Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 7:06 pm

+Během spánku se převalí na druhý bok, zmuchlá si do náručí cíp peřiny a zase se ponoří do sna. Je to dobré alespoň v tom že už Neferet netíží, okorád jí tedy sebral kus deky a úplně odkral půlku Angelva těla kterou nezahřívá hnědovláska+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 7:12 pm

+pomalu otevře oči a několikrát musí zamrkat, aby si oči přivykli šeru. opatrně se nadzvedne a podívá se nejdříve na Angela, usměje se na něj, i když očividně Angel spí, potom otočí hlavu směrem k druhému upírovi a taky se usměje. tohle se jí líbí, probudit se v posteli a nebýt sama. pomaloučku a hlavně potichu se snaží vyhrabat z postele, nechce ani jednoho z nich probudit. přešlápne z nohy na nohu, když se chodidlem dotkne studené podlahy. rozhlédne se hledajíc svoje šaty, ale zarazí se, mohli by si myslet, že zase zmizela když budou pryč i její šaty, takže místo toho aby šla pro ně sebere ze země Spikeovu košili a na chvíli si jí přivlastní. ještě jednou se usměje směrem k oboum mužům, než vyklouzne potichu z pokoje a zamíří do kuchyně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 7:18 pm

+Probudí ho už Neferetin první pohyb, protože mu přeci jen leží na břiše, ale nedá to nasobě znát. Nějak jí nechce uvádět do rozpaků když hodlá utéct, tím že by jí přitom přistihl. Je mu jasné že je to pro ni takhle snažší. Pozoruje jí spod přivřených víček a skoro se ozve když vidí že si nevzala šaty ale Spikeoho košili. Když se za Neferet zavřou dveře nakopne spícího Spikea do zadku+ Tvou košili bych si na sebe nevzal ani kdybych měl pobíhat po Tokiu nahý +řekne mu místo přání dobrého rána+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 7:20 pm

+Probudí ho ANgelovo velmi milé nakopnutí. Vyletí jak čertík z krabičky+ Kurva co mě kopeš debile? +zabláskne se hned po ránu, tedy čerstvě z poledne svím libím slovníkem+ Jako košili? Kdo? Kdy? +pokračuje v perlení tentokrát na téma svojí nízké inteligence a pomalejších reakcí mozku. Rozhlédne se hledajíc inkriminovanou košili+ Já tu ale košili nemám... +řekne zase velmi inteligentně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 7:26 pm

+zastaví se přede dveřmi, nějak má plné ruce, takže si nemůže otevřít. chvilku jen sleduje kliku, než se dotyčná věc pohne a dveře se otevřou. vejde do pokoje sledujíc hladinky teplých tekutin v hrncích, aby je nevylila. hned jak vejde se za ni dveře zavřou a nef zvedne hlavu+ Dobrý ráno. +usměje se na ně, když vidí, že jsou vzhůru+ Já... ehm... +podívá se na hrnky+ ... sem vám připravila snídani. +vypadne z ní+ Doufám, že to nevadí. +nejistě přešlápne z nohy na nohu, než přejde k posteli a nabídne každému jeden hrnek teplé krve+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 7:49 pm

Jistěže nemáš +zavrčí netrpělivě+ taky si jí oblíkla Neferet +rozhodne se přejít k tématu noční můry, samozřejmě ne té Spikeovi, ví že o té by mladší upír nikdy nemluvil, akorád by vybuchl+ Spikeu chtěl bych si promluvit +připadá si jako ženská, zejména když spolu leží v posteli. Než se dostane k tomu očem chce mluvit vejde dovnitř Neferet a nabýdne jim snídani. Zamračí se na hrnek v její ruce jakoby mu v něm snad podávala svěcenou vodu+ Dík +zamumlá, hrnek si od ní přeberem jen tak v něm smočí rty a položí ho na stolek+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 7:53 pm

+Koukne na něj takovím tím svím posměšným ušklebkem, ale když se zdá že Angel chce opravdu něco vážného probrat přestane se ušklíbat a věnuje mu pozornost. Kdo řekne že toho není schopen, tak se mílí. Neferetjim do toho vstoupí, takže se zase zatváří arogantně jak je jeho zvikem+ Snídaně do postele to si vod tebe nechám líbit denně +vezme si hrne+ Alespoň máš i nějaký praktický využití +mrkne na ni jako že to myslí jako vtip. Dlouze se napije a zašklebí+ Jakst to dělala? Je to nějaký připálený +nakoukne do hrnuku jako husa do lahve+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 8:05 pm

+sleduje Angelovo chování, který jí mírně řečeno zkazí náladu, ale nedá to na sobě znát a usměje se na Spikea při jheo "vtipu", mírně se zamračí, vezme mu hrnek z ruky a upije+ Hmn, mě se nezdá. +vrátí mu ho+ Nedělala jsem to od tý doby co... +zarazí se+ ... je to hodně dlouho. +dokončí větu+ Nemusíš jí pít jestli nechceš. +těkne očima mezi těmi dvěmi, než jí dojde, že jim do něčeho musela vstoupit+ Aha... +hlesne, jelikož si myslí, že Angel chce, aby odešla, když se tak chová+ Tak já tedy půjdu. +odloží hrnek s teplým čajem na stolek anižby se ho dotkla+ Nebudu se tu plést. Jen si vezmu oblečení. +otočí se, aby našla šaty+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 8:10 pm

+Zvláštně se na Neferet podívá, rozhodně je v tom záblesk chtivosti. Přestože je v hrnuku jen zvířecí krev fakt že jí vůbec pije je vzrušující. Nad tím že by jí vlastně jako člověk pít neměla se nepozastaví, zvláště proto že zní vždycky cítil něco nelidského, kromě magie+ Ne, lásko já to vypiju i tak +zase jí hrnek sebere a pořádně se napije. Nevypadá to že by hodlala jen tak vstávat, vlastně tu asi zapustil kořeny a Angelovích nespokojených poohledů si nevšímá+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 8:14 pm

+Vrhne na Spikea oškliví pohled že se mu nejen rozvaluje v posteli, ale ještě tu jí což znamená že brzy pokydá krví prostěradlo nebo peřinu, ale co může dělat+ Neferet +vyskočí z postele a přistoupí kní. V první chvíli ji chce zadržet, ale když si vzpomene na význam její noční můry rozmyslí si to+ dostaneš se odsud vlastně domů? +zeptá se i když je to velmi hloupá otázka vzhledem k tomu že je sem Neferet penesla před pár hodinami. Jen nic lepšího tak narychlo nevymyslel+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion