Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon
od Beatrix » ned pro 28, 2008 4:49 pm
Vítejte na prohlídce naší/vaší obrazárny.
Budou vám zde k dispozici obrázky nejen našich zvířátek, ale i našich Smrtijedů - některé z nich jste už třeba potkaly a rády byste věděly, jak ten fešák vypadal.
Taky tu najdete Mistra v civilu a stručnou mapku pro lokace Schlangennest neznalé.
Přejeme viel Spass!
Náš dům zvaný Schlangennest najdete zhruba na severozápadě Německa.
Dostanete se k nám pomocí přenašedla, které většina z vás už dávno obdržela.
Dále vidíte Schlangenreich, to je náš malý soukromý ostrůvek, kde máme
dovolenkový sídlo Weisses Wunder, a kde kotví naše Weisse Fee.
Takhle se tváří skoro pořád...
...hulí jak fabrika...
a střílí po kolemjdoucích...
Jedno zvíře už ste viděli, teď ten zbytek...
Naši mazlíčci Ralf a Rolf. Mudly sice trhají, ale když sou nažraní, tak se jenom válijou u krbu a nehne s nima asi grilovaný kuře.
Naginuška...k návštěvám bývá velmi přítulná...
Takovej dáreček od yohannky...
...co nám dělá bordel v baráku. A konečně už má jméno: Alphonso! No, když mu budete říkat Alf, taky to snese... Amon mu říká Rolex a já Pusík, takže je zvyklej...
Další dáreček, tentokrát od Neinky... Rabio. Věříte mu, že spí?
Názorná ukázka, když se naštve, nebo s Amonem "diskutuje"...
A málem bych zapomněla!
Dezember. Sovušák, kterej se věčně někde fláká, ale občas nějakej ten dopis vodnese i donese...
Věrní služebníci Mistrovi...
Balthasar Alraun na škole přezdívaný Rulík Zlomocný. Současný partner dračice Neinky a takový naše ščeňátko.
Ares deSaintclair. Všichni ho už asi znáte, často říká: "Bůh je moje druhé jméno," neumí řídit a tahá s sebou všude meč.
Pod následujícím odkazem najdete pár jeho fotek ukradených Pistácii Nevinné.
http://www.aggro-brunn.wz.cz/galerie/Aresgross.jpg
Anton Goroděckij
Pochybný člen Noční hlídky, který má zvláštní zálibu v sovách a zářivkách.
Pro více informací navštivte Zavulona, jsou staří známí...
Jedinečný dokonalý mistr Dracula. RIP Alec Kowalski Vypadá svatouškovsky, ale pozor...nejedna na to už dojela... Kinski Jo...v módě si s Amonem rozumí... Regis yohannčina domácí výpomoc...asi se moc nepředře co... kapitán Vidal Dávejte si před ním pozor na hodinky, je na ně nějakej zatíženej...taky nemá moc rád drzý služky a doktory. Noddy, Rybák Noddy Jeho typický pohled... Charles BukowskiNejoblíbenější autor smrtijedské armády.Amonův vzor Napoleon Bonaparte Doktor lékařství mudlovského i kouzelnického - Marcus KraftNikdy mu práce neodpadne od ruky...to spíš ruka od práce...Nešlo si nevšimnout, že se to tu hemží samým chlapem, takže pro změnu vás nechám podívat se do dámské části naší galerie, sesbírané pánskou částí naší domácnosti.
Kleopatru většina z vás už asi zná. Myslím, že není co dodávat... Moji sekretářku zná málokdo. Emanuela. Tahle dáma mě doprovází na pracovní schůzky, pořizuje zápisy a stará se o archiv. Nedejte se ošálit její křehkostí, je to schopná Smrtijedka.
Většinou na nákupy, do města, na návštěvy a jen tak projet se, vyrážím se svým BMW. Jo, přesně tohle sem taky tenkrát sešrotovala...
Je to skvělý auto, šlape jako hodinky a já ho prostě miluju!
Moje letní povyražení. Další BMW, tentokrát cabrio.
A zezadu je taky k sežrání.
Další moje láska - "tank-traktor-hummer". Aneb dárek od Amona, aby se mi líp jezdilo k naší nové hospodě.
Je to pohodlnost, bezpečnost a radost ze zdolávání skal sama.
Naše hospodská výpomoc mi tu prostě nemůže chybět...
Felix Flex Zorzytzky
a Mário Lopez
Stephan Lucas
Můj právník, který zastupuje jak Hospodu Na Mýtince, tak Pentagram.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
-
Beatrix
- VIP Member
-
Zpět na Schlangennest