Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 9:19 pm

Bije mě a ještě kouše...to je ale příííšera! +kousnutí jí jemně oplatí a podprsenku jí stáhne a zahodí někam na zem+ Ožírá mě zaživa...ale dost příjemně...+spokojeně a jak se mu otře o klín, tak zlehka zavrčí a teď už dost nabuzenou erekcí se proti ní pohne+ To bys taky měla...+nepřestává jí rukama bloudit po tělíčku a příjemně ji ohlazova a jednou tlapou jí zajede za kalhotky a ohlazuje jí zadeček+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv dub 28, 2011 3:14 pm

"Stále sa na niečo sťažuje!" pokrúti hlavou. "Strašný chlap!" uškrnie sa naňho a cez hranu čeľuste sa dostaně opäť k jeho ústam. Pritisne sa k nemu telom a zatiaľ čo ho bozkáva, otiera sa mu o hruď hrudníčkom a nastavuje zadoček jeho tlape. Pomaly, hlboko si vychutnáva jeho ústa, jej ruka sa zatiaľ zvezie po jeho boku, k okraju jeho nohavíc. Pohladí ho po erekcii a potom nahmatá zips a rozopne ho. Prejde prstami po látke jeho boxeriek a začne sa pohrávať s jeho penisom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob dub 30, 2011 1:29 pm

Když má takový podmííínky..+ztěžka jí zasténá do pusinky, jak ucítí její ručku na svým klíně, a když si s ním začne hrát přes boxerky, tak jí doslova tvrdne v ruce+ Jho kotě...pokračuj...+napresuje se jí klínem na pacenku a jak má ruku na jejím zadečku, tak jí sjede víc mezi nožky a pohladí i prstem přes jeskyňku+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob dub 30, 2011 3:20 pm

Prehne sa a vytrčí zadoček trochu viac proti jeho ruke a dá nožky ďalej od seba, aby mal lepší prítup. Potichu mu zastená do úst a následne ho hlboko pobozká. Rukou vkĺzne do jeho boxeriek a palcom mu obkrúži špičku penisu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob dub 30, 2011 8:26 pm

Mmh..+uculí se spokojeně+ seš vzrušená...+zašeptá jí do ouška a okousne jí lalůček, pak se zase vrátí k jejím rtíkům a hlubokej polibek jí procítěně opětuje. Tlapou ji znovu pohladi po zadečku, sjede dál, pohladí jí klitoris a prstem prvně zlehounka obkrouží jeskyňku a pak do ní jen trošičku vnikne. Jak se hezky dotýká jeho mužství, tak miloučce zavrčí do polibku.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob dub 30, 2011 10:42 pm

"Dá sa nebyť vzrušená?" opýta sa s úsmevom a spokojným zavrneným, jak jej okusuje uško. Prisaje sa perami k jeho hrudníku a pomaly postupuje nadol, neomyslne mierni k jednomu konkrétnemu miestu. Ruku ponorí hlbšie do jeho boxeriek a pohladí ho po varlatách. Vezme ich do ruky a chvíľu si s nimi pohráva, zatiaľ, čo jej ústa mieria k jeho mužstvu. Prudko vydýchne, keď je pohladí po klitorise a následne do nej vnikne. "Pokračuj...prosím..." vydýchne potichučky, ale dosť nahlas, aby ju počul.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned kvě 01, 2011 1:23 pm

Semnou? Nedáá! +a Memory se asi musí trošku natočit k němu minimálně bokem, ideálně úplně zadečkem.+ Jho..tohle..mmh...+vrní jí pod rukama blahem a trošku se proti ní klínem prohne, jako by se už nemohl dočkat až ho vezme do pusinky+ Nehodlám přestat....+prstem do ní vklouzne trošku víc a pěkně ji tam pohladí. Chviličku si s ní jen tak vyhrává a pak přidá i opatrně i druhej prst a začne ji důkladně masírovat+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned kvě 01, 2011 9:59 pm

(Ona sa natočí ;) )
Doputuje ústami až k jeho mužstvu. Stiahne mu boxerky na stehná a odhalí tak jeho tvrdý nástroj v celej paráde. Špičkou jazyka ho najskôr len tak dráždivo, pomaly olízne po celej dĺžke. Zakrúži po jeho špičke a potom si ho vloží do úst a chvíľu sa s ním len tak jazykom pohráva. Keď ju začně masírovať, musí na chvíľu prestať. Slastne sa prehne proti jeho ruke, naskočí jej husia koža a vo vzrušenom výchychu je možné rozoznať jeho meno.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon kvě 02, 2011 2:28 pm

Tohle je dokonalý...+sténá blahem. prstama se v ní nachviličku zastaví, pohladí jí palcem klitoris a náhle ji začne hezky aktivně obdělávat a klitoris jí nepřestává ohlazovat a jemně dráždit. Když slyší svoje méno, přejede mu přes rty naprosto uspokojivej úsměv a svoje úsilí ještě zvýší+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon kvě 02, 2011 3:58 pm

"Chris...ach Bože!" nie je schopná sa momentálne sústrediť na nič iné, len na jeho prsty vo svojom vnútri. "Neprestávaj..." vydýchne namáhavo. Pohybuje bokmi proti jeho ruke, hlavu zaklonenú, oči zavreté a svojimi pravidelnými pohybmi sa hrudníkom otiera o jeho mužstvo, cíti, že už nie je ďaleko od vyvrcholenia.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house