Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » úte bře 08, 2011 11:46 pm

+Zasměje se+ To je nesmysl broučku +přesune se k Brunovi, trochu za něj ale zároveň stojí po jeho boku+ Naše odpovědi nebudou stejně nikoho zajímat +sebere mu mikrofon z ruky a začne ho okukovat, poklepává na něj a hraje si sním+ Ale jo, klidně ti na ně odpovíme, když pak s náma pudeš nahoru +navrhuje obchod s oslnivím úsměvem. Očkem přitom mrkne na Nef, aby ji tak nějak uklidnil, jen neví jestli to hnědovláska pochopí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 08, 2011 11:57 pm

+podmračeně ty tři sleduje, přitom tiše nebezpečně jakoby vrčí, ale Bruno to může stěží slyšet. chvíli Spike podmračeně sleduje, než jí dojde, význam jeho mrknutí+ Takže si se rozhodl postavit svoji slávu na mojí nevěře? To je... lichotivé. +zaručeně chtěla říct něco jiného,něco velice urážlivého, ale nakonec aspon na chvíli přistoupí na Spikeovu hru, co by pro něj taky neudělal a přesune se k Brunovi z druhé strany, tak nějak smyslněji zakroutí při tom pohybu boky+ Já myslím, že by se měl nejdřív předvést. +pronese ke Spikeovi a sjede Bruna mlsným pohledem, ale v očích se jí lehce nebezpečně blíská+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » stř bře 09, 2011 12:09 am

Prosím, netykejte mi, já vám taky netykám. Ohradí se na Angela a před Spikem trošku ustupuje, než se postaví vedle něho. Chvilku se tam tahají o mikrofon, ale když mu jej Spike vezme, je v klidu, nemá přece jediný. Kam nahoru? Chcete dělat interview v patře? Dělá nechápavého. To jste si měla, slečno, rozmyslet dřív s tou vaší nevěrou. Já jen dělám svou práci, to znamená, že obeznamuji čtenáře s tím, jaké dozvuky to má. Když se k němu Neferet natiskne, poskočí mu ohryzek na krku. Chystáte se na další nevěru? Zeptá se jí provokativně, snad aby ji odradil od toho, aby ho tam nevojela. Ale když už, tak radši ona, než upíři.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Neferet » stř bře 09, 2011 12:20 am

Jistě. Já vaší práci přeci nezpochybňuji. +zavrní měkce, i když by ho nejraději roztrhla vejpůl. potlačí zlostné zavrčení a jen se na Bruna sladce usměje+ Já a další nevěra? +zavrní+ To už se nestane. Ale kdo říkal, že bych to byla já, kdo by se vás ujal? +položí mu lehce dlaň na rameno+ Myslím, že bych tuhle část nechala na svých... milencích. +poslední slovo pronese tak podmanivě, když se podívá Spikeovi do očí, jelikož stojí hned naproti němu z druhé strany od Bruna+ Řekněte. Který z nich se vám líbí víc? +zajímá se a několikrát těkne pohledem mezi Spikem a Angelem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř bře 09, 2011 12:26 am

+Chvíli je s celé situace zmatený, zejména proto že Neferet se chová spíše jako upírka. To že se bude takhle nějak chovat Spike by i překousl, jen hnědovláska ho trochu mate. Ovšem když se Bruno tak dotčeně ohradí proti tykání, jakoby se povyšoval na Angelovi úroveň - kam ho tedy Angel a zejména Angelus nezařazuje - dopálí to jeho démonickou půlku. V očích a obličeje mu proběhne démonický stín+ A kdo mi v tom zabrání? Ty snad človíčku? +opře se o pult a založí ruce na prsou+ Tu čest +ohrne ret+ přenechám Spikeovi.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř bře 09, 2011 12:32 am

+Přejede mu po rameni dozadu na zátylek a pak dolů podél páteře až ke kostrči na které nechá ruku spočinout. Nijak zvlášt se mu nesnaží osahaváta azdek nebo něco takového+ Jasně že budem dělat rozhovor v patře. Hezky v teplé měké postýlce +nakloní se k němu a podmanivým, svůdným hlasem mu vrní do ucha jako spokojená šelma+ I cigaretu a něco k snědku dodáme +slibuje a láká ho. Odtáhne se, aby se mohl usmát jak na Nef tak na Angela+ Oh! Vidíš to? Oni nám poskytnou soukromí pokud budeme chtít.... +culí se na Bruna+
Spike
Upír

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » čtv bře 10, 2011 10:25 pm

Vyplašeně se kouká z jednoho na druhého a otáčí se tam na všechny strany jak rozzuřený mop. Netuší, odkud mu hrozí nějaké nebezpečí. Cukne se, když mu Neferet položí ruku na rameno. Máte smůlu, slečno. Nemám zájem o sex. Vyvede ji z omylu a významně se podívá i po pánech, aby to vzali na vědomí. Otočí tvář k Angelovi, pokrčí nespokojeně obočí a zopakuje požadavek. Netykej mi, já ti taky netykám. Jak ucítí na zátylku Spikeovu ruku, prudce se otočí a postaví se mu tváří v tvář. Co mi saháte na zadek? Sahejte si na svůj. Ohradí se nebojácně, dělá ze sebe hrdinu. Odmítám postel, v práci se nikdy neválím. Po pracovní době se pak můžeme domluvit. Mrkne sladce na Spikea, začne hrát jejich hru. Ale nejdřív interview. Takže? Podívá se po všech třech a čeká na odpovědi na své otázky.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Angel » čtv bře 10, 2011 10:38 pm

+Angelus si vesele tancuje v jeho očích a dokonce se baví i Angel+ Tak tady je kámen úrazu. Je impotentní +broukne zvesela+ A navíc si myslí že bychom mu měli prokazovat respekt. Smutné. Velice, velice smutné +ten kdo ho/je zná už moc dobře ví že Angel šel ke všem čertům. Sice si to bude pak zase vyčítat že tak rychle ztratil nervy, ale alespoň si má o čem dumat v temnotách jeho jeskyně. Jak se Bruno otočil ke Spikeovi udělal kritickou chybu, protože nastavil zdánlivě klidnému a neškodnému Angelovi záda. Pohne se rychle, neslyšeně a sevře Brunovi zátylek+ Nemám rád čmuchali, zejména pokud jsou od novin. Ani nevíš kolikrát mi tvůj plátek v poslední době zvednul mandle +zavrčí mu zblízka do ucha+ Táhni se svými... +nedořekne, protože počítač za jeho zády slítne dlouhým obloukem ze stolu a pootevřené dveře kanceláře se s třeskotem zabouchnou. Sám Angel uskočí stranou, skoro vyděšeně, což značí že to rozhodně není normální věc v tomhle domě+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv bře 10, 2011 10:42 pm

+Zazubí se vesele+ Kdybych si sahal na vlastní, tak by to nebyla taková zábava, i když... za správných okolností a se správnejma hračkama... +uvažuje nahlas. Při Angelově poznámce vyprskne smíchy+ Hele můžem to vyzkoušet, stačí když mu odpovíme na ty jeho dotazy. Pak mi slíbil že si budeme hrát +podle všeho to vypadá že vzal Brunovu nabídku docela nebezpečně vážně. Kdo ví jestli to není skutečný zájem o trochu rozptýlení+ Jej, asi si ho naštval broučku +usoudí při pohledu na trochu vytočeného Angela a poklepe Brunovi na klíční kost. Když spadne počítač i on se lekne a uskočí stranou, připravený se bránit+ Co to kurva je?! +vydechne, až když se zdá že dalěí lítající nábytek nehrozí+ Dej sem ty otázky +všechny sranda z jeho hlasu je pryč a nahradila ji obezřetnost+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv bře 10, 2011 10:55 pm

+uculí se, když jí Bruno tak vyvádí z omylu, docela se i začíná bavit, ale nebezpečně přivře oči, když se zdá, že by se jí ta hra mohla vymknout z rukou a to ve chvíli, kdy Bruno zdá se souhlasí a Spike z toho má radost+ Csss, já se chci aspoň dívat. +protáhne a zamává na Spikea a Bruna řasama. Pořád se tváří stejně poťouchle, i když v hlavě jí letěj myšlenky jak o závod, jestli a jak to zarazit, když se k nim přesune Angel. Nakloní hlavu na stranu, těká očima mezi těmi třemi a chce něco poznamenat, když postřehne, jak se počítač vznese do vzduchu, strne když jí dojde, že to by se asi nemělo dít, ale i tak s ranou uskočí dozadu+ Já to nebyla. +vyjekne, rozhlíží se kolem, jestli ještě něco nepoletí vzduchem+ Co jste chtěl vědět? +zeptá se Bruna, neví co se děje a následuje příkladu kluků, stále těkajíc očima po hale+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion