Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 7:29 pm

+přejede jí domlouvave prstíkem po rtech+ Takže když dojde na situaci ty, nebo tvůj dům, mám zachránit domeček? +koukne na ni+ Nikdo tě neomezuje, ale jestli roztržený šaty a vyraženej dech stojijou proti tomu, že dostaneš kulku mezi oči, moje volba je jasná. +mám pocit, že mluvijou každej o něčem jiným... Přikývne.+ Můžu na počítač? +kývne k notesu+ Potřebuju si něco zkontrolovat...
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 8:44 pm

"K takej situácii nedojde." povie pevným, absolútne istým a trochu podráždeným hlasom. Potom si však rezignovane povzdychne. "Už som ti povedala, že sa kvôli tým šatám nehnevám.... a....áno, keby som mala dostať guľku medzi oči, tak ten vyrazený dych, aj povedzme zničené oblečenie nerozhodujú." (asi hej, ale to je jedno) Prikývne. "Môžeš." vezme si zo skrine hodvábnu nočnú košielku a zavrie sa v kúpeľni.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 11:25 pm

Budu ti fandit. +aby k té situaci nedošlo+ Já vím...jenom chci, abysme měli jasno. +poplácá ju po prdelce a de si zapnout notes.+ Díky kotě.+omrkne košilku a už si představuje, jak v tom bude Memory pěkně vypadat, přitom si lehce automaticky poupraví rozkrok. To už ale naskočí kompl, tak se ohlídne, jestli mu Mem nekouká přes rameno a pustí si nějaký zaheslovaný stránky, kde si přečte nový zprávy, napíše tam něco, vymaže historii a prohlíží si novinky na netu+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 21, 2010 12:18 am

Netrvá to dlho a dvere kúpeľne sa opäť otvoria. Mem je už prezlečená, v rukách má šaty, ktoré povesí do skrine. Sadne si na posteľ apozrie na Chrisa. "Budeš sa tiež chcieť osprchovať?"
(košieľka vyzerá takto)
Obrázek
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 21, 2010 4:11 am

+Dlouze si ji mlčky prohlíží, dojde k ní, sehne se a bezeslova ji pěkně hluboce políbí. Pak se narovná a kouká jí bezostyšně do výstřihu.+ Nejen osprchovat...+zatváří se jako big boss..přičemž big začíná být a odejde si vyřídit svý záležitosti do koupelny.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 21, 2010 11:03 am

"Sex machine." pokrúti za ním hlavou, ale usmieva sa. Zalezie si pekne do postielky, otočí sa na bok, aby videla na dvere od kúpeľne a čaká, kedy sa vráti. Pritom aj tak trochu počúva, či odtiaľ nezachytí nejaký zvuk.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 21, 2010 1:47 pm

+Zavře za sebou schválně tak, že dveře jakoby omylem nedovře a tak zůstanou přivřený. Prvně se v koupelně rozhlídne, neodolá, ohlídne se, jestli ho třeba Memory nesleduje, přitáhne si její mokrou osušku a nasaje z ní její vůni. Musí se začít culit, prostě mu voní!
Pověsí osušku zpátky, zháže ze sebe hadry na hromadu jak je zvyklej, stejně je následně vyhazuje. No dnes to bude muset přetrpět... Vejde do sprchy a zaklapne za sebou prosklený dveře. Pustí horkou vodu, kydne si do ruk pořádně sprchovýho gelu a začne se důkladně umývat. Prvně pěkně za krkem, prodrbe si i vlásky, ale na ty příde čas s šamponem, sjede níž na břicho a sklouzne si pravou rukou ještě níž na přirození. Samolibě se usměje. Není se čemu divit. Sevře prsty svou chloubu a líně se začne zpracovávat. Myslí přitom na tu titěrnou noční soupravu, co na sobě Memory má...teda v jeho představách už nemá...
Po chvíli svoje pohyby zrychlí a pěkně od plic si bezostyšně nahlas požitkářsky zavrčí, když dosáhne vrcholu. Důkladně všechno očistí a dá si druhý kolo umývání sprcháčem, tentokrát vynechá klín a nemyslí na Memory, to by tam taky takhle mohl stát do vánoc. Pučí si šampoon a nenápadně si prohlíží, co takhle Memory všechno v koupelně má.
Vypne vodu, osuší se čistým ručníkem, oblíkne si boxerky a ač z něho ještě kape voda, klidně si dojde sednout na postel vedle Memory.+ Máš erární kartáček?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 21, 2010 8:06 pm

Všetko pekne počula, zvlášť, keď Chris poriadne nezavrel dvere. Vzhľadom na to, že taký dôsledný muž ako on by len tak neopatrne nenechal dvere otvorené, je jej jasné, že to spravil schválne. Keď vyjde z kúpeľne, nemôže si pomôcť, aby sa naňho neculila. Dôkladne si ho poobzerá. I keď ho už videla v boxerkách aj bez nich, napriek tomu ju jeho postava stále uchvacuje. Posadí sa na posteli a nemôže si pomôcť, aby sa na chvíľu túžobne nezadívala na tie kvapky vody, čo sa ešte sem tam kĺžu po jeho tele. "Ehm? Aha...mám." spamätá sa, prikývne. "V strinke nad umývadlom. Mala by tam byť jedna zabalená." ale z postele sa jej naozaj vyliezať nechce.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř pro 22, 2010 4:16 am

+Její pohled si maximálně vychutnává a schválně hrozně nenápadně pooozuje, aby si ho měla čas prohlídnout.+ Tak to je moc dobře...+sehne se k ní, jako by ji chtěl políbit, ale pak se odtáhne+ Až si vyčistím zuby...+pohladí ju po vlasech a zase hezky pomalu, aby měla dobrej výhled odejde do koupelny. Otevře skříňku, chvílu to obhlíží a pak si rozbalí najitej kartáček. Snad pět minut si čistí zuby, až je s výsledkem spokojenej, pořádně kartáček propláchne a postaví ho k jejímu do kelímku. Umyje umyvadlo, aby nikde nezůstal ani kousíček pasty, otře si obličej a za chvilku už je vedle ní v posteli.+ Stýskalo se ti? +Vzhledem k tomu, jak dlouho mu to trvalo by to byla docela logickáotázka... Hrábne jí tlapou do vlasů a ještě než stihne odpovědět si od ní vezme pěkně svěží hlubokej polibek.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř pro 22, 2010 11:52 am

"Uhm." prikývne. "Už som si hovorila, čo tam toľko robíš." povie, keď sa od nej odtiahne a musí sa pri tom usmievať. Posunie sa na posteli, aby mu spravila miesto a odhrnie perinu, nech si ľahne vedľa nej.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house