Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » pon zář 20, 2010 11:04 pm

Fajn +je vidět že ho její souhlas potěšil, víc než potěší. Je to pro něj jakási možnost dát jí trochu normálního života+ Tak půjdeme třeba někam na jídlo +sklouzne jí rukama ze zad na boky+ Ale restauraci musíš vybrat ty, tam kde to tobě chutná. Já si můžu dát vodu všude +usměje se na ni mírně pobaveně, aby věděla že je to vtípek+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 20, 2010 11:14 pm

+vesele se tam nahoru na něj usmívá, při jeho vtípku se jí úsměv ještě víc rozšíří+ Hmn... a co zajít do Kavárny? Tuhle jsem si říkala, že mam chuť na něco sladkýho a tam maj úžasný dorty. +zatváří se naoko zasněně+ A nebo si můžeme zajít zaplavat, ať si to taky náležitě užiješ. +zazubí se na něj, když si vzpomene jak moc má očividně rád vodu+ Ale co Spike? +mírně se zamyšleně zamračí+ Nebude moc vyvádět až se to dozví? Nechtěla bych aby si kvůli tomu měl dusno nebo tak. +celou dobu ho jemně hladí po zádech+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon zář 20, 2010 11:23 pm

Kavárna zní dobře +souhlasí hned+ Podávají tam kávo, což vlastně není závazný rande, ale je to jen horký dobrý nápoj +usměje se sice vesele, ale v očích se mu zase mihne bolestivá vzpomínka+ K vodě bychom museli až v noci a to už je na tebe moc zima +zamítne možnost že by si šli zaplavat, nehledě na to že on by asi neplaval+ Tak půjdeme všichni +navrhne ne moc nadšeně, spíš tak smířen s osudem+ Pokud ti nevadí že jistě stropí ostudu. On se sice umí chovat velmi dobře, ale zásadně to odmítá.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 20, 2010 11:35 pm

Já kafe nepiju. +poznamená měkce+ A co Mýtinka? +napadne jí+ V salonu maj vyhřívanej bazén. +sdělí mu s úsměvem a doufá, že je skutečně vyhřívanej+ Hmn. +zamručí, docela se těšila, že by šli sami dva, i když jí samozřejmě nevadí, že by šel Spike taky+ Třeba se mu ani nebude chtít. +poznamená a neni znát jestli by byla ráda nebo ne+ Hmn, co bych si měla vzít na sebe? +zajímá se, nikdy rande co by šla takhle mezi lidi neměla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon zář 20, 2010 11:47 pm

Když půjdeš ty a já, půjde on taky +řekne přesvědčeně Angel+ Nemyslím že bazén je zrovna to nejlepší. Spike se totiž +nedá mu to a musí se pobaveně ušklíbnout+ bají vody. Taky vos, včel a čmeláků, protože na ně byl jako člověk alergický. A nemá rád zvířata a květiny +vyjmenovává Spikeovi drobné nešvary+ Ale pokud chceš jít na Mýtinku +zdá se mu to jako podivný název restaurace+ tak klidně půjdeme +udiveně zamrká. Takovou otázku nečekal, myslel spíše že jako žena se bude chtí oblíkat sama+ Já... no... nevím. Nějaké hezké šaty? +nevrhne nesměle+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 20, 2010 11:54 pm

+překvapeně zamrká, když vyjmenovává čeho se Spike bojí+ Myslela jsem, že ten se nebojí ničeho. +je jasné, že přemáhá smích+ Ani takového roztomilého tygříka? +zajímá se, když si vzpomene na Caesara+ Šaty? +zamyslí se+ To je skvělý nápad. +rozzáří se, jelikož už ví, který si vezme+ Á kdy vyrazíme? +zajímá se dál nadšeně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 12:00 am

+Taky se pobaveně usmívá, ale k smíchu má ještě hodně daleko+ Tygři nebudou problém +řekne neutrálně, protože si není jistý jestli si dělá srandu, nebo má opravdu tygra+ Třeba hned dnes večer +navrhne, když už jsou v tom plánování+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 21, 2010 12:07 am

+přikývne s úsměvem+ Dneska? Skvělé. +zářivě se opět usměje+ Tak v .... hmn... devět? +navrhne a pak se podívá na hodinky+ To už je tolik? +vyvalí na cyferník očka+ Tak ale v tom případě už musim letět. To víš jsem ženská a ta když se chce líbit, tak jí to nějakou dobu tvrá, než se dostane z pokoje. +široce se usměje, stoupne si na špičky a políbí ho+ Uvidíme se večer. +zašeptá, ještě jednou ho políbí, vlastně dvakrát, jelikož se jí nikam nechce, ale nakonec se od něj odlepí, široce se usměje a zamíří pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 12:11 am

+Přikývne že souhlasí s devátou+ Napíšu Spikeovi na mobil, snad se mi ozve +ujišťuje ještě Neferet. Oplatí jí její krátké rozlučkové polobky a pak se už jen kouká jak se vzdaluje. Chvíli počká než se její jemná aura a vůně rozptýlí, teprve pak se pohne a jde napsat Spikeovi SMS s tím na čem se z Neferet domluvili a tak otom že je zas doma. Když jí odešle, vrátí se k záznamníku a znovu si pustí vzkazy+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 12:26 am

+Vcourá se do haly, on totiž pořád vypadá jako když nemá určený směr, natož cestu+ Tak tys nám naplánoval rande? +zachučí na Angela opřeného o recepční pult a procházejícího vzkazy+ Takoví nápad máš pořád, nebo jen když se zhulíš? +zeptá se, vytáhne cigaretu, strčí do koutku, zapálí a pak se sní opře bokem o pult+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion