Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 9:56 pm

+přimhouřeně se na něj podívá, nelíbí se jí jak si jí měří a jen přikývne. poslouchá ho, jak popisuje pavoukovi zabíjecí schopnosti a mračí se přitom víc a vic, nakonec se trhavě oklepe až jí naskočí husí kůže+ Sakra... +tiše zakleje a musí se zhluboka nadechnout, nějak se jí udělalo z tý představy pavouka, jak vysává její tělo, mdlo. seskočí z linky, trochu se zakymácí, ale téměř hned, jak dokáže udržet nanohou se obrátí k šuplíkům a začne je prohlédávat, nakonec vytáhne jeden opravdu velký nůž a otočí se na Angela+ Co myslíš? Bude stačít? +kdo ví, na co chce použít+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 9:58 pm

+Poklidně popíjí kávu, nůž mu starosti moc nedělá. Jen pozvedne mírně obočí+ Na Spikea nebo Juniora? +zeptá se jednoduše zvědaví co mu odpoví+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 10:08 pm

+nakloní hlavu na stranu a podívá se z Angela na nůž, na tohle nepomyslela, pomyšlení, že by se nemohla bránit a nechat se sežrat pavoukem jí děsí, odloží nůž na linku a vyskočí si vedle něj, sedne si pohodlně, nohy natáhne a zapře si je o linku naproti+ Mohla bych Spikeovi pohrozit, že z něj udělam eunucha, pokud tu bestii nedá pryč. +ušklíbne se nad tou představou+ Ale něco mi říká, že by se to poněkud minulo tím správným účinkem. +potřese hlavou+ Takže na Juniora, aspoň do tý doby dokud ještě trochu nepovyroste. +povzdechne si a dlaň položí na rukojeť nože+ Nelíbí se mi to, ale budu se muset smířit s tím, že tu nějakou dobu bude, už jen kvůli Spikeovi, ale jestli se ke mě přiblíží náš drahý Junior víc, než mi bude milý, nebudu váhat ho s tím ostřím seznámit. +podívá se na Angela se zvláštním svitem v očích, něco mezi strachem a odhodláním+ Nemam v úmyslu stát se nějakou růžovou... břečkou.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 10:14 pm

+trochu schovívavě na ni shlédne+ Nemyslím že by ses k jěho chloubě dostala dost blízko, abys mu mohla skutečně oblížit. Navíc +upije kávy+ možná by mu to dorostlo +zamyslí se nad tím, protože tohel ještě nikdy nezkoušel, vykastrovat upíra+ Ale představ si jak by vypadal kdyby nadával fistulou +zacukají mu koutky v úsměvu+ V něčem má ale pravdu, s takovím hlídačem by si k nám nikdo netroufl přijít.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 10:24 pm

+pevně semkne rty, aby se nerozesmála, ale nakonec to nevydrží a aspoň tiše se zasměje+ Zkus ho pořádně nakopnout a třeba si to už nebudeš muset jen představovat. +zakroutí se smíchem hlavou, než opět zvážní+ Snad ho vážně nechcete nechat jen tak pobýhat po hotelu. +opět seskočí z linky, snažíc se ukrýt jak jí ten nápad rozrušil, v duchu se nad tím zamračí, nikdy se takhle divně nechovala+ Pochybuju o tom, že by se ta potvora dala ochočit. +zavrčí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 10:31 pm

+Dál mu cukají rty a popíjí kávu+ Už se stalo. Byla to zábava, kdyby mi pak nezarazil do zad sekeru +řekne to z lehkostí, jakoby to bylo něco naprosto normálního+ Taky si nemyslím že se dá ochočit, ale kdo ví. Prý se dá ochočit i drak.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 10:38 pm

+zachechtá se, ta představa jí skutečně pobavila+ Škoda, že něco takovýho nezažiju. Musel to být skvělý zážitek. +tiše se směje+ Drak se nedá ochočit. +zakroutí hlavou+ Tedy podle toho co vim od Creagna. Mimo to jednoho mam na Darktoru, prej si mě vybral pro spojení duší... +zamračí se nad tím+ ...ale rozhodně se nedá ochočit.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 10:44 pm

+Zamračí se+ Sekera v zádech není moc zábavná +podotkne lehce dotčeně, protože se mu nezamlouvá že by se posmívala jeho zraněním+ Já jsem jednoho draka zabil, ani jsem se nepokoušel zjistit jestli je ochočitelný.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 10:58 pm

Ale né... +zakroutí hlavou, přesune se k němu a impulsivně ho obejme kolem hrudi+ ...já myslela na Spikeův hlas. +vysvětlí, nechce, aby byl dotčený a to ani lehce+ Třeba nakonec byl, třeba se ti vaši dají ochočit. +pokrčí rameny s hlavou na opřenou na tom jeho+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 11:06 pm

+Trochu strne, protože mu málem vylila kafe kterým si zahříval ruce, pak ho opatrně odloží stranou, poslepu na linku a jednou rukou ji obejme+ Není ti zima? +jemu je velmi teplo jak se k němu tiskne+ Draci jsou nebezpeční, jsou to tvorové temnoty, tak si je nebudu ochočovat.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion