Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 9:55 pm

+lítá sem a tam, pořád něco nosí a chystá, pití, skleničky, vlastnoručně dělaný cukroví, chlebíčky, jednohubky. v červených šatech krouží kolem stromečku a přemýšlí jeslti mu něco nechybí, ale jelikož je s ním spokojená, hlavně kvůli tomu že ho dělala více méně sama. rozhlédne se a zamračí se. pořád jí něco chybí. div se nepraští do čela, když jí dojde co a doběhne pro zapomenuté jmelí. přitáhne si židli, na kterou si vyleze, aby jmelí připevnila na vhodné místo. ruce si založí v bok a rozhlédne se, aby skonstatovala, že všechno je snad na svém místě a nic nechybí a spokojeně si pozvdechne+

Obrázek
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 10:11 pm

+sedí nahoře na schodišti, kouří a pozoruje to její pro něj naprosto nepochopitelné hemžení. Po ruce má taky v lahvy nalitý vaječňbák, takže se i pravidelně zavlažuje+ Hele puso! +zavlá z vršku na Neferet, vstane a s flaškou v jedné ruce a cigaretou v druhé schází ze schodů+ nepřeháníš to trochu? +dojde si pro jeden rohlíček a strčí si ho do pusi. Ještě ho ani nepolkne když ho zaleje punčem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 10:17 pm

+otočí se na židli, aby viděla na Spikea div neslítne dolů+ To ti to těsto nestačilo? +zvedne obočí, když se Spike očividně rozhol opět ládovat cukrovím a seskočí ze židle, kterou přenese zpět za pult+ Nemyslím. +rozhlédne se a natáhne se taky pro jeden rohlíček+ Ty jo? +s chutí se do vanilkového cukroví zakousne a uculí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 10:39 pm

+Odělá na ni obličej jen div že nevyplázne jazyk+ Nestačilo, bylo ho málo a je málo cukroví +skritizuje to a ušklíbne se+ Je to jen taková malé slezina, nemusí to tu být jak v nějakém paláci +papká cukroví a rozhlíží se po práci co Nefered odvedla+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 10:46 pm

Cukroví je málo, jelikož si ho už dávno snědl. +zašklebí se na něj+ A ani jsi nepočkal až vychladne. +připomene mu, jak ho nemohla dostat z kuchyně+ Proč v paláci? +tiše se zasměje+ Jen jsem tu trochu uklidila a nazdobila stromek. +mávne rukou k dotyčné věci+ Mimochodem uvědomuješ si, že jsi nesplnil co jsi slíbil? +přitočí se k němu blíž, samozřejmě myslí to že jí se stromkem nepomohl+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 03, 2011 10:48 pm

+přemístí se před Hyperion a nic netušíc vejde do haly. Už ve dveřích vidí, jak je tam živo+ Ahoj... ehm... neruším? +mávne na Spikea, když ho zahlédne+ Nef, co se to tady děje? Slavíte Vánoce? +usmívá se a obdivuje stromeček+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 10:56 pm

+pokrčí rameny+ Je to tu až moc přezdobený, nepamatuju že by tu někdy něco takovího bylo. Možná si to pamatuje Fred... kde ta je? +rozhlédne se jakoby měla teď od někud vyskočit+ Co? Já stromek zdobyl! +ohradí se+ Támhle sem seděl +mávne ke schodišti+ a říkal ti co máš kam dát. Víš byl jsem poradní hlas +vysvětluje+ Hele první host! +zazubí se docela příjemně na Styxm je připitý, tak veselí+ Nazdar blondýnko!
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 11:08 pm

Myslim, že bude ještě nahoře. +kývne ke schodům+ Jistě poradní hlas... +zašklebí se+ No i když ten taky má nějakou váhu, že. +pousměje se na konec, co by taky chtěla, chlap+ Styx. +široce se usměje a zamíří k ní+ Jistě, že nerusíš. +obejme ji+ Jen pojď dál. +naviguje jí k cukroví, se musí pochlubit i tou troškou+ Snaží se slavit, ale Spike snědl skoro všechno cukroví... +uculí se na oba+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 03, 2011 11:11 pm

Ahoj, lásko +zasměje se na Spikea a dojde k nim a obejme se s Nef+ Páni, tady to je jak v Betlémě... čí pak je to práce? +rozhlíží se užasle kolem+ To nevadí, já přinesla svoje na ochutnání +podává Nef krabičku se svým cukrovím a lahvinku vína+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 03, 2011 11:12 pm

+hodnou chvíli přecházela v modrých šatech po pokoji přemýšlejíc jestli je dobrej nápad jít dolů, ale nakonec sebrala všechno odvahu a vyrazila do haly+ Dobrý večer. +usměje se na všechny přítomné, když sejde ze schodů a trochu nejistě si to tam prohlíží a přešlapuje na místě+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion