Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Chris Devon » úte dub 12, 2011 10:33 pm

+culí se, natáhne ruku za sebe a poplácá ju po prdelce+ Ženská nenasytná! +ale hned se musí věnovat pánvičce, kde vařečkou rozřízne kulatou omeletu a každou topinku dá komplet na jinej talíř a nese to na stůl+ Jak nepozdává? Tvarůžky sou nejdietnější sýr co může být! Poď, než to schládne! Dobrou chuť! +nadšeně se do toho pustí+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 12, 2011 10:52 pm

"Ja za to nemôžem." zatvári sa anjelikovsky. "Ale trochu smrdí, nemyslíš?" sadne si ku stolu a ochutná prvé sústo. Musí sa pri tom pousmiať. "Je to vážne dobré." prikývne uznanlivo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte dub 12, 2011 11:15 pm

To je vůůůně! +s uculem zdlábne kus jídla a vypadá, že by se nejrači poplácal po rameni jak je dobrej+ To teda je...v hospodě ti takovou dobrotu neudělají! +zdlábne k tomu rajče a důkladně to zapije pivem+ A víš co ještě sem už leta neměl? Špekáčky! Klasicky opečený nad ohněm!
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 12, 2011 11:52 pm

"To asi nie...budeme vôbec hľadať tú hospodyňu?" uculí sa a šibalsky jej zasvietia očká, takže je vidno, že to skôr myslí ako vtip. Dlabe aj ona a občas to zapíja pivom, pričom rajčina v nej skončí medzi prvými sústami. "Vážne? Keď tak nad tým rozmýšľam...ani ja som to už dávno nemala." usmeje sa. "Navyše, to by som zvládla pripraviť aj ja." mrkne naňho veselo. "Môžeme si za domom urobiť táborák, ak budeš chcieť. A pozveme aj Beu a yohannku, čo ty na to." tvári sa nadšene, ako to všetko plánuje. A psy ucítia tú úžasnú vôňu, nasomrujú sa im tam do kuchyne a teraz sedia pri stole a šteňacími očkami na nic túžobne pozerajú.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 13, 2011 11:55 am

+lach, to musijou být psi hodně vyhládlí, když je přiláká takovej smrad...+ Neneneee, občas uvařím, ale zapomeň na to, že bych to dělal třikrát denně. Vaření. +upřesní+ Jsem zaměstnanej člověk. +natáhne se a dá jí pusinečku na rtíky+ Navíc potřebuju, aby někdo uklízel moje rozházený prádlo, ponožky na sedačce a tak. +kecá, něco takovýho neprovozuje+
No vidíš! A když je hezky nařežeš, tak budeš za hvězdu. +zvedne obočí+ Já myslel, že se se šéfovou moc nemusíš...nebylo by divný zvat je sem, když...no...je brácha pryč?
+koukne na psy+ Krmíš je vůbec? +ale zželí se mu jich, vytáhne z ledničky dva plátky nějakýho masa, co vypadá, že si ho tam Kristián nechal odležet už docela dávno - sice ještě nehnije, ale sám by to nejedl - a hodí ho zlehka osmahnout na pánvičku a pak každýmu na talířku dá+ A za tohle mě musíte milovat...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 13, 2011 6:48 pm

(Ale čoby, vyžraní sú dosť, len ich priťahujú výrazné pachy)

"Ale niečo iné by si aj bol ochotný robiť trikrát denne?" šibalsky naňho mrkne, olíbne mu rtíky. "Hovorí niekto, kto si oblečenie ukladá do skrine v úhľadných kôpkach." uškrnie sa veselo. "Ale máš pravdu. Niekoho najmem." prikývne. (už mám aj niekoho pripraveného, len čakám, kým budem mať viac času)
"Nie, ja mám Beu rada...len.....no sme sa trochu nepohodli." povie smutne, potom sa zamyslí. "Máš asi pravdu." povzdychne si. "Nerada by som jej Krisa pripomínala." pokrúti hlavou.
A psy sa okolo neho točia a vrtia chvostami. "Potvory jedny nevďačné. Krmím ich dosť, sú len nenažraní. Ale určite si si ich teraz ziskal na svoju stranu." zasmeje sa a pozerá na psy s akou chuťou sa do toho pustili.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv dub 14, 2011 1:34 pm

(a tohle je opravdu výrazný pach...)

Vždyť to tak skoro robííím! +uculí se na ni, že ona by to měla vědět nejlíp+ No zas tak hrozný to nebude...když sem stěhoval, tak sem našel i několikatery boxerky u triček...
Hlavně ať to není nějaká stará, škaredá...ježibaba...musíš najmout někoho reprezentativního, nebo se i to prádlo lekne a srazí se.
A Beou se nepohodně každej druhej, z toho si nic nedělej. Však není všem dnům konec, v létě můžeme udělat grilovačku a můžeš pozvat všechny kamarádky. Hm? +dává jí na vidličce rajčátko+ Ham.
No cooo, poznají novýho pánečka...+drbe pesany za ouškama jak se k němu somrujou+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát dub 15, 2011 1:02 am

"Tak reprezentatívneho..." prižmúri oči. "...nejakého pekného, svalnatého, príťažlivého hospodára?" pozrie naňho spýtavo a aj keď sa snaží tváriť vážne, kútikmi úst jej trochu ucukne.
Spapá rajčinu. "Vakujem." prehltne. "Ja sa ale nechcem s Beou hádať. Stále ju považujem za svoju kamarátku a nechcem, aby na tom niečo zmenil fakt, že Kris len tak zmizol." zamračí sa a krúti nesúhlasne hlavinkou.
A psíci mu mu ulizujú ruku, obaja naraz....ešte tam cítia tie tvarůžky.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát dub 15, 2011 6:39 pm

Nononooo...tolik lásky naráz. +de se od psů umýt a dožere zbytek svýho jídla+ Ne-ee, nějakou fešnou služku v takovým tom...+ukáže vekolt+ kostýýmku. Jak to bývá v historických filmech! +spíš v péčkách no+
On nezmizel..."jen tak", řekl bych. To si musíte ujasnit spolu, v ženských válkách se vážně neorientuju...+když taky dojí, tak jim sebere nádobí, nechá ju dojest zeleninu a háže to do myčky+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 12:10 am

"To určite." zamračí sa. "Žiadnu takú konkurentku si do domu nepustím." zavrtí umínene hlavou. "Radšej najmem nejakú ježibabu, aj leby sa to prádlo malo zraziť!" ušknie sa naňho.
Pozoruje ho, ako to všetko hádže do myčky a tvári sa zamyslene, ako stále rozmýšľa nad Krisom. No potom to nechá a tak a po chvíľke sa opýta. "Hovoril si mi, že si kedysi mal nejakú vážnu známosť." lakeť si vyloží na operadlo stoličky a jednu nohu vyloží na stoličku, aby sa jej pohodlnejšie sedelo a nespúšťa z Chrisa oči. "Prečo ste sa rozišli?"
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house