Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Chris Devon » pon dub 18, 2011 1:12 am

To si můžem dávat snídaně na balkooně jo? Tomu říkám luxusní barák...+obhlídne to z vokna a ochotně se nechá vést+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned kvě 22, 2011 10:42 pm

Vojde do kuchyne, v ruke má stále list od Hilgy. Položí ho na pult, urobí si kávu a s novým výtlačkom DV si sadne na terasu, kde príjemne hreje slniečko a na chvíľu len tak zavrie oči a nasáva to teplo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon kvě 23, 2011 11:56 am

+Dojede z práce domů a nese krabicu s obloženou mísou z mýtinky a igelitku s nabalenýma krabičkama+ Láskoooo, jsem domaaa! +zahuláká odspodu, vyzuje se a nese to nahoru do ledničky+ á mám tě! přistižena! +olíbne jí čelíčko a skládá to do ledničky+ Nemáš hlad?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte kvě 24, 2011 4:47 pm

Asi na tej terase aj na chvíľu zaspala (tiež by som si pospala na slniečku...chjo...), strhne sa, až keď Chris vyjde za ňou. "Čo...?" chvíľu sa dezorientovane rozkukáva, DV jej spadol na zem a potom si konečne uvedomí, kde je a kto sa nad ňou skláňa. "Ahoj, vystršil si ma." povie vyčítavo, no popritom sa usmieva, takže tá výčitka vôbec nepôsobí vierohodne. Pretiahne sa ako mačka a postaví sa. "Čo si to priniesol?" nakúka mu cez rameno, ako to všetko skladá do chladničky a objímá ho pritom zozadu okolo pása.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř kvě 25, 2011 8:48 pm

Jak čo? Spíš kdo? +sehne se a dá jí pěkně pusinku+ Já a vystrašil? Není možná..volal sem, že su doma...Donesl sem kuřátko s rýžou, pak oblíbenej mýtinkovskej řízek a ještě měli kačenu. Aaa zbyl jim metrák salátu se sýrama a kuřecíma nugetama, takže sem taky vyfasoval. Hlad? +všimne si DV+ Co ses dočetla? Nějaký novinky?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv kvě 26, 2011 8:27 pm

"Nepočula som ťa." nadvihne sa na špičky a dá mu pusu na líčko. "No páni, to by ma zaujímalo, kto to bude jesť. Bea si určite teraz myslí, že ťa tu trápim hladom.... to mi pripomína..." pustí ho, zo stolu vezme list od Hilgy, postaví sa proti nemu a podá mu ho. "Toto dnes prišlo. Čo si o tom myslíš? Ja by som sa jej určite ozvala." pozrie na DV na zemi a spomenie si, čo sa tam dočítala než zaspala. "Golux a Lucius Malfoy budú mať svadbu. Pozvali všetkých. Pôjdeme tam, však?" pozrie naňho šteniatkovsky. "Len netuším, čo im dať ako svadobný dar, čo myslíš? Mňa aj niečo napadlo, ale stačiť to zrejme nebude."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv kvě 26, 2011 10:40 pm

No kdo, my! Bea o tom ani neví, ta je dovíkde s dovíkým v dovíjakým stavu. +ušklbíne se+ Však to nemusíme sněst hned. +ale něco jim dá ohřát a dá to na stůl+ Ukaž...+přečte si to+ no...a fotku neposlala? A to je jediná? Sem čekal metrák dopisů...
Svatba? No to musíme jít, +uculí se+ copak můžu dopustit, abys zmeškala takovou společenskou událost? +udělá pusinkou kačenku a dá jí pusinku+ A koupíš si nějaký krásný šaty, ve kterých mně tě všichni budou závidět!
+dorovná jídlo+ Tak poď jest! Mmm dar? No..asi něco luxusního...+chvílu přemýšlí+ mohl bych mu dát pouzdro na doutníky..atkový to..větší...hodnotnější..to se hodí vždycky...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát kvě 27, 2011 6:33 pm

"Ty jej už nerobíš ochranku?" celkom prekvapene, asi sa o jeho práci už dlho nebavili. "Počkaj, nechaj mňa, ohriať to zvládnem." vytlačí ho od kredencu, nech Chris nemá pocit, že tam robí slúžku. Pekne to ohreje a naservíruje a pridá aj nejaké tú zeleninku, i keď Chris to asi jesť nebude, no...:D.
"Na čo fotku." podozrievavo naňho kukne. "Hlavne, aby bola schopná. Predpokladám, že dve hlavy nemá." cuknú jej kútiky. Taniere postaví na stôl. "No asi to nie je tak atraktívna práca." pokrčí ramená. "Zavolám jej a potom uvidíme, dobre? Bola by som rada, keby sme hospodyňu vybrali spoločne." usmeje sa naňho a pokynie mu, aby si sadli ku stolu.
"A ty si dáš smoking." zasmeje sa a pusinku mu vráti.
"To je celkom dobrý nápad." tie doutníky, súhlasne prikývne a posadí sa ku stolu. "A golux asi nejaké šperky....no a ohľadom toho môjho nápadu, myslela som, že im namiešam nejaké špeciálne elixíry a dali by sme im ich spolu, čo povieš?" pustí sa do jedla.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob kvě 28, 2011 1:12 am

No...+asi z toho není na větvi+ poslední dobou mě dvakrát ráda nevidí...teď nedávno si dokonce najala nějakýho mladýho cucáka jako náhradu za Kellermana, kterýho dorasoval yohannčin manžel. Asi jí hráblo. +zhodnotí+ A můžu ti koukat přes rameno? +jak to ohřívá a hezky ju zezadu objímá a sem tam jí okousne ramínko - a zeleninku on si dá, syrovou+
Dvě hlavy třeba néé, ale abych se jí nelekl, když ju tu potkám! Nebo aby to nebyl chlap. +zahuhle s plnou pusou a už dlabou+ Jak není atraktivní? Kdo by tu něchtěl pracovat? Krásnej barák, krásná majitelka, krásnej já - práce snů! +uculuje se+ mhm, podíváme se jí na zoubek spolu.
Dobře, stavím se v obchodě a něco vyberu. Doutníků není pro chlapa nikdy dost. Elixíry? +uculí se+ Tím se jim určitě zavděčíš - co sem slyšel, tak sou čistokrevní až na půdu a na ty vaše kouzla si potrpijou.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon kvě 30, 2011 7:02 pm

Zamračí sa a zatvári sa ustarostene. "Myslíš, že je to kvôli Krisovi?" Pozrie naňho spýtavo. "Čo?ˇČo sa stalo, žije?" keď počuje o Kellermanovi.
Keď ju objíma, ona sa oňho pekne otiera zadočkom a spokojne pri tom mroukne.
(Chris má v oboch prípadoch pravdu :D ) "To snáď nie." posadí sa a pustí sa do jedla. "Však preto by som bola rada, keby sme ju vybrali spolu. Kedy máš čas?" uškrnie sa a na vidličku napichne rajčinku. "Zdá sa, že to tak celkom nestačí."
Pokrčí ramená. "Lucius je v tomto asi trochu zaslepený, ale doutníkmi mu určite tiež urobíš radosť. Uňho všeobecne platí, čím drahší darček, tým lepší darček." pomaly dojedá. "Tak...ako bolo v práci? Keď už nerobíš ochranku Bei, čo tam teraz robíš?"
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house