Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 9:57 pm

+trošku podklesne pod jeho váhou, ale udrží se na nohou a chytne ho+ Oba jsme nadělali spoustu škody. +zašeptá a přejede mu dlaní lehce po vlasech+ Jenže ty moje nejdou omluvit. +dívá se docela smutně+ Pojď si sednout. +podepře ho a směřuje ho k posteli na jejíž kraj mu pomůže si sednou, ještě předtím odhrne deku a polštáře opře o peleset, potom si klkne, aby mu pomohla sundat si boty a oblečení+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 10:13 pm

+Odtáhne se od ní+ Nemusíš se o mě starat +zamručí. Docela sám si stáhne košili i tílko+ Já se o sebe dokážu postarat sám a tohle není nijak velká zranění +na břiše má čistou, prakticky nekrvácející ránu jak mu prošlo dřevo skrz+ To už je podruhý za posledních pár tejdů co sem takhle skončil +postěžuje si+ Dokonce je to do skoro stejnýho místa +padne na záda+ Máš pravdu. Klidně se stýkej s kym chceš, nejsi můj majetek. Bohužel.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 10:27 pm

Nemusim, ale chci. +stáhne mu boty, aby názorně předvedla, že chce. sleduje ránu na jeho břiše, na tváři dosti smutný a utrápený výraz. povzdechne si a sedne si vedle něj na kraj postele+ Ne, nejsem majetek... +trošku se k němu nakloní+ ...ale jsem tvoje. +připomene mu+ Sou to moji přátelé a já si nechci vybírat mezi nimi a tebou. +zakroutí hlavou+ Nebráním ti v tom, aby si řekl co si myslíš, ale nestav mě do takový pozice. +letmo se dotkne prsty jeho boku+ Dojdu ti pro něco k jídlu.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 10:46 pm

Dělej si co chceš +rezignuje na hádky. Začíná mu být jasné jak moc byl Angel potřebný v jejich vstahu. Když tu byl nikdy se nehádali, protože on za ně všechno rozhodl+ Klidně. Je tam i lidská +naviguje ji, ale ani se na ni nepodívá. Naopak zavře oči a začne přemýšlet+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 10:51 pm

+chvíli ho pozoruje, opravdu chce vstát a dojít pro krev do kuchyně, ale místo toho se vztepře na rukách a obkročmo si nad něj sedne. setíží ho, nehotýká se ho, jen má kolena vedle jeho boků a ruce položé vedle jeho hlavy. polkne a zvedne jednu ruku, aby si odhrnula vlasy na jednu stranu a odhalila tak Spikeův kousanec. bez jediného slova nastaví hrdlo. ví že mu její krev pomůže a prospěje víc, než nějaká studená krev z petlahve, ani snad nemusí nic vysvětlovat, samo o sobě je to gesto, podřízenosti a důvěry, mimo to chce napravit aspon trošku ze škod, co napáchala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 11:05 pm

+Dál nehybně leží a čeká co udělá+ Ty podvádíš +zamručí a pomalu otevře očí+ Hrozně, hrozně moc podvádíš +vplete jí prsty do vlasů na zátylku a přitáhne si její hrdlo blíž. Přejede jí po něm jazykem, pomalu nahoru dolů jako po sladkém lízátku. Pomalu zanoří ostré upíří zuby do stažených ranek, takže je otevře. Dvakrát se zhluboka napije, pak jí pustí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 11:16 pm

+na tváři se jí po jeho slovech objeví úsměv, tušila, že neodolá. nechá se přitáhnout a na zádech jí přeměhne mráz, když jí olízne hrdlo. roztřeseně vydechne, když jí zanoří zuby do krku a zatne prsty do povlečení. pomalu se odtáhne, když jí pustí a pousměje se, chvilku pozoruje jeho tvář, než mu lehce přeje konečky prstů po zvrásněném obličeji, než se skloní a políbí ho, jak nejlíp to dovede, musí vynaložit hodně síly, aby přestala+ Teď ti dojdu pro něco k jídlu. +zašeptá a jímá se z něj slézt+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 11:48 pm

Počkej +zadrží ji, aby mu neutekla+ Já... přemýšlel jsem +odmlčí se+ napadlo mě jestli neche... já nevím... uspořádat Vánoce +nejistě se usměje+ Třeba tady... je to tu velký... a.... opuštěný. Hodilo by se to tedy píše na Hallowinne ale lepší než drátem do voka +uchechtne se+ To fakt bolí! +dodá vesele+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 01, 2011 11:57 pm

+zarazí se, když jí zadrží a trošku zvědavě se na něj kouká+ Vánoce? +je překvapená, ale jiskřičky nadšení v očích nezapře+ To by bylo.... skvělé. +usměje se+ Mohl by někdo přijít? +částečně se ujištuje, částečně se ptá, dokonce by u toho mohla vypadat roztomile, jak je nadšená+ To věřím. +tiše se zasměje a na chvilku se natáhne vedle něj, stejně se jí trochu motala hlava, aspon by nespadne ze schodů+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 02, 2011 12:01 am

+pokrčí rameny+ Pro mě za mě ať přijde +dovolí jí to v rámci hesla "když je kocour pryč, myši mají pré"+ jen ať mi nezbořejh barák nad hlavou +podotkne trochu přitom zní jako kárající rodič+ nechci ležet v posteli a najednou mít na xichtě lustr +ušklíbne se+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion