Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Manori » čtv led 26, 2012 7:27 pm

no tak já ho zavolám přímo, no...*pokrčí rameny* neměl by být problém pro Casse Kaina najít, at už bude kdekoliv...v čase nebo prostoru...pokud myslíte, že nemáme šanci ho lapit sami...ve vězení je anděl, to znamená, že kdokoliv z nás by tam skončil na fašírku..pokud nám Cass nepomůže, tak budeme uvažovat dál..*koukne se, jestli má někdo lepší nápad, ale nějak pochybuje, že tedy mají jiné řešení*

(to je taky práce, nahánět někoho, kdo je člověk a přitom si mizí jak chce:D takhle přijdem o hromadný lov..no, co už)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv led 26, 2012 7:59 pm

Souhlasím +odkývá Manořin nápad, že se k něčemu dobrali+ Sice nevím, o koho se jedná, ale věřím tvému úsudku. Pokud myslíš, že ten... Cass.. si s ním poradí, já jsem pro. Škoda, docela jsem se těšila na ten lov, ale jak to tady poslouchám, Kain se lovit nedá +zamručí nespokojeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv led 26, 2012 9:08 pm

*kouká, co ostatní, když ji začně poskakovat mobil po stole jak rozhořčená vosa* co to hergot...*chce to típnout, pak zamžourá na číslo a zvedne to...* copak, snad se ti neztratil oblíbený koberec?*pak chvíli poslouchá a vyskočí ze židle* Kain!*zaskřípe zuby* ten parchant si došel na drink do Slastí, jako by se nechumelilo...*sdělí přítomným* nevyplašte ho, ale jestli si všimne, že se něco děje, zkuste ho zastavit...*řekne do mobilu a zaklapne ho* tohle je naše šance..*rozhlídne se, kdo jde*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv led 26, 2012 9:12 pm

A vy toho anděla chcete nechat zabít? +koukne na Man+ A to jinej anděl může? Já myslím jako - anděl může zabíjet? Mě se to nezdá moc pravděpodobný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv led 26, 2012 9:19 pm

+prudce se zvedne od stolu+ Já jdu určitě!

(teď nevím, já se ve Slastech opíjím, takže z baru musím Kaina vidět. Neměla bych ho tam sejmout alespoň Petrificem Totalem, aby zase neutekl?:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv led 26, 2012 9:26 pm

(Styx:hm...to sice jo, ale tak...deš s náma, tak z baru jakožes už odešla no:D)

Wenai:*přikývne* jo...právě on jediný ho může zabít..ne že by On*píchne prstem do stropu* z toho měl radost, kdyby teda byl doma....ale tenhle spojenec je tak trochu...povstalec..takže může..oni to jsou vlastně boží vojáci....nic s harfičkou a v kristuskách a s boubelatým holým zadkem...*vysvětluje, zatímco se sbírá* ale nemusí ho zabít, třeba se jen ubezpečí, aby..zůstal v tom vězení a nedostal se ven...*pokrčí rameny* každopádně nás ho může zbavit..a nebude za to nic chtít, narozdíl od démonů a jiné svoloči...*tady tak trochu doufá, aby si to pak nevybral v naturáliích u ní, ale co:p má pro opeřence slabost*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv led 26, 2012 9:33 pm

(tak já se radši rychle odsunu z baru, abych tam nebyla dvakrát:D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv led 26, 2012 9:41 pm

(ještě zpětně amon to původně myslel tak, jestli v té kleci je Luc nebo Balthasar, že sbírají kouzelný krámy, pak se to nějak zvrtlo, ale to je fuk...)

+kouká už nějakou dobu do mobilu+ mh..chm...mmmh...+víceméně je nevnímá a pak se rozhlídne+ musím si jít zavolat! +a odkráčí středem za dveře si brnknout, jako by se nechumelilo+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv led 26, 2012 10:28 pm

No, jak chcete, ale na mě to nebude +zvedne ruce v sebeobraně+ Já mám svejch problémů dost a nestojím o to, aby mě někdo vyslíchal z vraždy nějakýho anděla. +pokrčí ramenama+ Tak co budem dělat?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát led 27, 2012 10:25 am

Wenai: neboj, to se zařídí..*mrkne na ni* žádné vyslýchání nikoho... půjdem si popovídat s Kainem...*usměje se nehezky* dokud tam je...Jc ho bude schopen zdržet, ale asi na moc dlouho ne...ale jestli nechceš, nemusíš s náma jít..

*kouká za Amonem* doženeš nás, nebo máš jiné plány?*houkne za ním*

(a asi počkáme na Beccy, at z toho něco má, když je ted ten velký zaučovatel v tescu...)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins