hala

Letní sídlo

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: hala

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned čer 05, 2011 8:37 pm

pokyne Remusovi na pozdrav No proto. Už jsem myslel, že tu zůstanu s Tonym sám. Ne že bychom se báli, v přítomnosti tak krásných dam, ale člověk nikdy neví... nalije Remusovi taky whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 05, 2011 8:42 pm

Tony: Finsko je moje srdcovka, mám sídlo ještě v Irsku, ale...na to, že jsem sama, je moc velké. Přechodně tam bydlí jeden můj známý, jinak je vlastně prázdné. Pokrčí rameny. Lichotníku! Zasměje se pobaveně. Není žádná naivní holčička, ale tohle ráda poslochá každá žena, i její ego to příjemně polechtá:P. Tak práci... Pokýve vážně hlavou, ale v očích jí uličnicky jiskří. Nebudu se ptát jakou, tuším, že by ses mi stejně nesvěřil. Mrkne na něj. No bývaly časy, kdy jsem ani já nemusela skoro vůbec spát, ale nějak jsem asi zpohodlněla. Ušklíbne se trochu rozpačitě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned čer 05, 2011 8:51 pm

jůů do Francie na vinice! to bude určo krásný! a romantickýý +uculí se+ simtě.. svatební cestu si musíš užívat! tak žádný starosti, určitě to bude pěkný +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 05, 2011 8:53 pm

Je tady převaha žen, takže každý další muž je vítán +usměje se a ťukne si s Remusem skotskou+

Becca: Tys mi lichotila minule na té rozlučce, teď ti to musím vrátit. A moc rád +usměje se na ni+ Kdybych ti to řekl... musel bych tě zabít +zatváří se smrtelně vážně, i jeho oči ztemní, ale pak se najednou rozesměje+ A proto si to nechám pro sebe +pak se zamyslí+ Kde jsme to vlastně včera skončili? +nalije ji Jacka a pokukuje po ní, jestli si Becca vzpomene, on ví+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 05, 2011 9:03 pm

Tony: Rozesměje se. Dobře dobře, nebudu se ptát. Hmm..kde. Počkej, co jsme to jen... Zamyslí se, ale v očích jí hrají rozpustilé plamínky. Už to mám, probírali jsme tvoji potencionální manželku aaa....že snad dokážeš být i přítulný? Koukne na něj pobaveně a vezme si od něj skleničku. Tak co, mám dobrou paměť? Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned čer 05, 2011 9:04 pm

yohannka: Ne že bych musel nutně cestovat, ale když už jsme dostali vlastní vinice, byla by škoda to neobhlídnout a nespojit příjemné s užitečným. Ale víno od Haldira budu brát dál, jen snad ne už v takovém množství. Naše víno bude také určitě skvělé... obejme golux kolem pasu
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 05, 2011 9:37 pm

Becca: Mou potenciální manželku jsme probírali. Mou přítulnost +uchechtne se+ taky. Je vidět, že jsme včera toho tolik nevypili, když si to oba pamatujeme. Ale pokud vím, nedokončili jsme to, jestli bych ti dovolil mít nade mnou moc +koukne na ni upřeně přes hranu sklenky+ Ty by ses nechala... abych tě měl ve své moci? Třeba jen na chvíli...
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod yohannka » ned čer 05, 2011 10:02 pm

Lucius: no o tom nepochybuji, že budete mít skvělý víno +usměje se+ pak bych ráda ochutnala, až bude
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 05, 2011 10:16 pm

golux: +když se zase vrátí zpátky, hučí to tam jako v úlu. Přistoupí ke golux+ Ještě jsem pořádně zblízka neviděla tvůj prstýnek... můžu se podívat? +zeptá se zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned čer 05, 2011 10:46 pm

Tony, Luc:*rozhlédne se* opravdu...skoro jak na dámském dýchánku...*vezme si skotskou a přiťukne si s nima* tak at to tady ve zdraví přežijem...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manor Country House