Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Lanevra » pát lis 05, 2010 10:27 pm

°Vleze dovnitř a zase by nějradči vylezla co je tu lidu. Dárek jako obvikle nemá, pokud se nepočítá prťatá pnoucí se růžev květináči co sebou nese, ale i tak se vydá za Memory°

Memory: Anoj °drží předsebou květináč jako nějaký štít° Donesla jsem ti kytku, ta se vždycky hodí a měla by vydržet jakékoliv zacházení °strčí jí Memory do rukou° Můžeš jí vysadit někde u zdi, ona se ti po ní bude pnout a pak hezky kvést °shrne celou hystorii i budoucnost květiny a pousměje se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát lis 05, 2010 10:28 pm

+Odpustí si pár nemilých slov na Beinu adresu a jenom nad ní zakroutí hlavou+ Zdravím..nazdar...ahoj..+kýve na všechny strany a nese pár dárečků+ Á tady máme oslavenkyni! +uzme si Memory hned jakmile je trošku volná+ Kytku už doufám máš, tak tady ještě taková drobnost. +dá jí balík, potřese jí lehce vojenky packou a bez ptaní si vezme pěknou maličkou blahopřací pusinku a pěkně přitom voní kolínskou, asi vylezl čerstvě z vany+
Obrázek

Výsledný efekt:
Obrázek

(asi trošku menší no...)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Isamun » pát lis 05, 2010 10:29 pm

Styx: úsměv. a ukáže. Molly na jedné ruce, na druhé štít - chci si na něm odnést pohoštění někam do ústraní. a večer, až se to tu rozjede, budeme na štítech surfovat po schodech. ale nikomu to neříkejte!

Molly: ále! raděj ti to řeknu, neš mi budeš zveda sukničku - trenky s kudlankama mám!

Et a Morf: jenom zaznamená, že se tváří celkem spokojeně.

Tir: ale jo, teď tu byl...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod André Bourson » pát lis 05, 2010 10:31 pm

Ano, pravé. Přece bych ti nedal nějakou napodobeninu +usměje se+ Víš, že ti to dnes náramně sluší? +šeptne jí do ouška a vtiskne naň lechtivý polibek+ Samozřejmě, že zůstanu +dotkne se rty jejího lalůčku+ Počkám, až odejde poslední host.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Beatrix » pát lis 05, 2010 10:31 pm

Když dovolíš...+odstrčí amona+ Všechno nejlepší! +obejme mem, páč už jí jednou přála, ale neformálně jí dá ještě jeden dáreček pro radost+
Obrázek

Třeba se ti to bude hodit! Tam na stole máš něco do nové domácnosti, a je tam i zásoba čokolády do tohohle stroje! +mrkne na ni a odpařijou se s amonem někam bokem, aby mohla putovat dál+

(Kdyby to nešlo poznat, je to čokofontánka)

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pát lis 05, 2010 10:32 pm

Tirage: +Jak tam zmateně pobýhá, chytne Tirage do náruče.+ Ahoj lásko...teda tobě to sluší...Kde jsi byla tak dlouho? Už se mi stýskalo!

Sam: Čus vousáči? Dáš panáka?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 10:32 pm

Sam: Zatvári sa trochu provinile. "Som rada, že ste prišli....vlastne, už dávno som sa vám chcela ospravedlniť za ten incident v nemocnici. Dúfam, že sa už na mňa nehneváte?" spýtavo a stále trochu zahanbene naňho pozrie.

Styx: "Jasne. Ešte si ťa nájdem." krikne za ňou, než sa stratí v dave.

Tirage: "Dobrý večer." Podá jej ruku. "Mne sa zdá, že sme sa už videli." trošku sa zamračí, ako sa snaží spomenúť si. "Každopádne, veľmi ma teší. Určite sa ešte zastavte." usmeje sa na ňu a nechá ju hľadať Fabiena.

Všimne si pri dverách Beu a Amona. Zakýva im a usmieva sa pri tom od ucha k uchu. Veľmi ju potešilo, že prišlo toľko hostí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát lis 05, 2010 10:34 pm

Beuš: vesele mává šéfce mickeymouseici :) a Amona přehlíží s nosem nahorů.

Mem: díky. jo! ne! nevím? a odběhne.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » pát lis 05, 2010 10:35 pm

Neměli? +v očích jí zajiskří, ale ona rozhodně nic nehulila a sjede nejbližšího mužského v sukni pohledem, nadechuje se, aby se bránila při Angelově slovech, ale rozmyslí si to, když jí líbne a ještě víc přimhouří oči+ Jak děsně? Slyšíš, že jen trochu a to jenom někdy. +ukazuje významně na Angelova slova jelikož jsou pro ni lepší než Spikeova a obtočí mu ruku kousek nad pasem, když si jí tak přitáhl do náruče+ Ale na tom nejsem na vině jenom já. +brání se+ To vy mě nechcete nikam pustit samotnou. +culí se jak neviňátko a projede mu rukou vlasy+

Mem: Já myslim, že má. +culí se+ Jsem moc ráda, že se ti líbí.

Et: +nadšeně Et zamává a přesune se k ní+ Ahoj Et. +obejme jí s úsměvem+ Ráda tě zase vydím.

Isamun: Isamune. +široce se na něj usměje a když tak nadšeně objímá známý obejme i jeho+ Děkuji. +usmívá se+ Jak se pořád máš?

Tirage: Ahoj. +zamává na ni+ Jasně, budeme se těšit.

Bea: Ahoj. +mává i na ni+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 05, 2010 10:35 pm

Memory: +Uhladí si kilt+ Možná ano, ale přiznávám že to není moje oblíbené oblečení. Přeci jen ten vzor +koukne na čtverečky na látce+ je trochu moc... čtvercatý. Navíc +koukne na Angele se Spikem+ jsem starým známím jen pro pobavení +nedělá mu to moc starostí. Vezme si od ní náramek a s tichým klapnutím jí ho připne na zápěstí+ Je trochu ala Kleopatra +drží jí za ruku, jemně jí naklání zápěstí ze strany na stranu, aby světlo dopadalo na její kůži a náramek v různých úhlech+ jen ten nos vám chybí.

Styx: Pořád ještě nemám jméno? +zeptá se s trochou zvědavosti+ Opravdu bych ho pro toto století docela rád měl. Mimochodem netuším co se vám nelíbí na Gabrielovi. Je to přeci archanděl, zvěstovatal Božího poselství a navíc +krátce se odmlčí+ také anděl smrti +dodá+ Čas je velmi relativní pojem, i pro mě se za určitých okolností dost táhne.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house