Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 17, 2011 12:07 pm

To není konkurence, to je designovej doplněk domu...+uculuje se, ale pak ho úsměv přejde - a doufám, že sem o tom nikdy neříkala nic víc, protože už si to fakt nepamatuju+ No...+utře linku a sedne si naproti ní a pohrává si se sklinkou se zbytkem piva+ Chtěli sme se vzít..jenom něco malýho, pár kamarádů..ale na rozlučce zjistila, že může mít jinej život. Lepší. Prý si uvědomila, že se nechce věčně schovávat a čekat, kdy jí dojde úmrtní oznámení, nebo ji kvůli mně zavřou. +na čele se mu objeví taková docela bolestná vráska a dopije pivo+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 6:39 pm

"Dizajnový doplnok, ktorý môže na požiadanie rozhodiť nohy od seba." krúti hlavou. "Ani náhodou!" a rozčuluje sa, že sa pri tom Chris tak culí, pričom ona začína žiarliť. No keď zvážnie, zvážnie aj ona. (ne-e, myslím, že nie)
Zahľadí sa mu do očí a počúva ho. "Miloval si ju?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 17, 2011 7:08 pm

To sem jáá neřekl...+ušklíbne se+
+dívá se jí docela dlouho do očí, než odpoví+ Jo, miloval. +stylem, že to je minulej čas, vstane a dolije jim pivo+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 7:25 pm

"No ale riskovať to nebudem." tiež sa uškrnie.
Ako jej dolieva pivo, nežne ho pohladí po ruke a opäť mu pozrie do očí. "Ako myslíš, že sa bude vyvíjať tento náš vzťah?" opýta sa potichu a prepletie si s ním prsty.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 17, 2011 8:08 pm

Vážně si myslíš, že bych ji vojel zrovna ve tvým domě? +spíš mile domlouvavě+ Nebo najmi chlapa, ať mám s kým pít pivo u televize...
+sedne si vedle ní a vezme její packu do svých tlap, chvilku je sleduje a pak se zase podívá na ni+ Já nevím, +připustí+ to bude záležet na tobě. Teda já bych věděl...+pousměje se tomu+ ale to by stejně nebylo aktuální, a beztak bys to ani nechtěla.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 9:04 pm

"Ja viem, že nie." pousmeje sa a pohladí ho po zarastenej tvári. "A teraz je to aj tvoj dom, nie len môj."
Pozrie naňho spýtavo s neskrývaným záujmom. "Čo? Čo by nebolo aktuálne?" uprene ho sleduje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 17, 2011 9:14 pm

Měl bych se oholit? +otře se jí tvářičkou o pacenku+ Mmm, to si budu pamatovat. +pohladí ju po vláskách+
No...+dá jí pramínek za ouško+ že bysme se jednou vzali...třeba...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 9:20 pm

Usmeje sa, ten úsmev jej dorazí až k očiam a zavrtí hlavou. "Mám rada tvoje strnisko. Vyzeráš tak....mužnejšie." mrkne naňho a dá ruku dolu. "To si veru pamätaj." prikývne. "Je to náš spoločný dom." povie opäť a veľmi sa jej to páči, keď to vysloví nahlas.
Ešte chvíľu naňho hľadí, takým skúmavým pohľadom a potom pomaly prikývne. "Jedného dňa...možno." usmeje sa a palcom ho pohladí po dlani. "Mimochodom, videl si už celý dom?" napadne ju odrazu a postaví sa, pričom má stále svoju ruku v jeho.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 17, 2011 10:07 pm

Mužněji? +uculí se spokojeně a přejede si rukou po tváři+ Tak to já si ho nechááám, nerad bych vypadal jako ženská!
Mm...to je po hodně dlouhé době, co mám..domov...zní to divně. +natáhne se a dá jí lehounkou pusinku+ Ale krásně.
+dá jí pusinku do dlaně+ Jo, jednou třeba budeš chtít. +mrkne na ni, že nutit ji do svatby fakt nikdy nebude+ Nakonec spousta lidí spolu leta žije jen tak...někdy to svatba jenom zkazí. Ee...asi ani ne? Spíš jen ty veřejný prostory, kterýma musím projít k tobě do ložnice!+postaví se s ní+ provedeš mě tu?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 17, 2011 11:57 pm

Zasmeje sa. "No to bolo blbé." keby vyzeral ako ženská. Uculí sa.
"Hmm." mroukne súhlasne a tú pusinku mu jemne opätuje. "Znie to veľmi krásne." prikývne.
Očká jej zasvietia. "Jasne. Ešte by si sa tu mohol stratiť." mrkne naňho šibalsky. "Tak kuchyňu už poznáš a dá sa detieť aj vonku na terase." kývne hlavou k presklenným dverám a vedie ho von na chodbu, kde je akurát jej izba, jeho pracovňa a dvere do kúpeľne, tak zídu dolu, do obývačky.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house