Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 1:14 pm

+protočí lehce oči, jelikož ona ho rozhodně nechává pořádně vyspat, tedy aspoň si to myslí+ Budeme zpět co nejdřív. +slíbí, i když tak jak to odhaduje se vrátí ne dřív jak za čtyři pět hodin, možná později+ Hezky se vyspi. +popřeje mu a sleduje jeho vzdalující se záda upíjejíc čaj+ Hotovo? +mrkne směrem k Fred, která přišla převlečená+ Jen na sebe taky něco hodim a můžeme vyrazit. +vytáhne z tašky první oblečení, který jí padne pod ruku a zajde se vedle převléci+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 1:17 pm

+rychle se převleče, nechce moc zdržovat. minisukně není zrovna její oblíbené oblečení, ale je to lepší, než po městě běhat v noční košili, když vyleze pokývá s úsměvem na Spikea, že si to tedy užije a vrátí se ke kávě+ Dobře. +přikývne a rychle dopíjí hrnek, aby ho tam nenechávala plnej, opře se o pult a rozhlíží se přitom okolo, neubrání se tomu, aby si trochu nezavzpomínala+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 1:39 pm

+převleče se a vrátí se zpět k Fred+ Tak hotovo. +chopí se hrnku čaje+ Takže jestli jsi připravená... +sleduje jak Fred přikývne+ ... tak můžeme vyrazit. +dokončí, obrátí do sebe hrnek teplýho čaje, z tašky vyndá ještě peněženku, než jí zase uklidí, počká na Fred a zamíří s ní ven+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 26, 2010 11:08 pm

+Sejde dolů jen v tílku a kalhotách, vytočí Neferetino číslo a uprosí ji aby se vrátila domů. Pak si jen sedne za stůl sekretářky, takže je schovaný za recepčním pultem, a čeká až se děvčata vrátí domů+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 11:14 pm

+cesta taxíkem, který si museli vzít rozhodně trvala dýl, než půl hodiny. nejdřív dovnitř vejde středně vysoký snědý muž s nákupními taškami s oblečením, které položí hned za dveře a zase zmizí, taxikář, kterýho Nef uprosila, aby jim odnesl tašky. proto vejdou jak ona tak Fred dovnitř s práznýmá rukama a celé rozesmáté+ Člověka pořád překvapuje, jak někdo kvůli ženský může vzít sloup. +poznamená se smíchem, když si vzpomene na chlápka na kole, kterej si je prohlížel natolik, že nedával pozor na cestu a rozhlédne se, hledajíc Spikea+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 11:17 pm

Muži. +poznamená se smíchem, zatímco si začne vybírat tašky, ve kterých je oblčení pro ni+ Typuju, že bude ještě v posteli. +uculí se na Nef, když vidí jak se rozlíží kolem a zvedne tu hromadu tašek+ Půjdu to zatím uklidit... pokud to nevadí. +pousměje se, když Nef zakroutí hlavou, že nevadí, tak trochu se vyklidit pole, než se sem Spike přiřítí a odejde nahoru+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » ned pro 26, 2010 11:33 pm

+Počká až Fred odejde nahoru, protože se s ní teď nechce setkat, teprve pak vyleze a jde k Nef. Přitulí sek ní, obejme ji a položí si hlavu na její rameno+ Chyběla si mi +zamumlá už spokojeným hlasem do jejího ucha. Odtáhne se a podívá se jí do zelených očí+ Užili jste si nákup? +zeptá se spíše ze slušnosti, protože ho to ani za mák nezajímá+ Nechceš někam vyrazit?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 11:39 pm

+hned jakmile se Spike vyloupne zpoza pultu široce se na něj usměje a obmotá kolem něj ruce, když se k ní přitulí+ Jsem tady. +zašeptá měkce+ Jo, užili. +přikývne a kývne výmluvně k několika taškám, které jsou plné oblečení+ Proč ne. +široce se usměje+ Co takhle ke Styx? +zeptá se+ Slíbila jsem, že se tam někdy stavíme. +zatváří se trošku omluvně, ale rozhodně ho nepouští+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 26, 2010 11:52 pm

+Povzdechne si. Společenská návštěva není sice to co si představoval, ale když vypadne z hotelu bude jen rád+ Tak jo, klidně puso, ale nečekej že se budu chovat jako šašek +varuje jí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 11:56 pm

Nečekam. +ujistí ho+ Jen se chovej aspon trošku slušně. +líbne ho a na chvíli pustí, aby přešla k taškám a vyhrabala z nich jemný šátek, který si uváže kolem krku, nikdo nemusí vidět nové kousnutí a modřiny na krku, z kapsy vytáhne něco podobného medailonku a vrátí se ke Spikeovi+ Připraven? +zeptá se, objeme ho a v tu chvíli oba zmizí+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion