Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 9:34 pm

Styx s miniuzim už jsem měla tu čest, a taky málem vykloubený rameno... Skvělá hračka. Jen doufám že mi to v hotelu povolíte. *tak si uvědomí, že by se měla otázat*

( A na pro beccy další :D http://www.youtube.com/watch?v=m7ZNacT_ ... playnext=5 )

Mys ano dokážeme lidem vlést do hlavy, ale podle mého je to neslušné. Tudíž to nepraktikuji ani na známých ani na přátelích. *usměje se* Navíc ti co si to u mě rozházeli a já jim do hlavy vlezla nebyli zrovna nadvakrát nadšení.*ušklíbne se*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 9:34 pm

Becca: Ježiši. +zamumlá, jak se urputně snaží vymyslet nějaké to jméno+ Hele jsi si jistá? Ale jestli jsem ho viděla jenom se někde mihnout. +zasměje se+ Hele a co první písmeno? +udělá psí očka+

Spike: +sleduje ho s mírně pozvednutým obočím, tak trochu čekala horší reakci+ Neni zač. +zamručí, když jí vytrhne ubrousek z ruky a vezme si novou sklenku+ Jo viděli. +přikývne po krátkym zaváhání+ Ale už je to delší dobu. +má chuť do sebe sklenku taky obrátit, ale ovládne se a jen upije+

Styx: Tak v tom případě přijdu na návštěvu, až mě s nima Becca trochu seznámí. +směje se+ Tak povídej, co je u tebe novýho?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Arwen » pát zář 03, 2010 9:34 pm

Khu: To je v pořádku, nejsem uplná padavka ;)

Mys: při představě na nekonečný sex se musí smát taky Neboj Mys, já se zatím nemám s kým vyčerpat a i kdyby, nejsem ten typ co by to musel dělat od rána do večera a stejně bych na to ani neměla čas...sice si lidé myslí, že je nesmrtelnost nudná, ale když někdo žije na takovém místě jako tady....nenudí se nikdy, nemam pravdu?
Naposledy upravil Arwen dne pát zář 03, 2010 9:36 pm, celkově upraveno 1

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 9:36 pm

Arwen: To ráda věřím

( Beccy a třetí :D http://www.youtube.com/watch?v=ocN7MbI9 ... playnext=6 )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 9:40 pm

Nef: +Dál si jí zkoumavě prohlíží, opravdu se mu zdá že jí odněkud zná. Skoro se mu začíná kouřit z uší jak se opravdu usilovně snaží vzpomenout, jenže on si nikdy nic moc do hlavy neukládá. Rezí teorii že za věčnost by tam měl plno+ Hele nespali sme spolu? +zeptá se bez obalu, pořád zamyšleně zamračený+ Nemáš nějaký zvláštní intimní znamení? Třeba pihu na stehně? Podivný chování v posteli? Neobvykle ostříhanou... no to radši nic.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 9:42 pm

(Khu: Uáááá:D)

Nef: Tak jo, že seš to ty. Jeho jméno začíná na P. A spíš než jméno je to příjmení. Culí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 9:42 pm

(Beccy :o* muck :D :D )

(Spike láááááááááách :D)
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 9:46 pm

Styx: spíš rozlítaná...navíc mám teď na ministerstvu v kanceláři najemníka, tak se musím tvářit že pracuju...*převrátí oči a zasměje se* no to se těš...*uculí se* ten když si vezme někoho do parády...ale na druhou stranu, tady bude mírný, přece jen chceme nějaké stálejší zákazníky..

Mys: Díky a vítejte..Manori*přijme pravici a lehce ji stiskne*

Lana: tak i opravdu větší kalibr tady máme..myslím, že kulomet by nadělal díry do kožichu i..hodně rychlému medvědu...takže se určitě domluvíme na nějaké té ukázce a vyzkoušíme, co by tak ponejvíc bylo vhodné...*pousměje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 9:48 pm

Spike: +zakucká se pitím, když se jí začne tak vyptávat+ Možná, že spali. Ale pokud si na to nevzpomínáš ty, tak proč bych měla já? +zvedne mírně obočí+ Nic o čem bych věděla. +pokrčí ledabile rameny+ Zas tolik času jsme spolu nestrávili. +odpoví na jeho otázku o podivnym chování v posteli+

Becca: Ááááá. +zamejšlí se, až se jí z hlavy kouří+ Mam to, mam to. +poskočí, když jí napadne jediný jméno od P+ Neni to, neni to Postrach?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 9:48 pm

Arwen: To přijde časem.

Khu: Tak to jste tedy klasa. Já osobně ovládám nitrobranu celkem slušně, ale nepožívám ji, ze stejných důvodů jako vy. A...a vám se lidé mohou podívat do hlavy? zeptá se dost uvědavě. Mohla by to samozřejmě vyzkoušet, ale neudělá to.

Styx: A jak se má Remus? Doufám, že jsem ti ho vrátila v pořádku. vzpomene si na lvíčka a na vtípek s Wenai a nutně jí zacukají koutky.

Man:Už jsem říkala Becce, že bych si pak ráda prohlédla nějaké zbraně a třeba si je i vyzkoušela.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins