Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Beatrix » pát črc 22, 2011 1:11 pm

Soutěžní? Žanie by spíš potřebovala minisamopal do akcí.... Jí spíš pude o život, než o plnej počet bodů. No hezká a spolehlivá! jak jinak. +usměje se na ty požadavky+ Možná...+koukne na ty co jí ukazoval předtím+ Tahle by se k ní aji hodila.
Obrázek
A co říkáš na tuhle?
Obrázek
+uculí se+ Bysme měly stejnou značku...+nojo, ženská..+

Já občas trénuju...to se pak všichni klidijou..netuším proč, za sebe přece nestřílím..teda někdy se to odrazí od nějakýho sloupu a tak... Spíš bych do vlastních měla střílet častěji. +ušklíbne se+ Jenom by jim to prospělo! M-hm, +přikývne+ její manžel má neuvěřitelnej talent na incidenty.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob črc 23, 2011 11:43 am

Tak to v tom případě určitě některou z těch, co jsme vybírali předtím...kývne k tomu HKčku.(ten Walt je nějaká plynovka, ale nemůžu se dobrat jaký typ to imituje:))
jo, samopal..něco jako mini uzi? *ležérně zaloví pod pultem* pokud je tvá přítelkyně..normální voják (myšleno ne-dlak/upír apod)tak samozřejmě doporučuju užívat jednu zbraň v jednom momentu. Takové akční mýty, kdy střelec má v každé ruce pistoli a střílí kolem sebe..*zavrtí hlavou* v lidských silách není možné u toho zamířit tak, aby to mělo efekt. Plýtvá se municí i časem. U samopalu..pokud jen chceš pokropit prostor kolem sebe...ale to je spíš divoký západ, hádám, že profesionálka stejně šáhne jen po jedné zbrani v určitý moment.
Obrázek
Hm, stejná značka...*jen se pousměje* co tak s troškou výbavy, jestli se zúčastňuje speciálních akcí...tlumič se může hodit:
Obrázek
Tak odráží...*zacuká mu v obličeji* Ale pokud musíš střílet do svých lidí, tak je něco špatně...*nakrčí čelo nespokojeně..on má co mluvit, jemu se stačí podíívat..* manžel na incidenty...*přebírá si to v hlavě* něco jsem zaslechl*čumel Man přes rameno do kompu asi:)* ale...to mi vysvětli, kdy se stačila vdát? To jsem musel být zrovna na moři...*koukne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » sob črc 23, 2011 1:30 pm

(jj, vždycky tam bylo psaný, že je to plynovka, ale že s takovou běhal (a že ho nemám ráda) Agent 007, nebo co. Jenže pravou krásnej obrázek sem nemohla najít a tahle je úúúžasná! Takže se tvařme, že je pravá - né fakt žaneta v akci nevytáhne plynovku :D )

+nakrčí nos nad mini uzi+ To moc pěkně nevypadá... Však nepočítám, že střílí obouma rukama zároveň, ale mít dvě zbraně nikdy neuškodí, ne? Sichr je sichr. Nááhodou...u nás na mýtince člověkovi někdy chybí i třetí ruka na zbraň, například když potřebuješ stříled na obě strany zároveň a ještě by sis chtěl preventivně krýt záda. +moudře, to, že se nic netrefí je jí jasný, na druhou stranu kdo vyleze, když někdo střílí naslepo..+

To by k ní šlo? +zkouší si tlumit namontovat+ To by se jí určitě líbilo! +nadšeně+ A je na tom něco špatnýho? Mít stejnou značku? +zvědavě+

No...oni se občas zjevijou v nesprávnej čas na nesprávným místě...a kolikrát člověk ani neví, že sou jeho...nebo...mě štvou..
Vdát? No...to už musí být přes rok! Ale nic si z toho nedělej...já na svatbě taky nebyla..+ušklíbne se+ Ale podle fotek to měli skvělý. Skoro by jim jeden záviděl...+zamumle a hraje si s waltherem+

(http://www.enemyforces.net/firearms/p99.htm tohle by mohla bejt vona - ono je sranda vybírat podle "xichtu", páč na každé fotce vypadají jinak lemry)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned črc 24, 2011 12:00 pm

(lach..jj, tak ony i ty plynovky imitují vždycky nějakou reálnou, tak to je v podstatě fuk...jen jsem si ty waffen poklikala, jestli jsou to jen plynovky a vzduchovky...)

Pěkně možná nevypadá, ale účinnost je zaručena...ale pokud nemíníš začít převrat...asi i zbytečná*rozesměje se* to nepopírám, že občas by se jednomu hodilo více rukou a více očí...i v tom jsem ve výhodě...*se na okamžik zazubí po upírsku*

Každopádně, když chceš něco speciálnějšího jako dárek, tak takové příslušenství je...stylové...a ne, nevadí mít stejnou značku. Vlastně na tom nesejde, co to je, jen když to nezradí v kritickém momentu.*kouká, jak to montuje, šáhne ji na okamžik na prsty svýma studenýma, a tlumič ji pod rukama hezky naskočí na zbraň, jen jej dotááhnout*

*zaujatě poslouchá* no, tak to muselo být v době, co jsem byl pryč...*povytáhne obočí* nebyla?*zatváří se na okamžik zmateně, jak mu to nesedí*no, ono někdy není co závidět...*mávne rukou* a taky se dočkáš...*usměje se na ni a rovná na bok to, co už vybrali od těch, co ne*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned črc 24, 2011 12:20 pm

Převrat? Jen to ne! To by bylo zase papírování! +zavrtí rezolutně hlavou a pak se musí spokojeně uculit+ Hey! Takhle tě vůbec neznám! +že zuby zrovna často neukazuje+ Alee...+zabubnuje nechtíkama vo pult, aby tomu dodala napětí+ vypadá to dobře!

Tohle je pro mě španělská vesnice, takhle kdybyste tu prodávali drogéérku...+kroutí nad sebou hlavou, že jí to tam zaboha nejde namontovat a jak se jí dotkne, tak se trošinku lekne, ale musí se tomu usmívat, domontuje to a vítězne zbraň zvedne+ Mhmmm...hezkýýý...moooc hezkýý! +pokyvuje hlavou a v tipně s tím zaměřuje po obchodě - na postracha samozřejmě ne+

To je možný, ale asi by na tom nic nezměnilo ani kdybys byl tady. yohannka je tajnůstkářka. No jo...myslím, že to bylo někdy kolem toho, co sem jí po něm střílela...to dobrým vztahům moc nedodá... ale vynahradila sem jí to! dostali odemě neprůstřelný vesty jako opožděnej dárek... Jop...všechno bude...+kouká možná až moc zaujatě na zbraň, ale pak se zase usměje a dá ju bokem+ Uffhm! Tomu říkám nákup! Rači ten zbytek ukliď, nebo si vzpomenu ještě na někoho, koho bych měla obdarovávat a budeš tu stát do vánoc.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned črc 24, 2011 5:03 pm

Hm...možná buď ráda..* ztiší hlas a zároveň se k ní nakloní a mžikne na ni upíříma očkama, když se jí to tak líbilo* a přece jen, jsem slušně vychovaný upír, ti na veřejnosti špičáky nepředvádí...*jen soukromě:D*

*stáhne ruku zas zpátky, jak to s ní cukne a zkoumavě na ni koukne, vědom si toho, že studí, ale když s netváří pohoršeně, tak se zas uvolní*doufám, že zrovna dojde někdo další na nákup...*jak tam míří všude možně...že by tam někdo moh strčit nos a první co uvidí bude hlaveň..a pak možná upíří tesáčky:D*

*jen povytahne obočí* no, to vztahům obecně nepřidává...*přikývne* Jsi si jistá?*zeptá se a sklízí tedy ten zbytek a vytahuje ji k vybraným i střelivo* budeš chtít speciální náboje, nebo stačí standard?*přejede si pohledem vršící se kupku* hm..doufám, že jsi tady autem...*aby to pobrala všecko*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » pon črc 25, 2011 1:28 pm

+Kouká na něho zvědavě a furt se tak spokojeně uculuje+ Víš, že působíš hrozně uklidňujícně? +a i když na ni tak působí, tak si může slyšet, jak urputně jí mlátí srdíčko, no strachy to nebude..emm..+ No takový krásný zuby bych být tebou předváděla furt! Čím to čistíš? +závistivě koukne, na jeho běloskvoucí chrup+ Vlastně je to zvláštní, že se známe takovou dobu a nikdy sem s tebou pořádně nemluvila..teda...na té párty u nás no...+trošku se zamračí, ale snaží se to potřepáním hlavou vyhnat+

+mrkne na něho+ Máš přesně tu správnou teplotu na léto. Ale tak...aspoň by viděl, že nejste žádný bééčka!
Jistá? +trochu zmateně kouká+ Že se vdám? No to si fakt jistá nejsu...+ušklíbne se+
Speciální? Jako..jak speciální? Takový ty rozprskávací zabijácký rači ne-e, by taky mohlo být omylem po mně... Jo to su, jenom budu muset jít aspoň na dvakrát...+když vidí ten metrák co tam nakoupila+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon črc 25, 2011 3:05 pm

*nakloní hlavu mírně na stranu a zaposlouchá se, pak se pousměje* když to říkáš...ne všichni by s tebou souhlasili, pokud by ještě mohli*dodá*...ale snažím se přátele neděsit...kazí to vztahy...*rozesměje se, ale už bez špičáků*úplně obyčejně...ale..svěřím ti tajemství. *zase se k ní nakloní, tak ji ovane nevtíravá kolínská* být upírem znamená nemít plomby..nebo se zbavit těch, které už máš..*zatváří se významně, jako by to bylo to nejdůležitější z bonusů* zuby nám musí něco vydržet...po celou tu dobu, co jsme tady.*mávne rukou že upíři všeobecně* proto tady nepotkáš zubatce se špatným chrupem..a že někteří z nich jsou letití..hm..nejsem zrovna hovorný typ..možná to bude tím.*koukne na ni*

Jistá, že už jsi skončila s nákupem..*potřepe hlavou* ale i s tímhle...*kývne na to vdávání*tak rozprskávací...*zatváří se* ale je fakt, než si hrát na Bílou brigádu..spíš jsem měl na mysli, jestli nepotřebuješ speciální na nějaké..nelidi. Občas je po nás někdo vyžaduje...dřevěné kulky...nebo tak...Do auta ti to odnesu.*zavrtí hlavou rozhodně, že nic tahat sama nebude*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » úte črc 26, 2011 9:49 pm

Já mám většinou jinej názor než ostatní, to už sem si zvykla. +mávne rukou a zvědavě na něho kouká. když se k ní nakloní tak hrozně nenápadně zaňufá a trochu se přiblble usmívá, jak hezky voní+ Ale to je pro mě naprosto nová informace! +jako by hodlala jít hned sepisovat žádost o pokousání+ Nad tím sem nikdy neuvažovala, ale...+pokýve hlavou hezky závistivě - v dobrým samozřejmě+ to je úžasný! Náhodou...+zavlní obočím, že teď si popovídali hezky+ třeba byly lepší objekty k hovoření. +uculí se+

Uhm...+zrudne a rychle hledá kartu na zaplacení+ jo..jasně..s nákupem! Nééé, do úpírů nestřílíme. +zavrtí rozhodně hlavou, pak se nad tím trošku zamyslí+ Vlastně tam žádný ani nemáme, možná to bude tím. +usměje se na něho vděčně+ Vždycky sem měla ráda gentlemany! +podá mu kartu+ Můžu tímhle, nebo v hotovosti? To bych si musela ale skočit někam vybrat...nebo klidně šek, jestli chceš, nevím v čem zrovna tady jedete - eura, zlato...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř črc 27, 2011 10:16 am

(lach, žádost...už to vidím..důvod: bílý zdravý zuby...bych si taky jednu podala :D)

Tak lepší objekty k hovoření...*zasměje se* jedeme v hodně věcech....ale, kreditka je v pohodě...nejsme šamanský krámek, kde bys musela platit muříma nohama...*vezme si od ní kartu*nebo dokud jsem tu já, vždycky se bude dát zaplatit jako u lidí*zavrtí hlavou nad tím paradoxem, pak ji kreditku vrátí a pobere do ruky všechen ten nákup, jako by se nechumelilo* to je dobře, že do upírů nestřílíte. Kdo by ti pak odnesl nákup...
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins