Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 5:20 pm

Vojde do svojej izby, kúzlom zamkne dvere, odmaľuje sa, prezlečie do pyžama, zalezie do postele a schúli sa do klbka. Dlho jej trvá, než konečne zaspí a aj tak sa jej snívajú nepokojné sny.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 15, 2010 4:38 pm

Zobudí sa a chvíľu musí premýšľať, prečo sa cíti, akoby ju prešiel autobus. Keď sa jej však vybaví včerajší večer, má sto chutí, obrátiť sa na druhý bok a opäť zaspať. Chvíľu sa len tak prevaľuje v poteli, no napokon usúdi, že povinnosti, ktoré si dnes naplánovala za ňu nikto neurobí. Vylezie teda spod perín, odplazí sa do kúpeľne a potom sa poberie do sloločenskej miestnosti, keďže kuchyňa je momentálne nefunkčná.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 6:14 pm

Potom ako Kris odíde, vojde do svojej izby, zbalí si jeden kufor s teplými vecami, aj najnovšieho plyšáka a poberie sa do predsiene.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát pro 17, 2010 11:47 pm

Po polhodinovom telefonáte s krisom naštvane vypne mobil a hodí ho na postel. Aby sa trochu ukľudnila, ide sa pripraviť na večer s Chrisom a potom sa zavrie v kuchyni a snaží sa niečo uvariť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 1:46 pm

+Když za sebou zamknou vchodový dveře, tak pomůže Mem svlíknout kabát a pověsí ho na věšák+ Takže...čeká mě gauč? +sonduje nenápadně+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 3:41 pm

Nechá sa vyzliecť, otočí sa k nemu, dá mu ruky okolo pása, trochu sa oňho oprie a pozrie mu nahor do očí. "Ak dáš prednosť gauču, je tvoj....ale..... moja posteľ je o niečo pohodlnejšia." nevinne naňho zamrká a usmeje sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 4:33 pm

+Pohladí ju po zádech a nechá jí tlapy volně položený na zadečku. Pousměje se+ Vlastně...je to má securiťácká povinnost...kdybych zůstal tady..mohl by tě odtam někdo unést...+sehne se a dá jí pusinku na nosánek+ Omlouvám se za ty šaty...+pohladí ji po boku, kde má roztrhlý šaty+ Ale nedovolím, aby ti někdo ublížil...ani kdyby tě to mělo stát všechno. +Dívá se jí do očí a je vidět, že to myslí naprosto vážně. Sice je to trošku paradoxní, ale majetek je koneckonců nahraditelnej...+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 4:54 pm

"Ako všetko?" Pokrúti nechápavo hlavou. "Mne nič nehrozí...teda, už mi nič nehrozí." Kris jej zrejme o svojom výlete do Ameriky povedal. "A neviem, prečo by ma mal niekto chcieť uniesť." povzdychne si. Kde sa v tých chlapoch berie toľko paranoje? "Tými šatami sa netráp." pousmeje sa ešte sa oňho na chvíľku oprie a potom sa odtiahne? "Skočím si dať krátku sprchu, dobre?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 6:45 pm

Jednoduše všetko...+pokrčí ramenama, co je na tom k nepochopení a povzdychne si+ Sladká nevědomost..+pusinka na čelíčko+ Vždycky něco hrozí. Vždycky. +pohladí ju po vláskách+ Nechceš umýt záda..?.+pomaloučku ju pohlazením přes boky pustí+ Ve vší počestnosti, samozřejmě...+člověk by mu to snad až věřil..+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 7:06 pm

"Ja nie som ochotná nič obetovať. To som povedala aj Kristiánovi, keď sa pokúšal.... no povedzme, keď sa ma snažil obmedzovať." trošku sa naňho zamračí, aby mu tým naznačila, nech sa o to ani on nesnaží. "Ja....bude to len chvíľka, možno...nabudúce, dobre?" akosi má dnes chuť rýchlo sa dostať do postele, stočiť sa do klbka, prípadne do Chrisovho náručia a spať.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house