Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 12:31 am

+Zvedne hlavu od přetříďování vzkazů, tedy konkrétně od těch které jsou totálně debilní+ Naposledy když jsem se... zhulil, tak mě rozhodně nenapadalo zvát někoho na schůzku +odvětí poklidně, nemá náladu se zlobit a hádat+ Chci jen aby měla Neferet trochu normální život +zamumlá z hlavou už zase skloněnou nad blokem+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 12:53 am

Chech! +uchechtne se+ Nikdy nebude mít normální život, dokud bude spát s náma s oběma +zamručí, ale kupodivu se zdá že to nehodlá teď rozebírat, protože típne cigaretu o dřevo a přivine se k Angelovi. Ruku mu přitom položí na kříž. Nosem blízko jeho krku začichá, oči přivřené+ Hmm mazlil se z Neferet +oznámí to co druhý upír samozřejmě ví+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 1:01 am

+Neucukne, jen dál velmi usilovně pozoruje papír, přestože na něm u nemá co ke čtení+ Jsi velmi pozorný +zahučí tiše. Pootočí k blond upírovy hlavu a tázavě mu pohlédne do blankytně modrých očí+ Tohle vypadá skoro jakoby se ti po mě stýskla a omlouval ses mi +broukne napůl úst s trochou humoru v hlase+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 1:07 am

+Ušklíbne se, na okamžik to vypadá že se zase vytasí z řadou posměšk a urážek, ale místo toho znovu ANgela překvapí svům další prohlášením+ Trochu jo. Neferet se tu neukázala a tenhle hotel je hodně velke když seš tu sám +trochu našpulí rty, takže vypadá jako nespokojené dítě+ My se pohádali? +zeptá se a vypadá to že upřímě neví kdy se něco takového stalo+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 1:15 am

+Neřekne na Spikeovo přiznání vůbec nic, protože by vlastně ani nevěděl co říct. Někdy ho náhlé výlevy citovosti druhého muže zaskočí+ Vyhodil jsem tě ze svého pokoje +připomene mu neutrálním hlasem. Pootočí se k němu čelem, zapře si ruku o pult, takže ho uvězní mezi recepcí a svím tělem+ Tenkrát to vypadalo že semnou už nepromluvíš. Ani nevím proč jsem měl ten dojem když jsme se i jindy tak pohádali +spíše nahlas uvažuje+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 1:23 am

+Trochu se stáhne když ho Angel zbaví možnosti uníku, ovšem nepokouší se nijak dostat pryč+ Já se často zapřísahám že už stebou nepromluvim +připomene mu to co Angel asi už ví. Znovu začichá a se znechuceným výrazem se odtáhne od naklánějícího se upíra+ Moh bys přestat kouřit ty příšerný mentoloví cigarety! +začne si stěžovat jak má on ve zviku+ to budu radši čuchat krev co ti hnije mezi zubama +než stačí Angel trochu vyvedený z míry náhlím jeho hudráním zareagovat přitáhne si ho ksobě a políbí. Je rychlý, tvrdý polibek, tak jak obvikle líbá+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 1:30 am

+Oplácí mu polibek. Rukou mu přestane zahrazovat cestu a místo toho jí položí na blonďákovu tvář. Sjede mu sní po krku na rameno a odtáhne se od něj+ Nekouřim je kvůli pachu rozkladu, ale proto že je mám rád +zamumlá, prostě má potřebu uvést to na pravou míru. Znovu se vrátí klíbání, tentokrát ale podle jeho pravidel. Ne tak prudce, spíše pomalu a trpělivě. Nesnaží se o nic víc, než o dotek rtů. Když už se dostatečně nebaží, nebo spíše dost na to aby se dokázal ovládat, znovu se odtáhne+ Co takhle se vykoupat a převlíct do něčeho míň +odstoupí od Spike a sjede ho pohledem+ upírského.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 1:34 am

+Nestačí se mu ani vysmát že mu chutnají mentolové cigarety kdy ho umlčí další polibek. Nikdy nevěděl jestli ho ANgelusovi, potažmo Angeloi polibky svou pomalostí rozčilují, nebo se mu líbí. Nespokojeným zavrčeným okomentuje že od něho starší upír odstupí, ale výraz nespokojenosti se hned změní v posměšný+ To říká ten pravej +sjede ironickým pohledem Angelovi černé kalhoty a černý rolák+ Mimoto nemám do čeho +opře si lokty o pult+ Neferet mi sebrala jediný náhradní kalhoty.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 1:38 am

Dneska ti je přinesla nazpět +řekne, obejde pult a vyndý spod něj složené džiny+ ale košili nedonesla +dodá dřív než to stačí Spike zaregistrovat a okomentovat+ Taky nehodlám zůstat v tom co mám. Půjdeme mezi lidi, pravděpodobně normální. Nebo z větší části normální, tak tam nechci působyt jako pěst na oko +s kladem, plynule zapadne do role otce jakoby předtím Spikea nelíbal+ Tak si tohle ven +hodí mu kalhoty+ a pře devátou ať si hotoví +obejde pult zase zpátky, ještě vrhne jeden trochu varovná pohled na opět se frnícího Spike a odejde nahoru+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 1:40 am

Jasně taťko +zavrčí na Angelova záda vzdalující se po schodech, ale nijak víc neprotestuje. Zbalí si svoje kalhoty, sebere blok když už ANgel tak hezky vytřídil zajímavé vzkazi od marastu a odejde se tedy vykoupat a obléct do něčeho méně upírského. Sice nemá tušení do čeho, ale nějak to vymyslí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion