Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 2:10 am

+Pochechtává se jak se snaží, ale nejde jí to. Pro něho z jeho cvikem už je to něco snadno zvládnutelného+ Bych řekl že na to moc tlačíš horním patrem +pokrčí rameny+ Myslim že neumím popsat techniku jak to dělat. Angelus mi prostě vrazil ptáka až do krku a já se musel přispůsobyt abych se nezačal dávit +opře se vzadu o ruce a hlavu si opře o zeď+ Nemůžu se samozřejmě udusit nebo pozvracet, ale je to nepříjemný.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 12:10 pm

+sní zbytek banánu a vezme si další, holt se nerada vzdává. po očku ho pozoruje a poslouchá+ Hmn… +přikývne vážně a trochu se ošije, je ráda, že Spikea nenapadlo jí něco takovýho taky provést. oloupe banán, chvilku si ho tak zamyšleně prohlíží, než opět obkrouží špičku a strčí si ho do pusy, myslí na to, že by asi neměla moc tlačit horním patrem, když ho vysouvá na chvilku se zarazí, ale když ho vyndá celý tak banán je v kuse+ Ha… +prudce ho přistrčí blíž ke Spikeovi, aby se pochlubila, ale přistrčila ho tak prudce, že nalomená špička nevydrží na svém místě a spadne+ Tak nic. +zasměje se, po chvíli co na kousek banánu koukala dosti nabroušeně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 8:50 pm

+Pochechtává se. Vlastně se Neferet tak trochu posmívá+ Pochybuju lásko že najdeš chlapa co chce mít přilepovací špičku ptáka +v tenhle okamžik by bylo vhodné aby jí objal, ale on to neudělá. Místo toho dál jen sedí a pozoruje ji+ Tohle chce cvičit v praxi a ne to zkoušet na nevinném ovoci +zkroutí tvář do úšklebku+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 8:56 pm

Myslíš? +zasměje se a sní zbytek banánu+ Hmn... to ashi jo.. +zahuhlá a spolkne banán+ Každopádně jestli snim ještě jeden banán udělá se mi špatně. +zašklebí se+ Nebo se doprovolně hlásíš k tomu mi být ... +zamyslí se+ ... "cvičebním nástrojem"? +uculí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 9:13 pm

+Přestane se usmívat a pošklebovat+ Možná +řekne neurčitým, vyhýbavým hlasem+ Udělej si něco normálního k jídlu +vybídne ji+ abys mi tu nepadla hlady. Kručí ti v žaludku tak že to slyším až sem +ve skutečnosti slyší i to jak jí proudí krev v žílách, ale o tom se nezmiňuje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 9:21 pm

+bodne jí u srdce z jeho neurčitého a vyhýbavého hlasu, asi protože se jí krade na mysl to, jak by odpověděl dřív, jen přikývne a obrátí se k tašce s nákupem, nejdřív všechen nákup vyndá na sektorku a až potom ho začne uklízet nechávaje si některé věci venku, aby si udělala jídlo, tu uklidí sušenky do skříňky, ostrym nožem rozkrojí housku, namaže si jí máslem, strčí si do ní salám a ze salátu si utrhne kousek zelenýho což opláchne a strčí do housky a pak se sehne k ledničce, aby uklidila zbytek věcí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 9:57 pm

+Se zalíbením sleduje jak skládá věci do ledničky. Její štíhlé nohy, pevná stehna a kulatý zadeček. Ale ani to ho nedonutí aby se zvedl a něco podnikl. Nějak jí musí dát vědět že se na ni pořád zlobí+ Nechceš si jednou taky něco uvařit? +zeptá se, protože se mu to její věčné pojídání studených věcí moc nepozdává+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 10:04 pm

+ani nečekala, že by Spike něco podnikl, protože si ani neuvědomila jak musí vypadat, když se ohýbá do ledničky+ Jednou si něco uvařím.... +zavře ledničku+ Ale teď by to trvalo moc dlouho. Chtěla bych se trochu prospat. +vezme si housku do ruky a vyskočí si na linku+ Dneska toho bylo až moc. +zamyšleně si kousne housky a stejně tak zamyšleně nabídne Spikeovi, je to reflex, když to dělala pokaždý když něco jedla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 10:23 pm

+Znechuceně ucukne od housky+ myslíš že žeru salát jako nějaká koza? +odfrkne si nevrle+ A houskou se taky necpu zrovna rád, nejsou totiž vrabec +ukořistí si jeden plátek salámu, který bravurně vytáhne z housky a slupne celí+ Tak si objednáme pizzu +navrhne+ S ančovičkama, olivama a cibulí.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 10:27 pm

+protočí oči nad jeho frláním a nijak neprotestuje, když jí z housky šlohne salám, aspon něco si vzal+ Tahle kombinace jde dohromady? +lehce povitáhne obočí, ale nakonec pokrčí rameny+ Tak jo, nikdy jsem nic takovýho nejedla, ale jsem ochotná to zkusit. +pousměje se+ Ale musíš jí objednat ty. +ukousne si housky+ Já to neuhmim. +zahuhlá s uculením+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion