Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Spike » sob pro 11, 2010 10:37 pm

Tak jsem si usmíření zrovna nepředstavoval +zavrčí+ Promi%n že to řeknu puso, ale já se snažím zatím co ty jdeš do práce. To je tedy fakt pěkný +vypadá už zase naštvaně+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob pro 11, 2010 10:42 pm

Spikeu... +řekne tiše a zadívá se na něj tak trochu provinile, lehce mu položí dlaň na paži+ Je to to jediný co mě momentálně živý. +vysvětlí+ A mimo to nejdu tam přeci sama. +pousměje se+ Chtěl si, abych sama nikam nechodila. +připomene mu měkce+ Takže sem myslela, že půjdeš se mnou.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob pro 11, 2010 10:45 pm

Tak fajn +zavrčí. Pořád je vzteklí, pořád je napruženýa hnedtak se to nezmení, ale možná je ochotný k nějakým kompromisům+ Nerozházej moje střeva po světě +zavrčí znovu a nechá jia by je přenesla+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 9:42 pm

+zavře za sebou dveře, v hlavě jí to výří všemi různými myšlenkami a pocity, až jí z toho začíná bolet hlava. postaví lahev s krví ke kleci, zuje si boty a vyhoupne se na kladinu. s lehkým třesem v nohách se postaví, sehne se, zapře se rukama a pomalu s vypětím sil se postaví na ruce, až jí tričko sklouzne div, že jí nezakryje obličej+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 9:46 pm

+S cigaretou, nezbytným doplňkem, seběhne dolů, stoupne si do otevřených dveří a pokuřujíc pozoruje co tam Neferet vyvádí za opičárny+ Kdyby sis sundala podprsenku, byla by to pro pozorovatele větší sranda +podotkne, když se dost vynadívá na její odhalené břicho+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 9:50 pm

+otevře očka, když uslyší Spikeův hlas+ Tak proč mi jí nesundáš? +zeptá se škádlivě a pousměje se, opatrně se postaví zpět na nohy, zlehka se rozkročí, založí ruce v bok a provokativně se zašklebí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 9:56 pm

Nooo...! +protáhne zamyšleně a kouká na hořící konec cigarety+ To bych se musel vzdát té cigaretky +podotkne+ Co dělá Angel? +změní najednou téma hovoru na ožehavou věc+ vyvěsili ste bílí vlajky?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 10:03 pm

Pfff... pokud ti je přednější, než mi sundat podprsenku. +našpulí rty, nemyslí to zle, jen provokace+ Šel někam ven. +pokrčí neurčitě rameny a úsměv jí zmizí z tváře+ Ale říkal, že se vrátí. +seskočí z kladiny, aby nakonec přeci jen nespadla+ Jo něco takovýho. +přikývne a založí si ruce na prsou+ Člověk by neřekl, jak dokáže být tak mrzutej, když je hlavovej. +zdá se, že se zamyslela, ale pak jen potřepe hlavou+ Došli jsme k tomu, že bychom spolu měli aspoň trochu "normálně komunikovat".
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 10:11 pm

+Zaxichtí se+ A vrátí se? +podotkne uštěpačně+ Jo, to von je. Je to straší, to aby si pak člověk dával pozor jestli se dobře napapinka a vyspinkal chlapeček náš maliňkatěj +paroduje+ Počkej! Normálně komunikovat? Von tě vojel?! +vykřikne. Pohne se jako blesk, takže se najedou ocitne v kleče před Nef a začne jí docela bez rospaků očichávat stehna a nejen ty+ Neojel..! Se tě ani nedotk! +zamračí se na ni vzhůru+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 10:19 pm

Říkal to. +pokrčí rameny, jakoby jí to bylo jedno, i když není+ A ještě mi řekni, že ty na tom nejsi stejně. +koutky jí cukají, jak potlačuje smích+ Hej...! +vykřikne překvapeně a narazí křížem na kladinu, jak se automaticky posune vzad+ Co to proboha vyvádíš? +vyjekne překvapeně a jen tak nějak bezmocně stojí a kouká na něj dolů+ Proč hned pod spojením "normálně komunikovat" vidíš hned sex? +zvedne lehce obočí+ Ne, neojel mě. +odsouhlasí mu+ A pochybuju, že se mě kdy jetě dotkne. +zamračí se na něj dolů, v očích se jí zaleskne bolest, ale hned se jí snaží zahnat+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion