Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » čtv úno 24, 2011 1:30 am

+Jak prudce Angel otevřel dveře, tak se lekne že se prudce zakloní, židle to nevydrží a Spike se i s ní zřítí dozadu. Tupět o zaduní a pak zakňučí jak si začne potichu Spike klít a pofňukávat+ Au! +třesi zátylek, zatím co sedí na zemi jako kapusta. Angel se na něj jen koukne, zacukají mu koutky a projde kolem něj+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 1:36 am

+vystrčí hlavu ze dveří kanceláře, přejede pohledem halu, než si uvědomí, že Spike sedí hned vedle ní na zemi a před ním leží židle+ Co tam děláš? +zvedne lehce obočí a skutečně se snaží nesmát, což se jí dosti obstojně podaří a rychle se přesune k němu+ Jsi v pořádku? +klekne si tak nějak starostlivě vedle něj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv úno 24, 2011 1:41 am

+Tře si týl, protože si ho pořádně ofláknul o kamenou podlahu haly+ Safra člověče třísknul sem se do hlavy. To nemůže ta hora svalů dávat trochu bacha a předem člověka upozornit že vychází ven když šmíruje? +stěžuje si, zatím co se vyhoupne na nohy+ Slyšel sem že už víš o našich finančních problémech. Já sám nevěděl že už nebude čím svítit +podotkne+ Asi budu muset někde splašit prachy +pokývá výžně hlavou+ Jooo a cos mu ukázala že souhlasil? Ptáka si mu nevykouřila, to bys tam byla dýl.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 1:49 am

+udusí v sobě smích, když si tak stěžuje+ Kdyby tě varoval, nejspíš by se tak nepobavil. +sdělí mu s úšklebkem a vyhoupne se zase na nohy+ Ukaž mi to. +vyzve ho a aniž by čekala na jeho reakci, odsune mu ruku a poctivě mu ránu ofouká a olíbne+ Budeš tam mít chvíli modřinu. +oznámí zjevné+ Jo... no... netušila jsem, že moje stravování tak zatíží váš rozpočet. +zamračí se nad tím+ Tssss. +založí si naoko uraženě ruce na hrudi+ To musim hned ukazovat svoje tělo, abych něčeho dosáhla? +zamračí se nad tím+ Mam prostě jen dobrý přesvědčovací schopnosti. Stačilo ho jen slušně poprosit.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv úno 24, 2011 1:57 am

+Nechá si ránu ofoukat+ Taky by mě zajímalo proč jsem furt pomlácenej +pokračuje ve stěžování si+ Sotva já vystrčim nos z postele, tak přes něj dostanu. Jednou mě bodnou, pak praštěj nebo kousnou. Nakonec mě schoděj někam z útesu, nebo tak něco +frflá jako malá ufňukaná holka+ Ale no tak pusinko, vždyť já jsem chválil tvoje křivky +přejede jí rukou po boku a zastaví se na jednom ňadru+ No vidíš, tak mu řekni že se k nám chceš připojit až si zase budeme hrát v psoteli.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 2:07 am

Jestli to nebude tím, že strkáš nos kam nemáš. +navrhne mu jednu z varinat+ Přeci to nemůže bejt tak zlý. +zabrouká a přesune se k němu blíž, aby ho objala, tedy mu obtočila ruce kolem pasu+ A kdyby přeci jen bylo, tak pak jsem tu já, abych tě potom nehorázně rozmazlovala. +usměje se+ Tak to potom jo. +zadívá se na něj sice trošku nedůvěřive, ale pousměje se, povzdechne si+ Jedna věc je ho prosit, aby se mnou šel na návštěvu za Styx a druhá je, abych po něm chtěla, aby si mě zase pustil do postele. +vysvětlí mu+ Není to tak jednoduchý, víš. +přejede mu bříšky prstů od spánku, přes tvář na krk+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv úno 24, 2011 9:33 pm

+Pokrčí rameny+ Tak bys nebyla v jeho posteli, nemuselo by to být v jeho pokoji, vlastně +zazubí se+ mohla by sis sednout na křeslo, takže by to bylo úplně OK +představuje si to jako Hurvajs válku+ Všechno je velice jednoduchý lásko, to jen ty to děláš složitym +zamručí polohlasně. Přes její ramono uvidí vracejícího se Angela+ A hele, Svalovec se nám vyfik +ušklíbne se+ Se divim že sis neuvázal smyšku, tedy chtěl jsem říct motýlka.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 9:41 pm

+Sejde dolů už převlečený. Má na sobě černé kalhoty, ostatně jiné on nevede, ovšem sněhově bílou košili s jedním rozepnutým knoflíčkem u krku, takže vypadá opravdu dalo víc lidsky a přístupně. Je znát že si upravil taky vlasy. Vrhne na Spikea znechucený pohled+ Možná by ses měl zkusit jednou za čas vykoupat a dobře obléct +zamručí+ Přippravená jít nebo +sjede jí pohledem+ se chceš převléct? +ne, vůbec nenaznačuje že je její oblečení trochu nevhodné+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 9:50 pm

+protočí oči a snaží se nesmát+ To byla metafora lásko. +nakonec se na něj usměje+ Ne já to nedělám složitý, to prostě složitý je. +pocuchá mu trošku rozverně vlasy a líbne ho na tvář+ Spikeu, nech toho... +napomene ho měkce, když si prohlédne Angela+ ...náhodou mu to moc sluší. +usměje se chválíc jeho výběr+ Převléct? +zvedne obočí a shlídne na sebe dolů+ Ne, myslim, že jsem připravená. +dojde nakonec k názoru, že její oblečení je ucházející+ Jen si vezmu kabát. +pokrčí lehce rameny a dojde si k pultu, kde má kabát položený+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv úno 24, 2011 10:08 pm

+Zvedne oči k neby+ Jasněěě! To jsi ty a tvoje posedlost vzhledem +odfrkne si+ No tak si to užijtě děcka a já si to taky užiju mít od vás alespoň den pokoj +odchytne si Neferet, políbí ji na rozloučenou, stejně tak políbí i mračícího se Angela a zapadne k počítači v hale+ Hlavně se nenechte nečím po cestě zpátky sežrat +poučí je a pak si jich přestane všímat, protože se mu na počítači začne spouštět nějaká střílečka+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion