Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 12:46 am

°Vejde dovnitř a zvědavě se rozhlíží po hotelové hale. Nediví se ničemu, její rodina žije na podivnějších místech. Přejde k pultu a začne ho okukovat a nakukovat do složek, všelijak šmejdit prostě. Po chvilce jí to přestane bavit, protože nic zajímavého nenajde°Halooo! Je tu někdo? °zavolá dost hlasitě aby jí bylo slyšet i nahoře°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 12:53 am

Už běžím! +ozve se z patra a opravdu se zachvíli ozve lehoučký dusot nohou, jak pospíchá dolů do haly+ Tak jsem tady.... +oznámí, když se objeví navrcholku schodiště a podívá se dolů+ Lano... +je trochu překvapená, že jí tu vidí+ ....stalo se něco? +zamíří trochu rychleji dolů+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 1:07 am

°Koukne na tabuli za sebou° Kromě těchle všech vražd, únosů a démonů asi nic °pokrčí rameny, obejde pult a dojde blíž k Fred° Neferet mě pozvala tak jsem zašla. Kdepak je? °zeptá se rozhlédne, jakoby jí mohla odněkud vykoukat°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 1:13 am

Oh... +na chvíli zalítne pohledem k dané tabuli a pak zpět k návštěvě+ Aha... jo... no.... jo říkala, že se máš někdy stavit. +přikývne, fakt, že nejspíš nemyslela dnešek si raděj nechá pro sebe+ No... +rozhlédne se spolu s Lanou+ Myslim, že tu teď není. Asi se Spikem někam vyrazili. Chceš na ni počkat?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 1:22 am

°Usměje se, velice mile a docela hezky. Možná i upřímně° Jasně, ráda tu na ni počkám °souhlasí dalo by se říct až nadšeně° Nedáme si něco dobrého k pití? Nemají tu třeba krev? °začne šmejdit kde tu mají kuchyň° Spike a Angel se kterými Neferet žije jsou přeci upíři °nečetla noviny, tak neví co se tu všechno před nedávnou dobou stalo°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 1:34 am

Jistě proč ne. +usměje se+ Určitě tu něco bude, nejspíš v kuchyni. +kývne ke dveřím a zamíří daným směrem, očekávajíc že Lana půjde za ní, trhne sebou, když zmíní Angela+ Angel je mrtvý. +řekne trošku pomaleji+ Říkal to Spike, když jsem se tu objevila. +lehce se nad tím mračí a v očích je jasně vidět smutek+ Neferet žila se Spikem i Angelem? +je zaručeně překvapená, i proto že si myslela, že Angel zemřel ve válce, o které Spike mluvil+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát pro 31, 2010 8:32 pm

+objeví se se Spikem uprostřed haly, jelikož je od Styx musela přemístit+ Půjdu si asi pomalu lehnout. +oznámí, zívne a pomalu zamíří ke schodům+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 31, 2010 8:48 pm

+Mračí se nad přenosem, ale už mu není tak zle. Zvikl si, ovšem magii nikdy milovat nebude+ Klidně můžeš i rychle pudlíčku +podotkne trochu ironicky a hodně pobaveně+ Proč sme vlastně k té Styx šli? +zeptá se, opře o pult a zapálí cigaretu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 31, 2010 8:53 pm

Na to, abych šla rychle se mi lehce točí hlava. +zazmručí a zastaví se při Spikeově otázce+ Proto, aby sis s ní mohl tak hezky popovídat. +zavrčí podrážděně, ještě jí nestačila přejít ta naštvaná nálada a možná tošičku žárlí, ale spíš jí něco vadí+ Mimo to, ty si chtěl jít ven. +opře se o jeden ze sloupů, pokrčí rameny a pak založí ruce na prsou hlavu opírajíc o daný sloup+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 01, 2011 7:50 pm

+Sleduje ji s pozvednutým obočím+ Nevim co ti sakra zase vadí! Chtělas abych se ke Styx choval dobře a slušně, což sem dělal a tobě se to stejně nelí. Ty taky nevíš pořádně co chceš! +mávne nad ní rukou+ Jdu nahoru +zavrčí když kolem ní prochází ruce zaražené v kapsách+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion