Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 2:05 am

Doufejme, že ne. +podívá se taky na hotel, snažíc se dostat trochu zdravou barvu+ Tak jo, jdeme na to. +natáhne si medailon na krku, chytne oba kluky za paže, zavře oči a všechny je přemístí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 10:40 pm

+vejde s Lanou dovnitř a zamračí se, když si uvědomí, že je tam nějak moc podezřelá tma+ To je divný. +zamumlá si spíš sama pro sebe, ale pak nad tím jen zakroutí hlavou a otočí se na Lanu+ Dáš si něco, než půjdeš? +zajímá se a vyrazí k pultu, pomalu, protože je tam skutečně nějaký přítmý+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 10:55 pm

+Rozhlíží se v té tmě, na kterou tu doposud nenarazila, přestože už tu párkrát byla+ Snad nic, už jsem měla tu tříšť +jí tma nevadí, ale chtěla by Fred vidět nbormálně ve světle+ Možná by to chtělo rozsvítit si +navrhne. Prosmíkne se kolem hnědovlásky lehce, rychle k lampičce na stolku pro sekretářku a zmačkne čudlík. Nic se nestane+ Zdá se že praskla žárovka +podotkne. Stejně rychle a bez obtíží najde velký vypínaš stropních světel a zapne ho+ Zdá se že tu prasko víc žárovek +řekne když ani tentokrát neprosvítí místnost záře+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 11:00 pm

Cože? +zamračí se+ To není možný. +zakroutí hlavou a co nejrychleji se přesune k lampičce, docela zuřivě začne mačkat čudlík, když se pořád nic neděje, přesune se ke dveřím kanceláře, po hmatu je otevře a nahmatá vypínač+ Sakra, co to je s těma světlama? +zeptá se, když se v pracovně nerozsvítí světlo+ Spikeu? +zavolá a čeká jestli se někdo ozve+ Neferet? +pořád nic+ Zdá se, že jsou všichni pryč.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 11:18 pm

+Nechá Fred aby si to zkusila sama. Prostě je na to aby se rozčilovala společně s ním mco flegmatická+ Možná nejde elektřina +navrhne možné a pravdivé odůvodnění+ Mohli vyrazit na lov +navrhne další, tentokrát už ne tak pravdivé vysvětlení i druhé záhady+ Chceš to jít zkusit spravit? Pojistky budou asi ve sklepě +koukne na dveře od sklepa+ Pokud je to ale v elektroinstalaci, tak s tím asi nic neuděláme. V tom já se nevyznám natolik abych do toho hrabala +navíc nechce dostat 120 woltů do těla+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 11:25 pm

+zamyšleně pokyvuje hlavou+ Jo to je všechno možný. +souhlasí nakonec i nahlas+ Kdyby šlo o pojistky, myslim, že by to opravili dřív, než odešli. +zakroutí hlavou+ Možná nás jen od elektřiny odřízli. +zamračí se+ Ale skočím pro baterku, můžeme to aspon zkontrolovat. +rozhodne se na konec+ Hned jsem zpět. +vyrazí směr kuchyně, chvilku jí to v tý tmě trvá, ale když už tam je, chce si omýt ruce, ale s nelibostí zjistí, že neteče voda a ani po tom co zuřivě kroutí kouhotkama+ Neteče ani voda. +svěří se s tím co před chvílí zjstila, když se objeví ve dveřích+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 11:40 pm

+Nudí se zatím co se Fred plouží do kuchyně, ještě že holka nespadla ze schodů, přitom kdyby jí řekla, už to mohlo být dávno zkontrolované a bez baterky. Ale vnucovat se nebude. Zvedne pohled od šťourání se nehtem v nehtu které během nudy provozuje+ To vás někdo odříznul. Máte zaplacené účty? +už nevěří že by to byla havárie+ Ostatní asi odešli do hotelu +rozhlédne se po temné hale, která vypadá docela strašidelně+ Nechtěla bys dnes přespat u mě na ER a řešit to až zítra? Je docela pozdě +navrhne dokonce možná i bez postraních úmyslů+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 11:52 pm

Zaplacené účty? +zamrká+ Tak to netuším. Tohle bude mít asi na starosti Spike. +pokrčí rameny+ To by vysvětlovalo, proč tu nikdo neni. +pokývá hlavou+ Eeeehm.... no... já... nevím... nerada bych to... zabírala postel. +řekne první výmluvu, která jí napadne, ale je zřejmé, že ten nápad řešit to až zítra se jí moc líbí, jen to nechce hned říct nahlas+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř bře 16, 2011 12:19 am

+Mávne rukou, možná to Fred i vidí jak s ní mává+ Nebudeš zabírat prostor. Postel mám velikou, pro dva, bez problému se do ní vejdeme. Navíc +usměje se vesele+ Styx má domácí skřítky, kteří se o nás postarají +přejde k Fred, vezme jí z ruky baterku a chopí se jí+ Jdeme ty má žížalko +popochuje ji zatím co ji vede z hotelu+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř bře 16, 2011 12:27 am

+dřív než se stačí rozkoukat a srovnat myšlenky, má okolo pasu obmotanou Laninu ruku a je vedena pryč+ Ale.. ale nemam sebou nic. +protestuje+ Pyžamo, oblečení, nic... +pokračuje ve velice chábém protestování otáčejíc se ke schodům+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion