Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Memory » pát úno 11, 2011 12:32 am

Usmeje sa naňho a zadíva sa mu do očí. "No to by bolo dosť špeciálne." povie pomaly, prstíkom ho pohladí po stehne. "Ale čo by si povedal na to, keby sme dnes len tak ležali a....rozprávali sa?" pozrie naňho trošku bojazlivo, i keď sa stále usmieva, či ho náhodou neurazila.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 11, 2011 2:27 am

+zarazí se a nakrčí čelo+ Stalo se něco? +starostlivě si vedle ní sedne a vezme její packu mezi svoje+ Někdo..ti něco udělal? Nebo já? Udělal sem něco špatně? Ublížil sem ti? +kouká na ni, jako by očekával, že se musel zbořit svět, že Memory nechce...ale určitě to nemyslí jako zle, spíš o ni má strach+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát úno 11, 2011 11:06 am

"Nie, nie...." pokrúti hneď hlavou. "Ja len..." trochu sa začervená. "Ja...mám teraz svoje dni." povie napokon a ešte stále trochu červená mu pozrie do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 11, 2011 2:03 pm

+Chvílu na ni trochu nechápavě kouká, pak mu to pomalu dojde a chvilku je vidět, že neví jak se má tvářit, ale nakonec zaujme takovej chápavej výraz+ Ou, tak...+dá jí pusinku na tvář+ to bych měl asi sehnat termofon a horkou čokoládu? Nebo ferneta? +jak bývá ta reklama, že aji chlapi mají svoje dny+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát úno 11, 2011 7:16 pm

"Termofor nepotrebujem." usmeje sa. "Stáčiš mi ty....tak teda...tu chceš dnes ešte spať." dodá tošku vyhýbavo. Predsa len, možno sa mu zdá nechutné spať s ňou v jednej posteli, keď zrovna...krváca.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 11, 2011 7:51 pm

Dobře, +dá jí pusinku na čelíčko a zase na ni tak trochu zmateně-nechápavě kouká, halt kdo má v tomhle chápat ženský+ Neměl bych snad chtít? +opatrně+ Je nějaký pravidlo, že se přitom zavíráte mimo civilizaci a nesmíme k vám na návštěvu? +vlastně se trochu zarazí, páč i když to myslí zesrandy, vůbec neví, jestli Memory nemá nějakou speciální víru+ Teda...jestli chceš být sama, tak samozřejmě půjdu, ale...+pohladí ju po vláskách+ Rád bych tu s tebou zůstal, i jen tak...+dívá se jí láskyplně starostlivě do očí a je vidět, že to myslí upřímně+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát úno 11, 2011 8:07 pm

"Nie, žiedne špeciálne pravidlo nie je." zasmeje sa trochu, potom naňho pozrie šteňacími očkami. "Ja len, keby ti to vadilo...tu so mnou teraz spať...tak to pochopím."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 11, 2011 8:25 pm

+Usměje se typicky Chrisovsky a dá jí neposlušnej pramínek zpátky za ouško+ To se neboj, jednou sem musel nocovat přímo vedle nezabalené mrtvoly...uleželé...+zatvááříí se+ to mi vadilo. +dá jí pusinku maličkou+ Tohle na tobě přece nic nemění. Skočím si něco oblíct a hned jsem u tebe, jo? Nechceš nějakej prášek? Vodu? Tu čokoládu? +má pocit, že je teď extra zranitelná, tak by ju nejrači opečovával a obložil polštářkama, aby se mu náhodou nerozbila+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát úno 11, 2011 8:43 pm

(lach, to ona sa nerozbije)

"To je od teba milé, že ma prirovnávaš k odležanej mrtvole." uškrnie sa a za trest ho trochu štuchne medzi rebrá, potom sa však musí pousmiať, ako sa o ňu stará. "Nie, som v poriadku. Nakoniec, deje sa to každý mesiac, nie je to nič výnimočné." ubezpečuje ho a je rada, že mu to nevadí. "Uhm." prikývne. "Budem tu." keď Chris asi zapadne zas v kúpeľni, tak si zalezie pod perinu, rukami si objíme kolená a v duchu nadáva, že to muselo prísť zrovna dnes.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 11, 2011 9:09 pm

Néé, právěže ty seš mnohem lepší artikl! No jo, každej měsíc...to musí být ale vopruz...+zakroutí nad tím hlavou, přikývne a de si oblíct boxerky..a možnáá tam má někde i kalhoty od pyžama a tričko bílý, zhasne v koupelně i v pokoju, takže svítí jenom lampička a opatrně si k ní zaleze a obejme ju+ Dobrý? Tak..o čem by sis chtěla povídat, kočenko?
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house