruku sevře v pěst i s několika rudými prameny. Zatáhne, čímž jí zavrátí hlavu dozadu. Kousne jí do rtu, ne dost silně, aby jí ublížil, ale něžné to taky není. Ústa jsou také velice příjemná, když víš, jak je použít. Trochu ji škádlí. Já ale dávám přednost prachobyčejnému šoustu. druhá ruka mu sjede na jedno její stehno. Chytne ji pod kolenem, zatáhne a vtěsná se mezi její nohy. Svým pérem se otře o její klitoris.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte srp 03, 2010 4:03 pm

prohne se v zádech a zavzdychá. Tak do toho! Ukaž mi, kdo je tady pánem! zaryje nehty do jeho zad, zatne zuby a oči už vůbec nevypadají lidsky. Spíš jako oči divokého zvířete...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » úte srp 03, 2010 5:45 pm

Samozřejmě, že já. Pomyslí si téměř uraženě, ale na to, aby se urážel je až příliš vzrušený. Jenom něco nesouvisle zavrčí. Přitiskne Mystick o jednu stěnu vířivky. Pustí její vlasy, druhou ruku jí také vsune pod stehno. Chytne ji za hýždě a přitiskne si její pánev na svou. Bez dalších řečí do ní vnikne a začne se v ní rytmicky pohybovat. Bublinky víří kolem jejich spojených těl a drážní je.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř srp 04, 2010 7:25 pm

dráždivě zavrní a pohybuje pánví ve stejném rytmu jako on. Záda ji dost tlačí, ale na to kašle, jen si užívá. Jednou rukou se ho drží na zádech, druhou posune na kraj vířivky, aby nesjela. Nedopatřením stiskne tlačítko pro maxi kouzelnické bublinky a ty se začnou vznášet ve vzduchu a kroužit okolo nich. Spokojeně vzdychá... S bohem jsem ještě nepíchala.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » stř srp 04, 2010 11:48 pm

Je tak zaujat tím, co dělá, že Mystick vůbec neslyší. Zrychlí tempo a do každého přírazu dá o něco víc síly. Bublinky si také nevšimne, jenom se mu zdá, že ho něco šimrá po celém těle. Vyvrcholení prodlužuje tak dlouho, aby se Mystick udělala jako první. Když toho dosáhne, naposled do ní vrazí svůj ztopořený penis a s tlumeným stenem, který spíš připomíná divoké vrčení, se udělá. Vyklouzne z ní a trochu se vzdálí, aby popadl dech. To bylo velice…příjemné. řekne uspokojeně, když už může mluvit zcela normálně.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv srp 05, 2010 10:57 am

přerývaně dýchá a lehne si na kraj bazénku. Najednou se začne tlumeně smát. Hi, hi....to bylo opravdu-opravdu božské. nakloní se k němu, jemně ho políbí a vyleze z vířivky ven. Kapičky vody jí stékají po křivkách. Co bys řekl na šampaňské a jahody?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » čtv srp 05, 2010 1:24 pm

To zní velice lákavě. Pozoruje drobné kapičky vody, jak rámují její postavu, pohlédne jí do očí. Ale obávám se, že už budu muset jít. Také vyleze ven, osuší se ručníkem, který tam nejspíš někde byl a začne se oblíkat.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv srp 05, 2010 2:57 pm

Fajn, doufám, ze platí ta vecere u mne. udelá na nej jeden ze svých peti sexy pohledu. Stav se na recepci, dají ti ucet. pohodí hlavou a mokré vlasy se jí samy od sebe ususí. Oblékne se a vypne bublinky.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Ares » čtv srp 05, 2010 11:20 pm

Ušklíbne se nad jejím sexy pohledem, pak jí ho ale oplatí svým vyzývavým úsměvem. Večeře, ano. Když na tom trváš. Pozvedne obočí, když Mystick začne mluvit o placení. Pak jenom pokrčí rameny. Před tím než vyjde z místnosti, se ještě zastaví a zlehka se ukloní s mírným úsměvem, který může znamenat cokoliv, na rtech. Velice mě těšilo, Mystick. bylo to příjemné odpoledne. Zavře za sebou dveře.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát srp 06, 2010 11:17 am

Pche, egoista...usklíbne se, kdyz Ares zmizí. Oblékne se a dá se do uklidu.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Masážní pokoje