Schlangennest

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Schlangennest

Příspěvekod Beatrix » úte čer 08, 2010 10:53 pm

Hnéééd to bude! +začne moštovat citroonky a hezky toho dělá litřík do džbánku, dá si taky. Adolfek se uculí a jak ho ťupne, tak naučeně pšikne, páč to tak dělával s Máriem, otřepe se, sklopní bodlinky a tulinká se+ On není na hmyz, je trošku zmutovanej..+uculí se a nalije jí do vysoké sklinky a dostane dokonce i brčko.+ Kdybys mu tak dala řííízek..nebo možná i to ovoce by si dal..je mlsnej..+dá jim tam nějaký zdravý celozrnný sušenky dobrý na tácek+
Já ti ani nevím, prostě najednou...asi si to vyžírám za předchozí snadný průběhy...ale už je to dobrý..+mávne rukou a ucucne citronádky+ A co ty pořád? Sem tě neviděla leta!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř čer 09, 2010 1:14 am

No jo, prošel lehkou bezbolestnou úpravou...+přikývne a áda se nadšeně vrhne na broskvičku a vtipně ju dlabe+ Jinak by asi ani nesklápěl bodlinky...
Tak si užívej lehárko, mám neodbytenej pocit, že ho vystřídá pěknej rachot! +směje se a chroupe sušenku a zažírá ju ovocem+
Jo...občas se člověk nestačí divit..i sám u sebe...no tak..já jsem tady...snad už po dvou letech..+rozhlídne se nostalgicky+ Jinak sem tady vybírala akorát poštu. Služebnictvo sem tu neměla nikdy! +směje se+ Teda aspoň Amon mi nikdy nepomáhal...a ten je v Londýně, mají tam s Kleou - jeho..em..partnerka- pronajatej byt..ale jakoby vlastnili celej blok...
To máš fuk, on ti ten přehled je stejně na nic, člověk neví dne ani minuty...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř čer 09, 2010 11:56 am

+a ježek jakoby jí rozuměl - to víš, že rozumí, není blbej!- na ni upře lehce vyděšeně oči, pak se koukne na beu, která se tomu jenom směje a zase vtipně dlabe a hýbe přitom spokojeně zaujatě čelíčkem+ To se neboj, s tím problémy nemám, a že sežere na co příde...
Mhm, Malfoyovic už asi nic nerozdělí. - Dobře pro ně! - Lucius je kapacita a Golux je hodně tolerantní. A asi ho aji miluje no. Kdo by to jinak vydržel...
Bystrozorky..+uculí se+ divíš se jim? Sirius byl jednu dobu hodně nepříjemnej, a Postrach zase samá práce! Ale ani tam to asi nebude nevratnej proces, +drbe přemoudřele+ podle mě by stačilok, aby se Postrach pořádně zasnažil...a aji Meg by beztak pookřála, kdyby se Sirius laskavě vrátil a stal se hlavou rodiny a přestal dělat skopičiny.
Yohannka? +nakrčí čelo+ Myslíš Antona? +z noční hlídky?+ nebooo...jak on se jenom..ten Smrtijed, co ho měla doma...+zavrtí hlavou+ ale to nebyl ten váš..mh..zaklínač! +šerý vlk? já to neznááám vůbec+ byl mu jenom podobnej. +aneb yohannka měla doma smrtijeda, kterej vypadal jako on - byl to ten stejnej herec, jen ostříhanej myslim, ale kdoví co s tííím měla..esi vůbec...emmm...+ Wenai má myslim pomalu harééém. Né, že bych to stíhala sledovat...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř čer 09, 2010 5:11 pm

(jenom tak na upřesněnou, fakt jsem nikdy se zaklínačem nic neměla... měla jsem v domečku smrtijeda na domácí práce - a ten měl obličej jak ten herec v civilu - šak je v galerce i na schlangennest tuším, ale s Geraltem to nemělo pranic společného. Ten se tu objevil teprve nedávno - to jen tak na upřesnění a uuuuž zase mizim)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř čer 09, 2010 11:42 pm

+a Adolfek se konečně dožere do spokojenosti, tak se u ní uvelebí, olízne jí packu a ustele si na ní+ Je to moje štěstíčko...+usmívá se+
M-m, vážně myslím, že Geralt s yohannkou nic neměl.
Darkness? Co já vím, pořád je se Salazarem...teda..možná má něco bokem, to nevím, bohužel se teď moc nevídáme.
Jen se ptej...ale prst na tepu bych zrovna neřekla. Sama pořádně netuším jak to mají Wenai, Styx..Syriana si snad vzala Viktora a možná s ním i ještě je...a zbytek co tak pochytím..
Meg se se Siriusem rozešla už hroozně dávno, teda rozešla..zmizl no...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 10, 2010 1:34 pm

+áda prvně jen tak pokukuje..pak koukne na Jarlu, jak se na to tváří, ta spokojeně jí, tak vyskočí a bojovně se zakousne do kuličky hroznu, ale jak je velká, tak si málem vypáčí čelist a jak se ju snaží urvat, tak mu to ani moc nejde a vzteká se+
To ani nemusíš být pryč..je to kolotoč...jo Eillen prý odfrčeli ke Cregovi domů, taky to mám z druhé ruky. mhm, nových obyvatel přibylo, některý ani neznám, takže v tomhle sme na tom skoro stejně. co se nedočtu ve věštci, to nevím. je to tu přece jen už hezky velký.
Já? Já...vlastně taky ani nevím... +ušklíbne se lehce ironicky sama nad sebou+ Proto su taky tady. Dávám si..voraz...nebo spíš těm ostatním...
Dívala sem se, že ses vrátila k nám na mýtinku, nechybí ti tam nic?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 10, 2010 1:50 pm

+áda to lapne, odběhne zdlááábnout a po chvilce se zase přimotá a usmívááá se na Jarlu nadějně+
Tak to je dobře, kdyžtak stačí říct. Usedlejšího? Co to zhruba znamená?
Určitě, mám kýbl jogurtové, ta je teda krémová, ale příjemně a není moc sladká, nebo pak takový ty ovocný nanuky, hm?
Tssch...mysím, že sou tu i větší rekordmani než já.Nehledě na to, že to ani nemá cenu počítat. Lidí jako smetí...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 10, 2010 4:33 pm

Máš je mít...+donese v takové té dooze na chlazení šampáňa s ledem pár ledňáků různých příchutí a barev - samozřejmě v tom ledu s obalem! - a postaví to před ni. Sama si vezme kyblík té jogurtové a užírá lžičkou, tu donese i jí, kdyby měla chuť+ Tak se nestyď a ber si..a pozor, aby ti to nesežral, je bezednej! +a áda se bezedně aji tváří+
JO tak, no to jooo. Na zámku bych taky uklízet nechtěla. Když už, tak rovnou s uklízecí četou. jako na mýtince. pohoda a veget. skoro teda...
Stavební firma ti určitě i ráda poradí, sou fakt dobří ;o)
Myslím, že o tom má přehled jen někdo úplně nahoře..zbytek tápe..což je koneckonců dobře...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 10, 2010 8:53 pm

+ježour si vždycky kousne, vtipně sebou cukne, jak je to studený, ale pak zase tlamičkou okusuje dál+

aby to nebylo z absinthu...
mě spíš uchvacuje, že někam dojdeš, tam pět lidi a oni to dva. +ušklíbne se+
ádu? no...našla sem ho u mýtinky když maličkej a...vzala sem ho ke známýmu zvěrolékařovi...myslím, že služby stejnýho doktora využívá pro zvířata i yohannka ve svým zverimexu...+mutace a úprava na přání+ tady by sis měla pořídit něco na mazlení.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát čer 11, 2010 7:39 pm

+adolfek jí občas omylem kousne do pacenky, ale jenom tak roztomile+
To je fakt, fakt hnus...budu muset napustit bazén, aby to tu aspoň trošku odpařovalo, nebo leknem.
To je fakt..já ho občas hodím k našim, nebo ho nechám na krku někomu na mýtince - tam se o ně člověk nemusí bát, že by strádali. Klidně si můžeš taky odložit! +směje se+ Ale zase je fajn, že když seš sama doma, tak máš společnost. A jak roztomiloučce koukáááá...+a áááda dělá ještě ježkovitější oči než běžně, že by ho člověk udlachmil+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Schlangennest